úterý 31. října 2017

Květinový výklad Roberta Reevese pro týden od 30.10. do 5.11. 2017

Ahoj, já jsem Robert Reeves a vítám vás u týdenního duchovního vedení. Tak jako vždy se prostřednictvím květinových karet spojíme s našimi anděly, abychom od nich získali vedení a náhled ohledně toho, čeho si potřebujeme být vědomi v následujícím týdnu. V poslední době se toho dělo opravdu hodně, a tak si nyní dopřejme chvíli na uvolnění a dýchání. Hluboké nádechy jsou velmi terapeutické a léčivé. Je to něco tak prostého a přitom na to tolik zapomínáme. Ano, sice dýcháme, ale když začneme dýchat opravdu vědomě a hluboce, najednou se vám srovnají ramena, zvedne se hladina vaší energie a cítíte mnohem větší mír. Kdykoli tedy budete vystresovaní nebo přetížení, udělejte si chvilku na toto hluboké dýchání. 
Pojďme se podívat, která karta nám vyjde na tento týden. Pokud máte v hlavě nějaké otázky, na které byste si přáli znát odpověď, zeptejte se nyní. Karta, kterou vytáhnu, vám pak pomůže zodpovědět vaše modlitby. 

A je to karta Komunikujte se svými anděly. Tato karta říká, že už vedení dostáváte, ale nějakým způsobem nad ním máváte rukou. Možná si neuvědomujete, že právě toto je vedení od vašich andělů. Nebo si myslíte, že se nejedná o Boží vedení, protože nejste dostatečně výjimeční na to, abyste mohli přijímat vedení od andělů. Ale každý člověk toto vedení dostává a vy také. Hluboko uvnitř svého srdce to víte. Cítíte to. Tato karta tedy říká, že máte těmto pocitům důvěřovat. 
Dále tato karta znamená, že se o některé moudré věci máte podělit s dalšími lidmi. Ne všechny zprávy, které k vám chodí, musejí být pro vás. Může k vám přijít vedení, které je ve skutečnosti pro někoho z vašich blízkých nebo i klientů. Buďte tedy ochotní a odvážní k tomu, abyste vystoupili a začali sdílet tyto informace a vedení. 
Květina strelície, která je na této kartě, je vynikajícím pomocníkem, kdykoli chcete promlouvat, přednášet, pořádat workshopy a dobře se vyjadřovat. Pomáhá vám přijímat jasná poselství s velmi hlubokým smyslem a vnášet to i do vašeho projevu, když promlouváte k druhým. 

Tento týden si tedy vezměte k srdci vedení, kterého se vám dostává, následujte ho, a podělte se o něj i s dalšími lidmi. 

Posílám vám mnoho vděčnosti a lásky a přeji vám, ať se vám splní všechny vaše sny!

* * *

zdroj: https://www.facebook.com/robertreevesnaturopath/videos/1444874222216067/
překlad: Magda Techetová


Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.