neděle 5. června 2016

Karetní výklad Doreen Virtue pro týden od 6. do 12.6. 2016

Ahoj, tady je Doreen a toto je váš týdenní karetní výklad pro týden od 6. do 12.června. V našem novém domově je opravdu mlhavo - proto tomu tady říkáme Avalon, protože je to jako Mlhy Avalonu. Tráva je tady stále zelená, aniž by tu přitom bylo bahno, takže je to úžasné pro náš zvířecí útulek. Máme tady stovku divokých krůt, které nebude nikdo lovit ani jíst a mohou mít i mladé, takže jsou součástí rodiny.
Dnes bych chtěla pracovat s kartami Andělské terapie, které jsem vytvořila v době, kdy jsem vedla kurz Andělské terapie. Každá karta představuje metodu léčení podle Andělské terapie. Jsou všechny o léčení. Karty nejprve zamíchám a pomodlím se nad nimi. Požádám Boha, aby nám poskytl vhledy do dalšího týdne ohledně toho, co můžeme očekávat a co můžeme udělat proto, abychom přinesli co největší požehnání světu, jeden druhému i do svých vlastních životů. 

Pro pondělí a úterý nám vyšly dvě karty. První z nich je Pozemský anděl, a to znamená, že jste byli sesláni na tuto Zemi, abyste jí pomohli. Že jste pozemským andělem, poznáte, pokud se cítíte být odlišní od ostatních, pokud cítíte, že nezapadáte, záleží vám na štěstí adobru každého člověka a vaše city bolí, když vaši blízcí nejsou šťastní. Jste velmi štědří, dávající a citliví. To dokonale ladí s druhou kartou, kterou je Emoční citlivost. Tento týden tedy začínáme s velkou citlivostí a vnímavostí vůči citům druhých lidí a můžete mít problémy rozeznat, které pocity jsou vaše vlastní a které jste zachytili od někoho jiného. Je dobré být si toho vědomi. Když vás tedy něco rozčílí, dopřejte si chvíli, dýchejte, modlete se a žádejte o vedení, zda jsou dané pocity vaše a nebo jste je od někoho přejali, popř. jak sobě či druhým můžete pomoci. Protože když do sebe nasáváme pocity jiných lidí, nikomu tím nepomáháme. Neznamená to zbavit někoho bolesti - ale ještě ji zdvojnásobit. Oni dál trpí a ještě k tomu trpíte vy, takže to opravdu nikomu nepomůže. Modlitba je nejlepší způsob, jak se k tomu postavit. Tento týden tedy začínáme hodně emotivně. 

Pro středu a čtvrtek.... no páni, i pro střed týdne vyšly dvě karty! A pro víkend také! To se ještě nikdy nestalo! A dokonale na sebe navazují, i když jsem je dobře míchala. Pro střed týdne vyšla karta Zaštiťujte se. Ta vypovídá o oné emoční senzitivitě a říká, že možná budete cítit tolik emocí a tolik energií, že bude třeba říct si o pomoc Bohu a archandělu Michaelovi. Udělejme to teď hned:

"Drahý archanděli Michaeli, žádáme tě, abys nás všechny zaštítil a chránil před negativní energií našich vlastních myšlenek či myšlenek druhých, tak abychom mohli svá srdce ponechat otevřená."

Druhou kartou je Zpívejte a tancujte. To souvisí s tím, co mi před nějakou dobou řekli andělé, a to, že i hudba nám slouží jako štít. Ne zrovna hardcore styl nebo nějaká negativně laděná hudba, ale ta pozitivní, kterou když posloucháte, tak její vibrace procházejí do vás a vytvářejí kolem vás štít, který se vás drží a odpuzuje od vás negativitu. Pouštějte si tedy nějakou hudbu, ať už v mobilu nebo v počítači. A zkuste i zpívat a tančit. I když si myslíte, že to neumíte, je to způsob, jak se uvolnit a vyjádřit. 

Poslední dvě karty pro víkend: První z nich je Jste mocní pracovníci světla. To souvisí s tím, že když jako pozemští andělé empaticky všechno cítíte a děláte si starosti o sebe, o druhé i o svět, máte zároveň Bohem danou moc učinit v tom všem velký rozdíl. Druhá karta pak říká, že Jste velmi jasnozřiví

Toto bude velmi mocný týden. Vyvstane hodně emocí, ale pamatujte si, že vaše emoce jsou vašimi přáteli. Je třeba dát sami sobě svolení naslouchat svým pocitům a spřátelit se s nimi. Mnoho se toho nyní děje. Nezapomínejte se o sebe dobře starat. Andělé mi pro vás také předávají poselství, abyste zkontrolovali svou spotřebu mléčných produktů - protože jak jste citlivější, jíte více mléčných výrobků, ale to vás ve skutečnosti energeticky stahuje dolů. Máte tedy dohlédnout na vyváženost své stravy. Říkají také, že máte pít hodně čisté vody a místo mléka jeho alternativy, jako je třeba mandlové mléko nebo kokosové mléko. Dále říkají, že vám v tomto období velmi pomohou květinové esence a pobyt mezi květinami. Pro zklidnění je dobrý levandulový olej, jste-li velmi citliví, protože vám pomůže udržet si srdce otevřené. A to je pro nás nejcennější zdroj a prostředek. Nenechte nikoho, aby vám ho uzavřel, nenechte si ničím zastiňovat své světlo ani uzavírat srdce. Protože vás velmi potřebujeme - jste pozemští andělé a pracovníci světla a byli jste sesláni na Zemi pro dobrý důvod. Kdyby byl tento svět bez problémů, nemuseli bychom tu teď být. Ale jsou tady a my vás potřebujeme. Nevzdávejte se tedy a vydržte, prosím.

Posílám vám mnoho lásky, andělských požehnání a prosím, řekněte se mnou: Alooooooooooooooha!

* * *

zdroj: https://youtu.be/s3URZOrr_Ok
překlad: Magda Techetová 

 

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.