neděle 20. srpna 2017

Karetní výklad Doreen Virtue pro týden od 21. do 27.8. 2017

Ahoj, tady je Doreen a toto je váš týdenní karetní výklad pro týden od 21. do 27.srpna. Ve světě se nyní děje mnoho událostí, které v lidech vyvolávají intenzivní emoce a naše modlitby jdou ke všem, kdo utrpěli, zejména pokud jde o ztráty, je nám to moc líto. Jsme tady všichni na MISI, právě v této době, protože je nás tady nejvíce potřeba. Chtěla bych dnes pracovat s Motýlími kartami pro životní změny, protože motýli jsou nádherným příkladem proměny z temnoty do světla. Umíte si představit, jaké to je, když je motýl zamotaný v kukle, ve tmě, a doslova proměňuje sám sebe i svůj život - rostou mu křídla, vyrůstá... a pak jednoho dne z kukly vylétne? Nevím, zda jste někdy viděli čerstvě vyklubaného motýla - já ano, jednu dobu jsem je chovala - je to úžasné pozorovat, jak poprvé rozvine křídla a vzlétne! Jak se z toho původního malého tvorečka stane tvor s křídly! Mnozí z nás jsou na tom podobně, když procházejí změnami ve svém životě. Už proto motýly tolik miluji - jsou symbolem naděje a pozitivní proměny, kdy z období temnoty vstupujeme do světla. Je však třeba být trpěliví, protože my všichni se učíme. Těmito kartami nevěštíme budoucnost, pouze jimi meditujeme o změnách.

První kartou pro tento týden je Rozhodnutí. Jakým způsobem se rozhodujete? Jsou dva hlavní způsoby. Můžeme se rozhodnout na základě strachu nebo nějaké akutní reakce, a nebo na základě lásky a vyšší moudrosti. Naučila jsem se, že pokud se rozhodujeme mimo soulad s Božím vedením, dostane se nám stále velkého ponaučení, ale tvrdého. Zvláště pokud se rozhodneme pod vlivem ega a názorů druhých lidí, nebo pod vlivem nějaké chemické látky můžeme udělat rozhodnutí impulzivně. Pokud za nás rozhoduje naše ego - např. si pomyslíme "Tímhle na druhé zapůsobím", nikdy to nefunguje. Nebo uvažujeme způsobem "Takhle si štěstí zajistím nejsnáze". Pomůže vám udělat si chvíli čas a odevzdat danou situaci Bohu a dovolit mu toto rozhodnutí učinit naším prostřednictvím. Někteří lidé namítají, že to je únik od zodpovědnosti, ale tak to není. Stále se rozhodujeme MY, děláme to ale ve spojení s Bohem, kterým jsme i my sami, protože nás stvořil. Rozhodujeme se dovolit Bohu, aby rozhodl skrze nás. Pokud máte tedy učinit nějaké rozhodnutí, zastavte se na chvíli a odevzdejte to všechno Bohu. Zvlášť pokud s rozhodnutím bojujete a sžírá vás nerozhodnost, jste plni stresu, a to je nízká energie, která vás stahuje špatným směrem. Někdy nám opravdu nepomůže promýšlet si rozhodnutí jen na své lidské úrovni, ale potřebujeme perspektivu, kterou má Bůh, a tak mu toto rozhodnutí vložit do rukou. On vám pak ukáže nové úhly pohledu, protože on vidí dál než vy. Budete pak vědět, že se jedná o Boží rozhodnutí, protože budete mít pocit "správnosti" daného rozhodnutí, i přesto, že možná budete mít strach. Nebudete ale cítit tu úzkost, kterou míváte, když jdete proti Boží vůli. Samozřejmě - každý z nás má možnost svobodné volby. Ale proč bychom si volili něco jiného než to nejlepší, co pro nás chce Bůh?

Druhou kartou pro tento týden jsou Tělesné změny. Můžeme se určitě shodnout na tom, že se naše tělo mění společně se změnami, kterými procházíme ve svém životě. Samozřejmě to souvisí také s věkem. Pokud máte nějaké zdravotní problémy, posílám vám své modlitby. Připomínají mi také velkého léčitele Ježíše, který vykonával léčivé zázraky, a stejně tak prostřednictvím Svatého Ducha předával schopnost léčit i dalším lidem. Pokud jste tedy léčiteli, může to znamenat, že nějak pozměníte své metody, vnesete do nich více duchovna nebo půjdete na nějaký nový kurz... Ale opět, než učiníte nějaké rozhodnutí, nechte si poradit od Boha. Bůh vám posílá odpovědi na vaše otázky prostřednictvím snů, opakujících se myšlenek a pocitů, a nebo rad moudrých osob. Je mnoho cest, jakými k nám Bůh promlouvá. Musíme se jen zastavit a naslouchat. Pojďme to udělat hned teď.

"Drahý Bože, máme k Tobě nyní otázky týkající se našeho zdraví, těla a léčitelské činnosti. Víme, že Ty víš, co je pro nás a naši činnost nejlepší. Děkujeme Ti."

Nadechněte se... a vydechněte. To je skvělý způsob, jak se něčeho pustit a dovolit Bohu, aby mohl zasáhnout. Pomůže vám to vypustit ze své mysli tu hroznou nerozhodnost. Tím se pročistí vaše energie, a díky tomu pak můžete slyšet Boží odpovědi.

Poslední karta je Sentimentální pocity, která je opravdu zajímavá v souvislosti se změnami.  Vypovídá o tom, že se něčeho držíme a nedovolujeme věcem plynout. Kdysi jsem měla vizi týkající se změny - dva lidé na člunu pluli po plynoucí řece. A jeden z nich řekl: "Ale podívej! Tady na tom místě je to tak hezké - zůstaňme tady!" a chytil se větve. Člun se začal nebezpečně natáčet a mohl by se dokonce i převrátit. NEMÁME zůstávat na místě! Život je plynoucí tak jako řeka! Nejsme určeni k tomu, abychom setrvávali v minulosti! Obzvláště pokud se vám opakovaně vrací něco z minulosti, co vás rozčiluje, je to známka, že to máte vyléčit. Možná se něčeho držíte v domnění, že v tom máte zdroj něčeho, co potřebujete. Ale skutečným zdrojem je pro vás Bůh, která vám vše potřebné poskytuje. Pojďme to udělat teď:

"Bože, děkujeme Ti za všechno, co nám dáváš. Děkujeme Ti, že nás provázíš naším životem, a to bez ohledu na to, jak daleko jsme se od Tebe vzdálili, bez ohledu na to, co jsme udělali nebo neudělali. Víme, že když k Tobě přijdeme s upřímností a s otevřeným srdcem, tak nám odpustíš a pomůže nám vrátit se na tu správnou cestu. Naplň prosím srdce všech, kdo se chystají učinit velké důležité rozhodnutí, pravdou a jasným srozumitelným vedením, které snadno poznáme a pochopíme. Veď prosím naše kroky a pomoz nám jednat tak, jak nás vedeš, místo abychom jednali impulzivně. Pomoz nám prosím ovládnout naše ego. Pomoz nám odevzdat Ti naše pochybnosti a nejistotu a navrátit se k naší víře.
Pokud chcete k naší hromadné modlitbě připojit něco dalšího, nyní je vhodný čas:____________________.
Bože, víme, že každou naši modlitbu slyšíš a odpovídáš na ni, a to v souladu se svou vlastní vůlí a v tom nejlepším čase. Víme, že potřebujeme být trpěliví. Pomoz nám, Bože, věřit Ti, být trpěliví a zůstat silní."

Mé modlitby jsou s vámi, mí drazí. Jak jsem už řekla, toto je čas neklidu a změn, a jsme v tom všichni společně. Všichni si přejeme totéž - mír. 

Posílám vám mnoho lásky, andělských požehnání a Aloooooooooooooooha!

* * *

zdroj: https://youtu.be/gXCN_kNoebk
překlad: Magda Techetová


Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.