pondělí 4. prosince 2017

Květinový výklad Roberta Reevese pro týden od 4. do 10.12. 2017

Ahoj, já jsem Robert Reeves a toto je vaše týdenní duchovní vedení pro týden od 4. do 10.prosince. Jsem momentálně na cestách, a tak tu nemám své obvykle pozadí plné květin a svíček, ale nějak se přes to přeneseme :) Pojďme se tedy podívat, co nám chtějí naši andělé skrze květiny povědět.

A máme tady kartu Nový nápad. Ta nám říká, že máme věřit těm malým znamením, která dostáváme, a jednat podle nich. Když tedy pociťujete vedení k tomu, abyste něco udělali a máte z toho opravdu dobrý pocit, je to vedení od vašich andělů. Problém však je, že o tom začneme vykládat všem ostatním - rodině, přátelům.. a oni nám mohou namluvit, že to není zrovna nejlepší nápad. Řeknou, že to je hloupé, že si to nemůžeme dovolit, nebo se nám dokonce vysmějí. A i když to nedělají zrovna vhodným způsobem, snaží se nás tak chránit před zklamáním a selháním. Vaše myšlenka ale může pomoci spoustě lidí. A to vaši blízcí nevidí. Kdykoli dostáváte Boží vedení, vždycky pomůže kromě vás i mnohým dalším. A tak prostě napište tu knížku, běžte udělat ten seminář, vytvořte ten produkt, předejte nějak tu informaci... a pomozte tak komukoli, kdo dnes tuto pomoc právě potřebuje. 

Pro tento týden tedy andělé chtějí, abyste se zaměřili na ty malé nápady, které dostáváte, a pamatujte, že na to nemusíte být sami! Každý občas potřebuje pomoct. Hlavně ale udělejte aspoň jeden malý krok. Třeba si promluvte s někým, kdo se v dané oblasti vyzná, nebo si udělejte průzkum a zjistěte si o tom více, vypilujte si své dovednosti.. a tím vším budete postupovat kupředu. Nezasekněte se na místě tím, že budete o svých nápadech jen donekonečna přemýšlet, protože to nikam nevede. Musíme také jít a něco aktivně udělat. 

Mějte nádherný týden, brzy se těším na viděnou, posílám vám mnoho vděčnosti a přeji vám, ať se vám splní všechny vaše sny!

* * *

zdroj: https://www.facebook.com/robertreevesnaturopath/videos/1475234635846692/
překlad: Magda Techetová


Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.