neděle 22. listopadu 2015

Květinový výklad Roberta Reevese pro týden od 23. do 29.11. 2015

Zdravím vás a vítám u duchovního vedení pro tento týden! Mé jméno je Robert Reeves a toto je místo, kde se každý týden spojuji s našimi anděly a vykládám karty Květové terapie. Ještě než se do toho pustím, bych vám však chtěl všem poděkovat za pozitivní modlitby a léčivou energii, kterou vysíláte už několik týdnů do světa. Když se ve světě dějí takové věci, mnohdy to dává strachu příležitost, aby převzal vládu. Ale právě tehdy je důležité, aby láska a mír vystoupily do popředí. Všechna ta pozitivní energie, kterou vysíláte, veškerá vaše podpora v jakékoli oblasti ve světě. Opravdu to má dopad! A tak v tom setrvejme! Nadále vysílejme tuto pozitivní energii, tak abychom dané situace pomohli uzdravit.
Pojďme se podívat, jaká karta nám vyjde pro tento týden.

Je to karta Rodinná harmonie. Jak zajímavé! Je to karta soudržnosti, kdy jsou všichni pospolu. A také vypovídá o tom, že naše drobné hádky v rámci rodiny mohou mít širší dosah i mimo rodinu. Vznikají rozbouřené vlny a hádky i mezi zeměmi a oblastmi ve světě, takže si myslím, že tato karta pro nás v tomto týdnu nemá pouze osobní význam, ale i globální. Když pracujeme na tom, aby se navrátila harmonie, uvědomujeme si, jak ohromnou sílu máme jako lidstvo. Jak už jsem řekl, v časech, kdy se nás pokouší ovládnout strach, zůstáváme ohromeni tím, jak úžasnou moc mají lidé, když jsou sjednocení a pomáhají světu k uzdravení, a jak se dokážeme zase spojit dohromady. Tato karta mi říká, že v tomto týdnu pocítíme efekty našeho léčení světa. Pocítíme více klidu a míru. 
Také je důležité dobře se starat o sebe samé. Byl to opravdu velký rok, je tu hodně energie a odehrávají se velké změny. Ujistěte se tedy, že se dobře staráte i o sebe. Modleme se všichni za to, aby následující týdny byly míruplné, laskavé a klidné, a pošleme energii každému, kdo potřebuje naši pomoc a léčení, ať už jsou odkudkoli.

Děkuji vám, že jste se ke mně připojili ve vedení pro tento týden a doufám, že budete šířit pozitivní energii a lásku. Vězte prosím, že všechny vaše sny se opravdu mohou splnit.

* * *

zdroj: http://robertreeves.com.au/videos/
překlad: Magda Techetová 

 

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.