neděle 23. září 2018

Úplněk ve znamení Berana 24.9. 2018

Máte pocit, že vy sami jste tou hlavní osobou, která stojí v cestě vašemu úspěchu? Potýkáte se s vnitřními překážkami, které vás brzdí, jako je například strach, nízké sebevědomí nebo pocity osamělosti? Zářijový úplněk, který nastane 24.9. 2018, vám poskytne prostředky potřebné k řešení těchto těžkostí.

Na jednu stranu nám tento úplněk přinese další testy a výzvy. Můžete být mnohem emocionálnější nebo zmatenější a vaše osobní obavy se mohou ještě zesílit. Avšak zároveň vám následující dva týdny poskytnou úžasné příležitosti k tomu, abyste tyto oblasti mohli vyléčit. Tato podpůrná energie potrvá do 8. října, kdy nastane novoluní a jeho čas nových cílů.

Zářijový úplněk je ve znamení Berana, astrologického znamení akce a mentální síly. Když Beran ví, co chce a jde si za tím, je nezastavitelný. Současně je tento úplněk také pod silným pozitivním vlivem Marsu a Uranu. Mars, vášnivý a energický, nám dá odvahu a sílu, kterou potřebujeme k překonávání překážek. Povede nás tak, abychom se opravdu postavili čelem svým strachům a jednou provždy se s nimi vypořádali. 

Mezi nejčastější obavy přitom patří:
  • Strach z osamělosti
  • Strach ze selhání
  • Strach z úspěchu
  • Strach z blízkosti a intimity
  • Strach z odmítnutí
  • Strach ze změny

K překonání svých strachů je však také třeba, abyste nahradili své staré návyky novými, zdravými a lepšími. Uran, planeta změny, vám s tím pomůže. Uran vás podpoří v překonávání svých vlastních osobních těžkostí a probourávání zdí. Jeho energie bude dostatečně silná na to, aby vás protlačila k novým věcem a přinesla vám pozitivní změnu. Rovněž vám dodá trpělivost, kterou budete potřebovat k tomu, abyste tuto změnu přijali bez zbytečných obranných reakcí.

Každý úplněk energeticky rezonuje i s určitou tarotovou kartou a krystalem. Tento úplněk je spojen s Dvojkou Holí a rubínem. Karta Dvojka Holí představuje člověka, který stojí na rozcestí a nedokáže se rozhodnout, zda je lepší zůstat stát při starém a nebo se toho pustit a jít dál. Pokud se rozhodnete jít dál, energie Uranu vás povede. 

Rubín obnáší vášnivou energii Marsu, ale také ochranu před jakoukoliv újmou, zatímco budete čelit svým strachům. Rubín je spojen s první čakrou a pomáhá vám tedy zůstat uzemnění a v bezpečí. Současně vás připravuje na akci a dodává vám motivaci, která vás povede k hojnosti. Není však vhodný k meditaci, protože může rozptylovat vaši mysl. Je dobré ho nosit při sobě, chcete-li dodat odvahu a podpořit svou ochranu během následujících dvou týdnů po úplňku. 

Pár rad na závěr:
  • Vyhněte se jakýmkoli extrémům. Zůstaňte trpěliví a ve svém středu.
  • Zůstávejte uzemnění prostřednictvím denní meditace nebo jógy.
  • Dopřávejte si uvolňující koupele, abyste se v období změn chránili před stresem.
  • Nebojte se! Pusťte se do svých výzev!

* * *

zdroj: http://thewildchild.co.za/this-harvest-full-moon-will-make-us-face-past-wounds-and-give-us-courage-to-tackle-our-fears/
překlad: Magda Techetová


Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.