neděle 2. července 2017

Karetní výklad Doreen Virtue pro týden od 3. do 9.7.2017

Ahoj, tady je Doreen Virtue a toto je váš týdenní karetní výklad pro týden od 3. do 9.července. Tento týden bych chtěla pracovat s kartami Rady andělů na každý den. Toto období je velmi intenzivní a vy jste během něj obzvláště citliví, což je velmi obtížná kombinace, a tak potřebujeme zvláště teď velkou podporu. Nad kartami se nejprve pomodlím a zeptáme se Boha, co potřebujeme pro tento týden vědět, nad čím máme popřemýšlet a jak můžeme světu nejvíce pomoci. 

Tento týden nám začíná nádherným poselstvím Není se čeho bát. A v duchovní podstatě je to pravda - nemáme se čeho bát. Pokud si děláme starosti, pak si ve skutečnosti právě to také přitahujeme a zhmotňujeme si to ve svém životě. Starosti ve vás vyvolávají napětí a úzkost - a pak nemůžeme dýchat, nedokážeme jasně myslet, cítit a tedy ani vnímat vedení, kterého se nám dostává od Boha. Spíše než si dělat starosti je tedy lepší se za danou záležitost pomodlit a pustit se jí. Protože když si děláme starosti, jen tím věci zhoršujeme - jako bychom šťouchali do vosího hnízda. 
Pojďme se nyní pomodlit. Pomyslete na cokoli, co vám dělá starosti - ať už v osobním životě nebo globálně. Možná ani nevíte, co vám vlastně dělá starosti, pouze cítíte úzkost. 

"Drahý Bože, jsem teď tady a mám [takovéto] pocity a [takovéto] myšlenky (doplňte). Vím, že mi škodí, ale stejně je mám. Pomoz mi tedy prosím zjistit, jak s nimi naložit. Ujisti mě prosím, že jsi se mnou a že mě vedeš, a že mé modlitby jsou vyslyšeny a zodpovězeny."

Všimla jsem si, že kdykoli se modlím a přesto přitom cítím úzkost a mám starosti, pomůže mi, když se fyzicky uvolním - protáhnu si ramena, položím se, uvolním břicho. To vás otevře Božským řešením. NEZNAMENÁ TO BÝT PASIVNÍ. Neznamená to, že všechno za vás udělá Bůh. Tak to nefunguje. Po modlitbě dostanete vedení, a podle něj máte jednat. "Bože, co bys chtěl, abych udělal/a pro to, abych tuto situaci vyřešil/a?" Někdy i zbavení se starostí je jednou z věcí, které dané situaci pomohou. Většinou jsou to hlavně konkrétní kroky jako přečíst si něco v nějaké knize, navštívit nějaký kurz, promluvit si s nějakou osobou, přestat jíst nějaké jídlo, nebo něco jiného konkrétního. Opravdu se není čeho bát, mí drazí.

Pro střed týdne tady máme kartu Svatba! Ta má několik významů. Jedním z nich je zlepšení vašeho vztahu, dále zasnoubení nebo doslova svatbu, popřípadě žádost o ruku. Také to však může znamenat symbolický sňatek vás a vašeho Vyššího Já - kdy přestanete poslouchat ego a jednat na jeho základě. Nedovolíte už strachu, aby řídil váš život. Povzneseme své duše na vyšší úroveň, přestože jsme nadále ve svém fyzickém těle. S tím nám může pomoci archanděl Michael, který nám dodává sílu a odvahu a zbavuje nás strachu, abychom mohli kráčet po cestě, která je pro nás ta pravá. Tato karta také zvěstuje důvody k oslavám jakéhokoli druhu. 

Na konec týdne tady máme dvě karty. První z nich je Vztah. Vypadá to tedy, že vztahy budou v tomto týdnu ústředním tématem, na které se máme zaměřit - ať už je to váš vztah k sobě samým, k Bohu, k jiným lidem - a obzvláště silně vycházejí milostné vztahy. Je tedy vhodná doba na to, abyste soustředili svou energii a modlitby na lásku a milostný život, a pak také udělali aktivní kroky v souladu s vedením, kterého se vám dostane. 
Druhá karta pro konec týdne je Dokonalé načasování. Je pro nás velmi frustrující, když se za něco modlíme a pořád jako by se vůbec nic nedělo nebo je to pomalejší, než bychom chtěli. Je zapotřebí trpělivosti, protože věci se dějí v dokonalém čase. Jako když rozkvétá květina v okamžiku, který je pro ni nejlepší - kdybychom se snažili ji otevřít násilím, zničili bychom ji. Snaha věci urychlit a uspěchat se vám může vymstít - impulzivně sáhnete po prvním partnerovi a pak zjistíte, že je pro vás vztah s ním škodlivý; impulzivně přijmete nějaké zaměstnání a zjistíte, že jste v něm nešťastní; impulzivně se nastěhujeme do domu, který pro nás není dobrý.. a to všechno jen proto, že nevěříme Božímu načasování. Je to pro nás tedy výzva, abychom věřili, že věci se opravdu dějí tehdy, kdy mají, i když nám to tak teď třeba nepřipadá. Když se ale podívám na některé věci zpětně, zjistíme, že jejich načasování bylo opravdu dokonalé. 

Máme tu pro tento týden opravdu nádherné téma - téma lásky. Dopřejme si nyní chvíli a meditujme o lásce. I Bůh sám je láska. A protože vy jste byli stvořeni k jeho obrazu, jste také láskou. Jste hodni lásky, jste milováni a jste milující. Když se tedy na tuto pravdu a svou podstatu zaměříte a budete si říkat to slovo - LÁSKA - kdykoli se v tomto týdnu budete cítit vystrašení, budete mít starosti nebo budete vystresovaní, opakujte si "láska" a zklidněte se. 

Posílám vám mnoho lásky, andělských požehnání a prosím, řekněte se mnou: Alooooooooooooooha!

* * *

zdroj: https://youtu.be/QTmYNwgVI2k
překlad: Magda Techetová

 

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.