středa 25. listopadu 2015

Úplňkové čištění a osvobození

"V čase úplňku, kdy propouštíte ze svého života věci, které vám již neslouží a od nichž se chcete osvobodit, se také dostávají na povrch věci z vašeho nitra, které rovněž patří mezi ty, jež je třeba propustit, ale o nichž jste možná vůbec nevěděli. Nenechte se tím prosím vystrašit. Pocítíte-li jakékoli silné emoce, nechte je proudit ven. Chráníme vás přitom a dohlížíme na to, aby vaše uvolněná energie odplula do Nebes a byla očištěna a proměněna.

Nebojte se tomuto procesu odevzdat. Nebraňte se tomuto čištění a léčení. Vaše srdce je moudré a ví, co potřebuje propustit. Pamatuje si i věci, které jste vy sami vytěsnili ze svého vědomí, ale které dosud setrvávaly v temných koutech vaší paměti, odkud vás ovlivňovaly. Vaše skryté strachy, pochybnosti, nevyléčená zranění, bolestivé vzpomínky nebo představy, to všechno potřebuje odejít společně s tím, co zcela vědomě propouštíte... a je to tak v pořádku. Je to součást vašich vyslyšených modliteb o více lásky, svobody a bezpečí.

Čistit se bude také vaše podvědomí, a tak nemusíte být překvapeni, pokud budete mít v těchto nocích silné sny, bez ohledu na to, zda budou či nebudou dávat smysl. Je to jen očista vašeho podvědomí, které se během vašeho vědomí nedokáže otevřít tak dobře jako ve spánku. Jako vaši andělé se postaráme i o tyto energie uvolněné během vašeho snění a pomůžeme tak i této rovině vašeho vědomí k očištění a osvobození.

Je to krásný a ozdravný proces, který vám přinese jen dobré. Nezabývejte se jím prosím svou myslí. Nerozebírejte ho, neanalyzujte, nesuďte, nepřemýšlejte. Nechte své srdce, ať se očistí dle vlastní moudrosti, a věřte mu, že pro vás chce to nejlepší. Koneckonců, je to právě vaše srdce, které každým dnem i nocí bije pro vás, abyste mohli žít. Vaše srdce je zdrojem Boha ve vás, paprsku světla, z něhož jste vzešli a jímž stále jste, a jeho láska k vám je nekonečná. Důvěřujte tedy svému srdci a jeho lásce a nechte se oprostit od všeho, co se stalo pouhým břemenem na vašich bedrech. Je naprosto v pořádku propustit to, co už vám neslouží - ze svého vědomí, ze svého podvědomí, ze svého srdce, ze své energie i ze svého života. Vychází-li vaše přání z lásky, je tato vaše vůle i vůlí vašeho Stvořitele, a z té nevzejde nikdy nic jiného než ještě větší láska."

* * *

(Poselství andělů, M.T.)



Chcete-li podpořit mou činnost finančním příspěvkem, s láskou a vděčností ho uvítám ♥

* * *
Číslo účtu: 2000715953/2010
IBAN: CZ9320100000002000715953
SWIFT/BIC: FIOBCZPPXXX

* * *

Srdečně děkuji za jakoukoli formu podpory, včetně přeposlání textu dalším lidem, kterým by mohl pomoci :-)

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.