pondělí 1. srpna 2016

Květinový výklad Roberta Reevese pro týden od 1. do 7.8. 2016

Ahoj, já jsem Robert Reeves a pokud vás zajímá, jaká bude energie tohoto týdne, jste na perfektním místě, protože přesně to taky dnes uděláme s pomocí mých karet Květové terapie! Jak se tak na ně dívám, jsou už pěkně ohmatané, ale to je úžasné, protože to jen dokazuje, kolik poselství už nám přinesly! Když se podíváte na své nejoblíbenější karty, zjistíte, že mohou mít třeba odřené rohy. S každým poselstvím pozvedly vaši energii a tak se staly ještě mocnějším nástrojem s každým použitím. Podívejme se tedy nyní, jaké poselství nám dají karty pro tento týden.

Propusťte všechen hněv! Tu vidíme v našich týdenních výkladech jen velmi zřídka! A to, že nám vyšla, znamená, že si máme v tomto čase dávat pozor na všechno, co říkáme a co si myslíme, abychom nesklouzli do negativity. Jsme lidé a je to pro nás v jistém smyslu normální a přirozené sklouzávat do negativity. Ale neměli bychom se v ní utápět. Jen proto, že to dělají všichni ostatní, nemusíme to dělat také. Navažme tedy opět kontakt s naší POZITIVNÍ částí! Soustřeďujme se na ty nejlepší možné výsledky, na požehnání a léčení, kterého se nám v obtížných situacích dostává. Buďme opatrní, aby to, co říkáme, vycházelo z pozice lásky, a to, na co myslíme, mělo vysokou energii. Když pobýváme s přáteli nebo sledujeme něco v televizi, ujistěme se v tomto týdnu, že je to pozitivní a povznášející. Jinak by vaše citlivá energie mohla být stažena dolů energií hrubou a negativní. Věnujte tedy pozornost svým myšlenkám a slovům.
Protože tato karta vychází tak málo, může to znamenat, že budete v tomto týdnu více frustrovaní než obvykle. Věřím tomu, že většina z nás tady, je ráda šťastná a snaží se si tento stav míru a radosti udržovat. Ale někdy sjedeme dolů úplně stejně jako všichni ostatní. Ale když už k tomu dojde, je důležité dostat se zase rychle zpátky ke štěstí. Nesetrvávejte v energii frustrace příliš dlouho. Dobře? 

Máme tu tedy léčivý týden, během něhož si máme dávat pozor na to, co říkáme a na co myslíme. Přeji vám všem nádherný týden a ať se vám splní všechny vaše sny!

* * *

zdroj: https://youtu.be/oaLFxL6sLT4
překlad: Magda Techetová

 

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.