neděle 27. prosince 2015

Karetní výklad Doreen Virtue pro týden od 28.12. 2015 do 3.1. 2016

Ahoj, tady je Doreen a toto je váš týdenní karetní výklad pro týden od 28.prosince 2015 do 3.ledna 2016. Šťastný Nový rok! Vstupujeme tento týden do dalšího roku a protože má velmi intenzivní energii, chtěla bych nyní pracovat s Tarotovými karty síly archandělů. Tyto karty jsme spolu s Radleighem Valentinem vytvořili, abychom vám dodali potřebné posílení a motivaci, abyste se hnuli kupředu ve směru svých záměrů a cílů. Nový rok je časem předsevzetí a tyto karty vám mají pomoci, abyste si více věřili, abyste věřili, že máte na to jít si za tím, co si přejete, co víte, že tady máte dělat, ke všem těm zdravým pozitivním změnám, k nimž jste vedeni. Máme tady 78 karet, které jsou založeny na klasickém tarotu, ale bez negativity, bez nízkých energií, prostě pouze s původní podstatou tarotu, kterou je vedení pro vaše životní poslání. Míchám je tedy a modlím se k Bohu, aby nám skrze ně seslal poselství a vedení ohledně toho, co můžeme očekávat, zatímco vstoupíme do nového roku. 

Pro pondělí a úterý tady máme Páže Michaela. Vypovídá o vzrušující nové výzvě a nových zážitcích. Říká, že máte vše, co potřebujete, abyste uspěli. A že si také máte prohlédnout všechny smlouvy a dokumenty velmi pečlivě. Znamená to něco nového, co souvisí s papírováním, ale vyvine se to pozitivním směrem. Bude od vás vyžadováno, abyste byli více analytičtí, pracovali více levou polovinou mozku, přestože je nám o mnoho příjemněji v té pravé, kde jsme kreativní a vizionářští. Tato karta však po nás chce, abychom použili levou hemisféru k rozhodnutím, co uděláme dál. Blíží se nám retrográdní fáze Merkuru, která začne 5.ledna a během níž se už od historie nedoporučuje podepisovat nové smlouvy a pouštět se do nových věcí, ale spíše je přepracovávat, přehodnocovat a dívat se, co by se dalo udělat jinak. Do té doby je ale zcela bezpečné smlouvy podepisovat, jen je třeba dívat se i na detaily.

A jak se dostáváme ke středu týdne, máme tady kartu Změňte svůj život. To je karta Velké arkány a vypovídá tedy o velkých, zásadních životních změnách. Jsou to velmi pozitivní změny, jde o to vzdát se toho starého, aby mohlo přijít nové. Takže v období konce roku a začátku nového učiníte nějaké velké, zásadní rozhodnutí. Říká, že se osvobodíte od prokrastinace (chorobného odkládání), která vám bránila v postupu, že se zbavíte strachů, kvůli kterým jste se drželi zpátky a nechtěli jít dál. Zkrátka tuto příležitost ke změně využijete zcela naplno a šlápnete na plyn, takže se hnete kupředu. Tento týden vypadá jako čas velkého pohybu kupředu a zvláště v souvislosti s Novým rokem je to velmi vzrušující.

Na konec týdne tady máme kartu Osmička Michaela, která říká: Můžete být svobodní! Toto je karta, která vám připomíná, že pokud věříte, že jste uvízli, je to pouze vaše přesvědčení, nikoli pravda. Je to pouze nějaká vaše část, která si myslí, že jste uvízli. Je to opravdu o svobodě. Takže spousta rozhodnutí, která činíte, nebo i ty smlouvy, které třeba podepisujete, to všechno vám má pomoci osvobodit se od "ohrádky", od omezení, která přitom existují pouze ve vaší mysli. 

Máme tu dvě karty archanděla Michaela a jednu s archandělem Chamuelem. To nám říká, že je to opravdu velký týden a že se tento týden budou dít velké, velké, velké věci. Všechny jsou pozitivní, ale někdy se naše ego bojí a změně odporuje, Ego si myslí, že to, co samo chce, je to nejlepší, i když to pro nás vůbec nemusí být dobré. 
Andělé říkají, že v tomto období procházíme "energetickým přeřazením". Mnozí z nás se nyní stěhují nebo jsou ke stěhování vedeni, nebo jsme vedeni ke změně kariéry, popř. něco jiného, ale každopádně je to zásadní aspekt. Energetické přeřazení znamená, že svůj život změníte tak, aby odpovídal vašemu novému já. Možná vaše místo bydliště nebo zaměstnání odpovídaly tomu, kým jste byli předtím, ale dnes už ne, už jste to přerostli. 
Je to týden velkých změn a dvě karty archanděla Michaela, jedna na začátku a druhá na konci týdne, nám ukazují, že jsme CHRÁNĚNI, mí drazí. Jste v bezpečí! Je na vás dohlíženo. Archanděl Michael, který nemá ego, nepatří k žádnému náboženství, který je neúnavný a všudypřítomný a je andělem síly, ochrany a Božské moci, je vám při těchto změnách nablízku a pomáhá vám s nimi. Přeje si, abyste je udělali, abyste prošli otevřenými dveřmi. Říká vám: "Jen pojď, pojď!" a všechno je to dobré, vše je to bezpečné. 
Jak je to celé vzrušující pro vstup do nového roku! 

Každý rok natáčím svůj náhled do daného nového roku, obvykle to bývá uprostřed ledna, takže se na to můžete těšit :) Posílám vám mnoho lásky, svou nejhlubší úctu, soucit a samozřejmě také andělská požehnání. Řekněte prosím se mnou: Alooooooooooooooooha!

* * *

zdroj: https://youtu.be/H6ZQJwhLASo
překlad: Magda Techetová


Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.