pondělí 9. ledna 2017

Květinový výklad Roberta Reevese pro týden od 9. do 15.1. 2017

Ahoj, já jsem Robert Reeves a toto je vaše týdenní duchovní vedení. Než se podíváme do našich karet Květové terapie, naši andělé chtějí, abychom se napřed pěkně uklidnili a několikrát se zhluboka nadechli. Takže teď si nechme chvíli na uvolněné dýchání.
Je to skvělé, že? Andělé říkají, že když volně dýcháme, stáváme se také více otevřenými vůči přijímání jejich poselství. Navíc pak také svou situaci vidíme úplně jinak. Když jsme vystresovaní, vidíme ji mnohem hůř, snažíme se zjistit, jak dopadne, a upadáme do strachu. Při tom všem zapomínáme, na čem opravdu záleží. Co nejlepšího by se mohlo přihodit? Jaký je ten nejlepší scénář? A jak se můžeme co nejlépe postarat sami o sebe? Nejlepší je se zastavit a začít dýchat. Zjistíte, že se cítíte lehčeji a že máte také jasnější mysl. Všímám si, že lidé setrvávají ve stavu roztěkané mysli, kdy je i bolí hlava, a to může být z velké části proto, že pořádně nedýchají. NÁŠ MOZEK POTŘEBUJE KYSLÍK. Musíme se tedy pořádně z hloubky nadechovat, abychom toto zázračné palivo do mozku dostali. Samozřejmě, pokud trpíte bolestmi hlavy dlouhodobě, poraďte se se svým lékařem, ale také přitom zkuste lépe dýchat. Všimněte si toho rozdílu, té změny, která se začne odehrávat. 
Nyní si tedy pomyslete nějakou otázku ohledně tohoto týdne, na kterou byste si přáli znát odpověď, a já požádám anděly, aby tyto karty naplnili vašimi záměry a modlitbami, tak aby vyšla ta nejlepší, která vám odpoví. 

Pro tento týden vyšla karta Zesilte své záměry. Je zajímavé, že nám andělé právě připomínali, že máme dýchat, a vyšla nám květina šáter (v angličtině Baby's Breath - dětský dech). Ta říká, že v životě máme milion různých věcí, do kterých se rozptýlila naše pozornost. Třeba šest projektů rozdělaných najednou nebo tisíc různých povinností, a vy se to snažíte v tomto týdnu všechno zvládnout zaráz. Tato karta vám říká, že když děláte sem tam trochu ode všeho, neuděláte pořádně nic. A že se máte raději plně a pořádně soustředit pouze na jednu věc, a teprve pak začít druhou. 
Co je tedy pro vás nejdůležitější právě teď? Plně se na to soustřeďte, udělejte to, a můžete zjistit, že máte hotovo ještě rychleji, než jste si to vůbec uvědomili. Pak můžete skočit do dalšího úkolu. A pak do dalšího. Víte jak, to nikdy nekončí :D 
Tato karta nás vede k tomu, abychom si seřadili priority, a teprve podle nich se rozhodli, do čeho a jak moc věnovat svůj čas a energii. Upozorňuje nás, že naše pozornost je roztříštěná mezi příliš mnoho věcí, možná i kvůli nové energii roku 2017. Ale nenechte sebou zmítat! Chopte se otěží vy sami! Využijte tento čas k vytyčení nových cílů a záměrů. Jakým směrem chcete, aby se váš rok ubíral? Je to nový čas, dostali jste k dispozici prázdný papír, ze kterého můžete vytvořit cokoli, co si přejete. Pokud se vám tedy nelíbí, jak pokračuje váš leden, můžete to změnit! Můžete změnit, kam směřujete, je-li to váš záměr. 

Takže: v tomto týdnu berte vše zlehka, udělejte si seznam priorit, a pak se zeptejte, čemu opravdu potřebujete nejvíce věnovat svůj čas a energii. A co je ze všeho nejdůležitější: DÝCHEJTE... a nechte rozpouštět všechno, co vás stresovalo. 

Přeji vám tedy úspěšný, inspirativní a produktivní týden a ať se vám splní všechny vaše sny! 

* * *

zdroj: https://youtu.be/smofeYr8Zj0
překlad: Magda Techetová

 

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.