úterý 18. prosince 2018

Úplněk ve znamení Raka v den zimního slunovratu 22.12. 2018

Pokud existuje astrologický jev, kterého si bývá vědoma naprostá většina veřejnosti, jedná se o vliv Měsíce v úplňku. Vždy se připravujeme na šílenství a chaos, který s ním přichází, avšak v tomto roce půjdeme ještě dál.

Měsíc nese mocnou energii, a to hluboce spojenou s naším vlastním emocionálním bytím. Jak prochází svými fázemi, mění a hýbou se spolu s nimi také naše emoce. Novoluní bývá časem nových začátků, kdy otevíráme svá srdce novým příležitostem, které k nám přicházejí. Když pak Měsíc dorůstá a zesiluje své světlo, narůstá a zesiluje se také naše emocionalita, jež pak při úplňku dosahuje svého vrcholu. 

Během úplňku nás mohou snadno ovládnout i ty nejjemnější emoce. Pocity znechucení a frustrace mohou narůst do intenzivního vzteku, stejně jako se naše spokojenost stává čirou radostí. Právě to je příčinou chaosu, který tolik z nás pociťuje během tohoto období - pod vlivem přetížení vlastními emocemi dělají lidé impulzivní rozhodnutí, která pak mohou vést k chybám, omylům nebo i ke zraněním. 

22. prosince nastane úplněk v citlivém a emocionálním znamení Raka. A tak nejen, že v nás vyvolá silné emoce samotný úplněk, ale současně s ním nás bude energie Raka vybízet k tomu, abychom otevřeli svou mysl a srdce, dovolili si být zranitelnější, soucitnější a sladili se s vlastními pocity. Po tuto krátkou dobu se budeme všichni podobat vysoce nabitým kuličkám emocí, které budou snadno ovlivnitelné druhými - a které budou cítit jak lásku, tak bolest mnohem silněji než obvykle. 

Přestože je mnoho lidí, kteří považují emoce za negativní a zbytečný aspekt lidskosti, a vidí pouze to, v čem nám naše emoce brání a čím nás oslabují, pravdou je, že naše emoce mají obrovskou sílu nás motivovat a povzbuzovat, a přimět nás k tomu, abychom se stali silnějšími než kdy předtím. Je lepší naučit se přijímat tuto sílu nesenou emocemi, než se vidět jako oběti.

Ke vší této intenzitě přispěje rovněž hvězda Betelgeuse, která se dostane neuvěřitelně blízko k Měsíci, čímž přidá na jeho vlivu a energii, které pocítíme. Když se energie jedné z největších známých hvězd spojí s energií Měsíce, vytváří tím rebelský a turbulentní efekt v našich životech. Pomůže vám zůstat silní, mít silnou vůli a zůstat věrni tomu, co je pro vás důležité. 

Buďte otevření a přijímejte své zesílené emoce pod vlivem úplňku i silnou vůli ve spojení s Betelgeuse. 22. prosinec bude skvělým časem na to, abyste si ujasnili, co ještě chcete dokončit a naplnit, než skončí tento rok. Budete ještě více schopni překonat své bariéry a omezení, které vás dříve držely zpátky. Co s tím uděláte? 

* * *
zdroj: https://awarenessact.com/prepare-for-a-major-energetic-shift-as-we-get-closer-to-the-december-22-full-moon/
překlad: Magda Techetová


Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.