sobota 15. dubna 2017

Neztrácejte víru v lásku!

Je velmi důležité, abyste vy všichni, kdo toužíte po hluboké, věrné a odevzdané lásce, neztráceli svou víru v to, že je taková láska možná, protože právě vy ji navracíte do světa, který na ni zapomněl. Ve světě, který je nemocný ze všech lží, podvodů, zrad, povrchnosti, sobectví a bezohlednosti, můžete snadno upadat do zoufalství a beznaděje, do pochybností o tom, zda je vůbec možné naplňovat a sdílet svou touhu po upřímné opravdové lásce s někým dalším. Všude kolem sebe vidíte pravý opak toho, co byste si přáli vidět - a necháváte si tím podkopávat svou víru. To, že se ve svém okolí setkáváte s povrchními, necitlivými a nedůvěryhodnými lidmi, však neznamená, že byste měli přestat věřit v hodnoty, které jsou vlastní vašemu čistému, upřímnému srdci. Právě naopak! 

Právě PROTO, že je tu tolik neštěstí, jste sem přišli - právě s těmito hodnotami, právě s těmito touhami, právě s touto neuhasitelnou žízní po skutečné lásce! Právě proto jste sem přišli - abyste do tohoto nemocného světa opět začali vnášet lásku a jejím prostřednictvím mu pomohli k léčení! 

Neznamená to, že se máte vzdát a přestat věřit, že na tomto světě je možné být šťastní! Právě vy jste těmi, kteří mu přišli navrátit to, co z velké části ztratil a co velmi potřebuje! Nenechte se prosím nikým a ničím odrazovat od své víry v pravou lásku, a už vůbec neberte to, co vidíte kolem sebe, jako důkaz o tom, že vaše víra a touha po lásce jsou marné! Právě naopak - je to důkaz toho, jak moc svět vaši lásku potřebuje! A pokud budete milovat, pokud budete ochotni vzdát se strachu z lásky a víry v ni, pokud budete lásku projevovat a šířit kolem sebe, pak začnete léčit svět, začnete napomáhat k tomu, aby v něm bylo více lásky, začnete inspirovat druhé a být pro ně zářivým milujícím příkladem a také k sobě budete přitahovat další osoby, které stejně jako vy věří v pravou lásku a přišly ji navrátit do tohoto světa. 

Nemyslete si, že skutečná, šťastná a naplňující láska není možná, jen proto, že ji nikde kolem sebe nevidíte, nebo že vy sami jste ji ještě nikdy nezažili. To nic neznamená. Každý den vašeho života je pro vás novou příležitostí! Každý den váš život začíná znovu! Vaše bolestné zkušenosti s tímto světem vám mohou posloužit jako hybná síla k tomu, abyste ve světě začali vytvářet právě to, co vám v něm chybí. Nepotřebujete k tomu hned partnera nebo partnerku. Nepotřebujete k tomu ani žádný vztah. Jediné, co je třeba, je mít milující srdce, které není ovládáno strachem a které neklade lásce podmínky a pravidla. 

Pokud si vybíráte, koho milovat budete a koho ne, kdo si vaši lásku zaslouží nebo nezaslouží, pak skutečně nemilujete - podmíněná láska není ta pravá, kterou si přejete prožívat. Podmíněná láska vás zraňuje. Bránit si v lásce k někomu jen proto, že nevyhověl nějaké vaší podmínce, je sebetrýznění. Láska ve vašem srdci je VAŠÍ životní silou! Láska, kterou VY cítíte, ať už ke komukoli, léčí v první řadě VÁS. Pokud uzavíráte srdce před lidmi, jen proto, že jsou zlí nebo že páchají věci, které se vám protiví, milujete podmíněně. Spousta z vás se hned navzteká, když slyšíte, že byste měli milovat bez podmínek, a dokonce i zlé lidi. Je však důležité, abyste si uvědomili, že VAŠE láska se jich ve skutečnosti vůbec netýká!  

Vaše láska není žádná "odměna PRO někoho ZA něco"! VAŠE láska vyživuje VÁS! Láska, kterou VY cítíte, léčí VÁS! Jste to VY, kdo cítí tuto lásku! Jste to VY, kdo je díky ní šťastný!

Je jedno, zda si druhý člověk lásku "zaslouží" nebo "nezaslouží", protože jste to VY, kdo je touto láskou léčen a vyživován! Milovat někoho nemusí nutně znamenat, že s ním musíte být, že s ním musíte souhlasit, že se vám musí líbit, nebo že mu musíte něco dávat. To, že někoho milujete, neznamená, že ho za něco odměňujete! Opusťte prosím tuto mylnou představu! Milovat lidi můžete i bez toho, abyste jim něco dávali! Protože láska, kterou cítíte ve SVÉM srdci, vůbec s druhými lidmi nesouvisí! Sympatie ano, stejně tak i váš postoj a chování k nim, ale láska ne! Skutečná láska není závislá na tom, co kdo jak dělá! Zda lidem něco dáte nebo ne a zda vůči nim budete vstřícní nebo ne, to je čistě na vás. Nikdo nečeká, že se vám budou všichni líbit, ani že po sobě necháte někým šlapat nebo že budete plýtvat svou energií na ty, kdo si vás neváží. Ale bránit si v lásce a klást jí podmínky vám nijak nepomůže, nijak vás to neochrání, nikoho a nic to nenapraví ani nepotrestá, ničeho dobrého tím nedocílíte - jen VÁS to zraní, protože VAŠE srdce bude strádat a hladovět po VAŠÍ lásce. 

Prosím, přestaňte se pořád bát milovat, dokud někdo nebo něco neodpovídá "bezpečnostním pravidlům", které určuje vaše ego! Vaše ego je lstivé a ví, že budete-li skutečně a nepodmíněně milovat, pak budete svobodní a ono pak nad vámi nebude mít žádnou moc. Rádo vás udržuje v iluzi, že milovat někoho není bezpečné, protože vás určitě zradí nebo vám udělá něco jiného špatného! Ale NEMILOVAT je mnohem horší než milovat a prožít zranění! Budete-li cítit lásku i přes utrpěná zranění, pak tato láska vaše srdce opět vyléčí a přitáhne k vám novou lásku! Není nic, kvůli čemu byste si měli bránit v lásce, protože vaše láska vám pomáhá! Vaše ego v sobě nese všechny vaše strachy a neustále je používá proti vám, aby vás přesvědčilo k nemilování. To je úděl ega - odrazování, podkopávání, strašení, kontrola a manipulace. Nic jiného neumí a nikdy ani umět nebude. Vy však máte možnost zvolit si, že ho nebudete poslouchat.  

ZKUSTE TO. ZKUSTE PROSTĚ MILOVAT! 

Nikomu to nic neudělá! LÁSKA vám nikdy neublíží! Může vám ublížit zrada, může vám ublížit zlé slovo, může vám ublížit lidské ego - ale LÁSKA vám nikdy neublíží! Právě láska je tím, co vás může uzdravit a vyléčit a co může k tomutéž pomoci celému světu! Právě láska je tím, co vám pomůže! A tak se jí prosím nebojte a přestaňte si v ní bránit. Svět vaši lásku potřebuje! Buďte těmi, kdo ji do světa bude vnášet! A pokud si přejete svou lásku s někým sdílet, vaše cesty se přirozeně spojí - ale nejprve musíte vstoupit na tu svou. Slibujeme vám, že budeme s vámi na každém kroku a vždy budeme připraveni vám pomoci, jakmile požádáte a budete-li ochotni naši pomoc přijmout. Vy a vaše láska jste pokladem a lékem pro tento svět a naším úkolem je vás chránit a vést vás po vaší cestě, na níž se postupně oprostíte od všeho, co vám brání milovat a být šťastní. Přijměte tedy naše pozvání a pojďte s námi, protože cesta lásky je ta nejkrásnější a nejcennější ze všech.

* * *

(Poselství andělů, Magda Techetová)


 
Chcete-li podpořit mou činnost finančním příspěvkem, s láskou a vděčností ho uvítám ♥

* * *
Číslo účtu: 2000715953/2010
IBAN: CZ9320100000002000715953
SWIFT/BIC: FIOBCZPPXXX

* * *

Srdečně děkuji za jakoukoli formu podpory, včetně přeposlání textu dalším lidem, kterým by mohl pomoci :-)

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.