úterý 25. října 2016

Květinový výklad Roberta Reevese pro týden od 24. do 30.10. 2016

Ahoj, já jsem Robert Reeves a vítám vás u duchovního vedení pro tento týden. Teď si tedy pomyslete otázku, na kterou byste si přáli znát odpověď. Pokud vás žádná nenapadá, požádejte své anděly, aby vám sdělili, co potřebujete vědět. Já pak požádám, aby naši andělé naplnili vašimi otázkami karty Květové terapie a aby vám tak mohla vyjít ta nejlepší karta zodpovídající vaše otázky na tento týden. Cítím, že tento týden se ponese v rychlém tempu, jako byste neměli žádný čas na pozastavení, ale andělé říkají, že si během toho všeho máte všímat, čeho přitom dosahujete. Říkají, že mnohdy vynakládáte tolik práce a dáváte do ní tolik svého času a energie, a přitom si neuvědomujete, čeho dosahujete. Děláte úžasné věci, ale jak postupujete tak rychle, tak nevidíte ten velký pokrok, který děláte. Zamyslete se tedy nyní nad tím, kam až jste se dostali? Kde jste byli řekněme před dvanácti měsíci, před dvěma nebo čtyřmi lety, a kde jste dnes? Co všechno jste během své cesty dokázali? Přinese vám to pocity štěstí a naplnění. 

Pro tento týden nám vyšla karta Otevřete své třetí oko. To znamená, že máme začít naslouchat své intuici a věřit svému vlastnímu vedení. Květina echinacea je také úzce spojena s archandělem Michaelem, který nám pomáhá zbavovat se strachu ve všech jeho formách. A stejně tak nám pomáhá i zbavit se strachu z přijetí našich duchovních darů a schopností, které nám pomáhají žít ten život, jaký chceme. Tato karta má pro vás tedy v tomto týdnu obzvláště silný význam, protože vám říká, že nemá smysl odkládat všechny ty věci, které si zasloužíte, které milujete a které cítíte, že byste chtěli dělat a se kterými jste už měli začít. Toto je tedy pro vás poselství, abyste tomuto vedení věřili. Věřte své intuici! Věřte svým vizím! Věřte tomu smyslu uvnitř vás, který vám říká, kudy se máte vydat a co máte udělat dál. Je důležité, abyste tomu naslouchali. A čím více budete naslouchat, tím mocnější poselství k vám budou přicházet. 
Vaši andělé si přejí, abyste byli úspěšní. Přejí si, abyste žili život svých snů. Nechtějí, abyste ho odsouvali na vedlejší kolej, abyste věci odkládali a prokrastinovali. Protože v tomto čase si máte svůj život naplno vychutnávat. Takže pokud vás něco ve vašem životě nenaplňuje, zeptejte se svých andělů, jak to můžete změnit. Jak můžete pozvednout tu starou energii, tak abyste mohli žít život svých snů; překonat ty bloky a frustraci, tak abyste dosáhli toho štěstí, po kterém toužíte.
Takže tato karta vám říká Ano, věci se hnou kupředu, ale je také třeba, abyste věnovali pozornost svému vnitřnímu vedení. Někteří lidé se vás možná budou snažit přesvědčovat, abyste dělali něco jiného nebo nějak jinak. Ale vy naslouchejte sami sobě. Co vám říká VAŠE vedení? Udělejte to TAK, a to vás dovede k tomu největšímu štěstí. 

Mějte úžasný týden a ať se vám splní všechny vaše sny!

* * *

zdroj: http://robertreeves.com.au/oct-24-30-16/
překlad: Magda Techetová

 

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.