sobota 7. dubna 2018

Karetní výklad strážných andělů pro duben 2018

Milí přátelé,

omlouvám se za pozdější uveřejnění výkladu pro tento měsíc, ale sešlo se mi najednou mnoho záležitostí, které bylo třeba neodkladně řešit. Z tohoto důvodu tedy bude tento výklad pouze pro tři týdny, protože ten první už je za námi.
Duben se nese ve znamení plnění našich snů, resp. rozvržení a budování plánů a nápadů, jak si tyto sny naplnit. Ať už toužíme po čemkoli, je třeba něco pro to fyzicky udělat nebo něco změnit sami v sobě. Mít sny je důležité, ale stejně tak důležité je vykonávat lidské, fyzické kroky k jejich uskutečnění. 
Momentálně probíhá retrográdní fáze Merkuru (během prvních dvou týdnů v dubnu), během níž se můžeme setkávat se zvýšeným množstvím mezilidských konfliktů (které nám ale mají pomoci pročistit vzduch, vyjasnit si své vztahy, a tak přehodnotit, s kým a jak trávíme čas, abychom mohli případně učinit ony důležité pozitivní změny), a jiných problémů v komunikaci včetně elektronické, psané a dopravní. Retrográdní fáze Merkuru je klasicky obdobím vhodným pro přehodnocování, retrospektivu, korekci našich plánů a celkově ohlédnutí se za naším životem a posouzení, zda se opravdu pohybujeme směrem, kterým chceme, a nebo jsme sešli z cesty a potřebujeme se na ni dostat zpátky. Ať se v tomto období děje cokoli, má to velký význam pro návrat na naši pravou cestu. Jsme vedeni k tomu, abychom byli věrní především sami sobě a tomu, co sami cítíme jako správné. Pokud v našem životě něco neodpovídá naší vnitřní pravdě, přirozeně s tím nejsme skutečně v souladu a je to tedy vedeno z našeho života pryč. Všechno je to však dobré, byť to může být dočasně nepříjemné. Všechno nám to má pomoci hnout se dál tím správným směrem, až se energie znovu uvolní a planeta Merkur se vrátí zpět do přímého směru. Toto období je vhodné spíše pro zvažování, přehodnocování a plánování kroků, než pro jejich samotné konání. Pokud jsme však svou vlastní intuicí vedeni ke konání některých kroků právě teď, poslechněme ho - naše vlastní vnitřní vedení má vždy přednost před obecnými doporučeními. Naše vnitřní vedení ví, proč nás k něčemu vede právě teď. Nemějme tedy strach jednat v souladu se svým nitrem, i kdyby se to třeba úplně rozcházelo s tím, co nám kdo zvenku radí. 
Naši andělé nám pro duben připomínají, že všechno, i ty nepříjemné věci, nám přichází pomoci plnit naše přání a uvést do souladu svůj život s tím, jaký ho opravdu chceme mít. Pokud nemáme ještě jasno v tom, co bychom vlastně chtěli, vedou nás současné okolnosti k tomu, abychom si to vyjasnili. A pokud jasno máme, jsme nyní vedeni k tomu, abychom zvážili, co můžeme už konkrétně udělat, abychom své záměry začali skutečně naplňovat. Všechno, co se děje, je pro naše dobro. 

- Magda

* * *

Výklady pro jednotlivé týdny se mohou vzájemně překrývat a nejsou proto přesně omezeny konkrétními daty. Stejně tak se doba trvání toho kterého významu může u každého z nás individuálně lišit. Při čtení výkladu věnujte pozornost také svému vlastnímu osobnímu vedení, které konkrétněji doplňuje toto společné a které přichází ve formě nápadů, myšlenek, pocitů, vizí, slov, synchronických událostí apod. Pro výklad používám Tarot strážných andělů od Doreen Virtue a Radleigho Valentinea.

Pro druhý dubnový týden nám vychází karta Organizace. Krásně doplňuje celkové ladění tohoto měsíce. Vypovídá o logickém zvážení toho, co můžeme udělat, abychom uspěli. Je to karta rozumu, která nás vede k tomu, abychom mu dali nyní prostor a využili ho k tomu, k čemu jsme ho dostali - tedy k logickým úvahám, analýze té či oné situace a vyvození možných řešení. Samozřejmě přitom nesmíme zapomínat na své srdce a intuici, které vidí mnohem dál než rozum omezený výhradně na logiku. Logika a další rozumové aspekty však mají nyní dostat možnost být kreativní a něco vymyslet, všechno zhodnotit a navrhnout další možné cesty. Pokud dostaneme nějaký nápad - např. se podívat po nějaké informaci na internetu, někoho kontaktovat, nebo něco jiného konkrétního udělat, následujme to bez odkládání. Pokud to nemůžeme hned udělat, zapišme si to, abychom na to nezapomněli (doporučuji nosit s sebou pro tento účel malý zápisník nebo využít poznámkový blok v mobilu). Celý tento proces nám pomůže udělat si v životě pořádek, rozlišit a rozhodnout se, co ve svém životě chceme a co ne, příp. co v něm chceme mít jinak, a podle toho pak volit své priority. Jakmile budeme mít setříděné priority, bude pro nás jednodušší se rozhodovat a jednat.

Pro třetí týden dubna zde máme kartu Posel Hojnosti, která značí, že jsme připraveni posunout se dál na novou úroveň. Retrográdní fáze Merkuru kolem 15.dubna končí, bude to tedy období nového rozjezdu. Vypovídá o našem vnitřním růstu i vnějším rozvoji - tedy krocích, které jsme připraveni udělat nebo které už děláme. Vyzývá nás k tomu, abychom se nebáli nových zkušeností, abychom byli ochotni učit se nové věci a přijímat do svého života i zatím nepoznané. Pokud poplyneme s proudem a budeme dělat to, k čemu pocítíme vedení, pomůže nám to otevřít nové příležitosti a přijmout do svého života mnoho hojnosti, ať už ve formě financí, nebo i kariérního naplnění, lepšího zdraví, většího množství času či energie nebo samozřejmě také lásky. Potřeba hojnosti se týká u každého z nás právě toho, čeho podle vlastního pocitu máme málo a v čem strádáme. Jsou-li to peníze, budeme tedy pracovat na tom, jak si do života přitáhnout více peněz a jak odstranit vše, co nám v tom dosud bránilo (včetně vlastního myšlení, postojů nebo špatného zacházení s penězi). Je-li to nedostatek lásky, budeme pracovat na tom, jak si do života přitáhnout více lásky a jak si sami přestat bránit v jejím cítění, jak přestat podmiňovat, kdy se můžeme nebo nemůžeme cítit milovaní, jak být na lásku naladění pořád, bez ohledu na to, co se v našem životě děje, jak vyléčit stará zranění a nedůvěru jimi způsobenou... aj. Obdobně to platí v jakékoli jiné oblasti. Musíme být ale ochotni zkoušet nové věci a začít dělat věci jinak než doposud. Pokud děláme všechno pořád stejně, přirozeně dostáváme také pořád stejné výsledky. 

Pro poslední dubnový týden je tady Pomocník Myšlenek, což je karta velké akce, kdy nabereme obrátky a pustíme se do toho, co jsme si v předešlých týdnech poctivě promysleli, naplánovali a na co jsme se připravili. Otevřeli jsme se novým příležitostem, a ty nyní přicházejí. Je to karta akce zejména racionální. V tomto období se toho může hodně dít, ale přichází to jako reakce na naši ochotu se změnit nebo změnit něco ve svém životě. Ať už tedy přijde cokoli, přivítejme to jako první důkaz, že se náš život opravdu mění, a to k lepšímu, i kdyby nám to tak zatím nepřipadalo. Nechme se unést tímto proudem a dělejme to, k čemu se budeme cítit vedeni. 

* * *



Chcete-li podpořit mou činnost finančním příspěvkem, s láskou a vděčností ho uvítám ♥

* * *
Číslo účtu: 2000715953/2010
IBAN: CZ9320100000002000715953
SWIFT/BIC: FIOBCZPPXXX

* * *

Srdečně děkuji za jakoukoli formu podpory, včetně přeposlání textu dalším lidem, kterým by mohl pomoci :-)

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.