úterý 22. ledna 2019

Nebojte se, všechno se vyřeší

"Brzy překonáte něco, co vám činilo problémy. Vaše mysl i srdce budou brzy zase v klidu a míru. Tíha, kterou jste nesli, se nyní pozvolna nadzvedává. Prodýchejte to. Mějte se vším trpělivost. Věřte, že to zvládnete. Všechno bude v pořádku.

Zasloužíte si vnitřní mír. Dovolte si ho. Zasloužíte si jasnou mysl. Přivítejte ji. Dovolte si přijímat a nahraďte odpor a odolávání naprostým odevzdáním. Každý má občas těžké období, ale to neznamená, že se v něm musíte pořád topit. Věřte, že všechno se pro vás změní. Nebuďte na sebe tvrdí, protože procházíte proměnou a neustále se zlepšujete. Nepotřebujete se soudit za své někdejší omyly. Nepotřebujete se ubíjet vinou za to, co se pokazilo. To všechno je pryč. Nyní nastal čas, abyste se konečně přijali. Čím více trpělivosti, lásky a porozumění si budete věnovat, tím snáze projdete do další fáze svého růstu. Věřte, že všechno se vyřeší. Nemusíte v sobě nést to břemeno stresu ohledně toho, jak a kdy se to stane. Jediné, co potřebujete, je mít víru a důvěru, že to přijde. 

Všechno se brzy vyjasní. Vaše modlitby, vizualizace a naděje vám přinesou své odpovědi. Překonáte to, co vás blokovalo. Vaše mysl a srdce se zklidňují. Tíha pomalu odchází. Dýchejte. Uvolněte se. Buďte trpěliví. Procházíte léčením. Máte za sebou spoustu lekcí a nyní je třeba se o sebe postarat. Vesmír se chystá vám něco dát. Mezitím se usmívejte a oslavujte, jako byste ty nejlepší dary již dostali. Osvojte si tyto pocity i naladění tím, že si budete připomínat, že to všechno zvládnete a že vám to všechno přinese nová požehnání. Do vašeho života se nyní chystá vplout vlna příležitostí, nových kontaktů, skvělých zpráv a nové energie." 

- Idil Ahmed 


Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.