pondělí 4. února 2019

Květinový výklad Roberta Reevese pro týden od 4. do 10.2.2019

Zdravím vás a vítám u duchovního vedení pro tento týden! Ať už prožíváte cokoli, doufám, že jste také ochotni nechat si chvíli pro sebe, abyste se uklidnili, uvolnili a umožnili si přijmout poselství, která k vám přichází. Podívejme se tedy, jaké poselství pro nás mají květiny na tento týden. Jako vždy se ptám, co je pro nás všechny nyní důležité a co nám nyní nejvíce prospěje si uvědomit.
Cítím, že je teď s námi také archanděl Rafael, anděl léčení všeho druhu. A vzkazuje nám všem, že pokud máme nějaký problém, máme se zaměřit na jeho léčení a uzdravení, spíše než na něj samotný. Protože když veškerou svou energii věnujeme tomu, co nás tíží, ještě to tím posilujete. Když se však soustředíte na jeho řešení, na uzdravení a na zdraví, na vitalitu a na zlepšení, pak právě to k sobě začneme přitahovat. Právě tehdy k nám přicházejí zázraky. Začínáme věci vidět jasněji, cesta se před námi odkrývá a my se nacházíme v pravý čas na těch pravých místech. Buďte tedy otevřeni dalším poselstvím, která bude mít v tomto období archanděl Rafael pro vás osobně, co se týká vašeho léčení a zdraví. Stejně tak pokud potkáte někoho, kdo vám rozšíří obzory, a tím vám nějak ve vašem léčení napomůže, je to poselství pro vás. Rafael je obklopen smaragdově zeleným světlem, a pokud se vám tedy mihne před očima něco takto zeleného, můžete si být jisti, že je s vámi.
Která květinová karta nám chce tedy něco sdělit pro tento týden?

Je to karta pomněnky věnovaná Léčení minulých životů. Zrovna jsme mluvili o léčení! Tato karta vypovídá o léčení ve smyslu prolomení opakujících se cyklů a nezdravých vzorců, a o potřebě začít dělat věci jinak. Říká nám, že jsme dosud procházeli těmitéž zkušenostmi pořád dokola, ať už jen v tomto životě, a nebo třeba i v těch předchozích. Je pro nás jakousi červenou vlajkou či majákem světla, který nás varuje, abychom se do tohoto cyklu nedostali znovu. Může se to týkat našeho zdraví, financí, vztahů, duchovní cesty nebo čehokoli jiného, co se nám stále dokola opakuje. A tak místo toho, abychom si toutéž situací prošli zase znovu, jsme nyní vedeni k tomu, abychom si všímali nových cest, nových směrů, nových způsobů, jak něco udělat nebo jak něčeho dosáhnout, a nebo také nových způsobů, jak na věci pohlížet. Víte, moc se mi líbí citát od Waynea Dyera: "Když změníte způsob, jakým se díváte na věci, věci, na které se díváte, se změní." A tak mějte na paměti, že ať už se v tomto týdnu budete potýkat s čímkoli, a cokoli před vámi vyvstane, pak když změníte způsob, jakým o dané věci smýšlíte, jak ji vnímáte, pak i daná věc se před vašima očima změní. Najednou je to věc, kterou dokážete zvládnout; překážka, kterou dokážete překonat, a to díky vaší vlastní síle i díky pomoci vašich andělů, kteří jsou s vámi. Posílám k vám archanděla Rafaela, aby vám pomohl s vaším uzdravením, s uzdravením všeho, čím jste si prošli, s prolomením těch starých vzorců, do kterých jsme upadali, tak abychom mohli vstoupit do další části našeho roku s tím, že bude krásnější, zdravější a zázračná.

Přeji vám tedy krásný týden a jako vždy vám přeji, ať se vám splní všechny vaše sny!

* * *

zdroj: https://www.facebook.com/robertreeves444/videos/913840162300257/
překlad: Magda Techetová


Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.