pondělí 6. června 2016

Květinový výklad Roberta Reevese pro týden od 6. do 12.6. 2016

Ahoj, já jsem Robert Reeves a toto je vaše týdenní duchovní vedení pro následující týden. Pojďme se tedy podívat, co nám řeknou karty Květové terapie.

Čeká nás Finanční léčení! To je vždy dobrá zpráva! Tato karta nám říká, že všechno bude v pořádku, co se týká peněz. Žlutá lilie je jako magnet na hojnost a všechny ty starosti a obavy, které jsme měli ohledně prosperity, peněz nebo obecně jiných finančních záležitostí, můžeme propustit. Bůh a andělé vyslyšeli vaše modlitby a budou vám posílat hojnost různými tvořivými způsoby. Ujistěte se tedy, že od sebe neodháníte ty nové příležitosti, které k vám nyní přichází. Věci k nám mohou přicházet i způsoby, na které bychom ani nepomysleli - například zrovna teď slevní výrobky, které kupujete, nebo se stane něco jiného v tomto smyslu. Každopádně ale nemusíme očekávat jen jednu velkou sumu peněz, která nám přistane na rohožce. Je nespočet cest, kterými můžeme dostat hojnost a bohatství. 
Kromě toho, hojnost neznamená jen peníze, ale i zdraví, štěstí, léčení, lásku, radost - znamená to tyto všechny věci. Ale pokud máte problémy v oblasti peněz, kupte si tento týden žluté lilie, vystavte si někde její fotku a nebo si ji dejte na plochu počítače nebo mobilu, tak abyste ji měli pořád na očích a mohla vám připomínat, že všechno bude v pořádku. Je pro nás důležité nepřipouštět negativitu a vyhýbat se i stresu a dramatům druhých lidí, do kterých se vás snaží zatahovat. 
Finanční léčení je pro nás nádherná karta, protože ukazuje, že naše modlitby jsou vyslyšeny a zodpovídány. Musíme tedy být naprosto otevření přijímání této hojnosti a nic neodhánět pryč. Je třeba, abychom využili všech příležitostí, protože tento týden nám přinese to, za co jsme se modlili. 

Posílám vám mnoho lásky a požehnání, mějte úžasný týden a ať se vám splní všechny vaše sny!

* * *

zdroj: https://youtu.be/PXA9NqB_Omc
překlad: Magda Techetová 

 

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.