neděle 27. března 2016

Karetní výklad Doreen Virtue pro týden od 28.3. do 3.4.2016

Ahoj, tady je Doreen a toto je váš týdenní karetní výklad pro týden od 28.března do 3.dubna. Vstupujeme do čtvrtého měsíce roku a číslo 4 znamená "Andělé jsou s vámi". Já jsem tu nyní se svými psími andílky. Dnes bych chtěla pracovat s kartami Kouzelných delfínů a mořských pannen, nejen proto, že miluji mořské panny a delfíny, ale i proto, že tyto karty jsou úžasné ke spojení se s podvědomou myslí, kde jsou uložena naše přesvědčení, která odtamtud mohou ovlivňovat naše zhmotňování - ať už mu napomáhají nebo ho blokují. Tak jako každý týden se nad těmito kartami pomodlím a požádám Boha, Ježíše a anděly, aby nám dali náhled do dalšího týdne ohledně toho, co potřebujeme vědět, aby nám pomohli, vedli nás a požehnali našemu světu. Kdykoli se některé kartě nechce z balíčku ven, není to ta pravá. Zákon přitažlivosti a nejmenšího odporu vás tím vede k tomu, abyste vybrali jinou, konkrétní kartu.

Pro pondělí a úterý tady máme kartu Poraďte se s odborníkem. To je velmi vzrušující, neboť to znamená, že se pouštíte do nové neprozkoumané oblasti ve svém životě a že se v ní spojíte s někým druhým, kdo se vyzná v tom, v čem se vy sami zatím nevyznáte. Může to znamenat, že se pustíte do nového podnikání, máte dobré nápady, ale nevíte, jak byste je měli uskutečnit. A tak spojíte své síly nebo se poradíte s někým, kdo vám řekne, jak tyto nápady proměnit ve skutečný podnik. Rovněž říkají, že to může znamenat romanci. Možná využijete nějakou seznamku nebo se prostě s někým setkáte. Také to znamená, že v oblasti svého milostného života vyhledáte nějakého terapeuta či někoho, kdo vám pomůže s milostným životem. Potřebujete se uzdravit z ran ze svých minulých vztahů, které vás jakkoli přiměly uzavřít svoje srdce. Na začátku týdne tedy budete spolupracovat s někým, kdo vám pomůže. To je dobrá zpráva! A také kvůli tomu, že to znamená, že se nebojíte žádat o pomoc! Velmi často pomáháte všem ostatním a jste velmi štědří, ale přitom máte problémy přijímat pomoc od ostatních nebo si o ni říkat. Tady tedy je, že to uděláte. Hurá!

Podívejme se na středu a čtvrtek - no ne, podívejte se na to! Je tu karta Je vám pomáháno! Opět tu máme společné téma, tak jako každý týden. Je vám neustále pomáháno. Také říkají, že tyto dvě karty společně vám potvrzují, že všechny vaše modlitby byly opravdu vyslyšeny a jsou zodpovídány! Chtějí, abych poukázala na obrázek na kartě, kde je holčička, která ale nemůže vidět pomoc delfínů, protože jsou pod vodou a ona tam nevidí. Jsou schovaní pod hladinou. A stejně tak i vy, když o něco žádáte, andělé pracují v zákulisí a přetvářejí vše tak, aby vaše modlitby zodpověděli - ale vy to ještě nemusíte vidět. Je tedy třeba mít trpělivost a víru. Toto je potvrzení, že vaše modlitby jsou zodpovídány, ale je třeba, abyste vydrželi.

Na víkend nám pak vychází karta Čas na hraní. Wow, to je znamení oslav! Andělé říkají, že to také souvisí s tím, že jste byli ochotni přijmout pomoc, díky čemuž máte nyní čas na sebe. Možná některé povinnosti přenecháte svým dětem, nebo někomu svěříte praní a uklízení, v podnikání třeba dostanete asistenta či partnera, a obecně to znamená, že si vydechnete. Budete mít více prostoru sami pro sebe. Znamená to, že si konečně budete užívat svůj život namísto pomáhání všem ostatním, aby si užívali svůj život. Je to čas pro vás! Na konec týdne tedy vychází péče o sebe samé, a to v různých podobách. Můžete si udělat den hravosti se svým kamarádem či kamarádkou nebo s dětmi, může to znamenat, že si udělat čas o samotě na čtení své oblíbené knihy, že si dopřejete koupel s mořskou solí, nebo něco jiného, co je pro vás prioritní - ale ve smyslu volného času! Odpočinek, zábava, čas s přáteli, meditace nebo něco jiného, co je pro vás příjemné. Můžete si to dopřát, protože - podle předchozích karet - jste si řekli o pomoc, a tu jste také dostali.

Jaký nádherný, zdravý a prospěšný týden pro vás i pro druhé! Sama vždy říkám, že jedny z mých nejšťastnějších vzpomínek jsou ty, kdy se moje maminka smála a byla šťastná. Ona je sama o sobě velmi šťastná, ale pro mě byly tyto okamžiky vždy nejšťastnější. Ne ty, kdy žehlila, prala nebo byla vážná. Děláme svým dětem velkou službu, když jsme sami šťastní a uvolnění a užíváme si s nimi svůj život. Popřemýšlejte tedy o tom, jak byste mohli zjednodušit a uvolnit svůj rozvrh v tomto týdnu, tak byste si mohli užívat svůj život a měli ten prostor si vydechnout. Je to dobré pro vás i pro druhé. Pamatujte, že když jste sami plni míru, je to to nejlepší, čím můžete přispět k míru ve světě. 

Posílám vám mnoho lásky, andělských požehnání a prosím, řekněte se mnou: Alooooooooooooooooooha!

* * *

zdroj: https://youtu.be/okOSTyZMCXA
překlad: Magda Techetová 
 
 

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.