neděle 11. září 2016

Květinový výklad Roberta Reevese pro týden od 12. do 18.9. 2016

Ahoj, já jsem Robert Reeves a toto je vaše týdenní duchovní vedení. Místo toho, abych jako obvykle vytáhl kartu a řekl, jaká bude energie dalšího týdne, chtěl bych to nyní udělat jinak. Pomyslete na nějakou otázku, která je pro vás důležitá. VY se zeptáte na otázku pro tento týden. Pak požádám anděly, aby do těchto karet nechali vstoupit vaše otázky. Samozřejmě se ozve ten pochybující hlas ega, který bude říkat: "Jak bys mohl vytáhnout kartu pro mě, když se na tebe dívají tisíce lidí??" Ale v tom je to kouzlo. Vaši andělé vědí přesně, co potřebujete slyšet. A vy tento výklad sledujete z nějakého důvodu. A tak věřme poselství, kterého se nám dostane. Nyní si tedy pomyslete otázku. Věříme, že jste si vybrali tu nejlepší. Žádáme anděly, aby energii této otázky předali těmto kartám právě teď, abychom vám mohli předat tu nejlepší odpověď, kterou potřebujete slyšet. Vybírám tedy kartu pro VÁS, abyste VY věděli, co můžete očekávat od energie následujícího týdne.

Je to karta Dosáhněte ke hvězdám! To je pro vás na tento týden opravdu nádherné poselství! Říká nám, že se nemusíme vždy smiřovat jen s "ucházejícím" místo "nejlepšího" a že se nemáme vzdávat svých úžasných snů. Někdy přemýšlíme o tom, jak se stane ten zázrak, který nám pomůže. Někdy si myslíme, že naše sny jsou prostě moc velké a příliš mimo náš dosah. Ale vězte, že všechny ty pocity, ty sny, máte z nějakého důvodu! A ten důvod je, že naplnit tyto sny je vaše poslání! Takže svých snů se nevzdáme - dosáhneme ke hvězdám a budeme chtít to, co si od života opravdu přejeme. A nebude to dobré jen pro nás, ale i pro ostatní! Spousta lidí, kteří tento výklad sledují, jsou lidé, kterým na druhých záleží, kteří jsou léčitelé a chtějí ve světě vykonat rozdíl. Proto já dělám tyto výklady. Mohl bych si tahat karty sám pro sebe, ale velká část mě samého je povolána k tomu, aby pomáhala a sloužila vám. A vy máte velice pravděpodobně v sobě totéž volání. Takže se svých snů nevzdávejte, ale věřte jim! S vědomím, že si zasloužíte úspěch a štěstí v jakékoli podobě. Věřte tomuto vedení!
Doufám, že je to odpověď na vaši otázku. Je to poselství říkající: "Pokračujte dál! Nedržte se zpátky! Nevzdávejte se! A vězte, že ve velmi brzké budoucnosti k vám přijdou nádherné věci!" 

Přeji vám krásný týden a ať se vám splní všechny vaše sny!

* * *

zdroj: https://www.youtube.com/watch?v=Qbj0L1G8W7c
překlad: Magda Techetová

 

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.