úterý 9. července 2019

Poselství andělů pro období intenzivního strachu

"Prožíváte-li velký strach a další intenzivní emoce, bývají stejně silné i vaše myšlenky a představy. Přitom tyto myšlenky a představy mívají pramálo společného s tím, jak se věci skutečně mají. Vidíte je nesrovnatelně horší, než jaké opravdu jsou, přibarvujete si je a zkreslujete, a pokud podle těchto zkreslených dramatických představ a myšlenek jednáte, navíc s podporou svých silných emocí, může ve vašem životě vzniknout zbytečný chaos a komplikace. Proto vás prosíme jako vaši andělé, které žádáte o ochranu vás i vašich blízkých, abyste v takovém období, kdy trpíte silným strachem či bolestí a kdy je vaše mysl plná tragických scénářů, nic zásadního nedělali, o ničem důležitém se nerozhodovali a především NEBRALI VÁŽNĚ tyto své myšlenky, představy ani pocity. 

Nechte je vyplynout ven - proto se derou na povrch, aby mohly odejít. Dovolte jim vyjít ven z vašeho nitra zdravým a bezpečným způsobem (vypsáním do deníku, vyplakáním se, rozhovorem s vašimi anděly či s terapeutem, fyzickým cvičením, aj.) Nepotlačujte je. Ale ani se jimi nenechte ovládat. Nepoddávejte se jim. Nenechte je, aby vámi zmítaly ze strany na stranu. I přesto, jak silně to všechno prožíváte, udržte si zároveň vědomí, že to všechno se odehrává pouze ve vás, nikoli v realitě. Mohou se ozývat stará zranění, staré strachy a spolu s nimi také úzkost kvůli budoucnosti, avšak to všechno se ozývá proto, aby to mohlo být vyléčeno - ne proto, že by se to opravdu TEĎ dělo. To ale vaše nitro nevidí, protože je zaslepeno nešťastnými a děsivými vizemi vaší mysli a vidí realitu přes rozpraskané, pokřivené a špinavé brýle.

Pomůžeme vám ochránit vaše vztahy, zdraví i ostatní životní oblasti před následky vašeho strachu, potřebujeme však vaši spolupráci. Potřebujeme, abyste i přes obrovskou intenzitu svého vnitřního prožívání nejednali na základě těchto prožitků, nedělali si žádné závěry, nereagovali automaticky na věci, které se vás dotknou, nikoho neobviňovali,  neotvírali ve svých vztazích citlivá témata (nejste-li k tomu přímo vedeni), nespoléhali se na svou mysl a svůj pohled na věci, propouštěli ze svého nitra bolest a strach bezpečným, nejlépe kreativním způsobem, nesnažili se tyto věci analyzovat a chápat rozumem a nezapojovali do svých vnitřních dramat další osoby. Víme, jak moc toužíte po tom, aby vás někdo utěšil, uklidnil a dodal vám pocit bezpečí, avšak ne každý člověk je vám nyní schopen toto dát. V tomto období vaše vnitřní bolest reaguje s vnitřní bolestí druhých a můžete pak v sobě mít ještě více zmatku a bolesti než předtím. Vaše nitro je nyní citlivé na sebemenší podnět, a je proto třeba dát si pozor na to, s kým a s čím bude přicházet do kontaktu. Pokud se tedy budete chtít podělit o své prožívání s druhým člověkem, volte prosím opravdu opatrně, nejlépe někoho, kdo pomáhá léčit lidské nitro profesionálně a ovládá schopnost vlastní psychohygieny. 

NEVĚŘTE V TOMTO OBDOBÍ SVÉ MYSLI VŮBEC NIC. 

Bez ohledu na to, jak reálné a uvěřitelné se její myšlenky, vize a představy zdají být, a jak silně pociťujete své emoce jimi vyvolané, nevěřte jim a nechte je být. Nerozvíjejte je. Nerozebírejte je. Nenechte je narůstat dál a šířit se. Nenechte je vás strašit. Nechte je prostě být. Až toto období pomine a vaše nitro se zklidní, to, co je reálné a pravdivé, vykoukne na světlo. Vše, co budete potřebovat vědět, se dozvíte v pravý čas. Bude-li třeba, abyste něco udělali nebo se o něčem rozhodli, poznáte to v pravý čas. Teď ale prosím nic nedělejte a odolejte pokušení impulzivně reagovat na slova či jednání druhých, která se vás dotknou. Ve většině případů dotyčný člověk vůbec nic špatného nemyslel ani neudělal, ale vaše zraněné nitro se zkrátka chytí sebemenšího náznaku možného dalšího zranění a okamžitě upadne do paniky, obrany a bolesti i přesto, že se reálně nic špatného neděje. 

Mějte se sebou soucit a milujte své nitro i přes to, jak se kvůli jeho obsahu momentálně trápíte. Vaše láska ho léčí. Vaše láska léčí vás. Vaše láska léčí všechna ta zranění, která nyní interagují se vším, co jim připomíná jejich příčinu a co ve vás vyvolává největší strach. 

Místo toho, abyste se nechali strhávat svou myslí a jejím zkresleným a znetvořeným pohledem na realitu, soustřeďte ji na činnost, která ji zkrotí a zklidní, ať už je to luštění křížovek, skládání puzzle, tvoření nebo manuální práce vyžadující soustředění. Vyřaďte také alespoň dočasně ze své stravy stimulující látky vyvolávající ve vašem těle napětí a stres. Své silné pocity pouze nechte plynout a neberte je jako bérnou minci. Víme, že toto intenzivní období zase pomine, a také víme, jak moc vám pomůže, když ho nyní necháte, aby z vás dostalo všechno to, co vám ubližovalo. Podobně jako silný vítr otrhává ze stromů suché a slabé listy, které jim odčerpávají energii, i vás nynější energie zbavuje všeho, co vás vysává, svazuje a co vám škodí. NEBOJTE SE. Bez ohledu na to, jak ošklivé noční či denní můry nyní zažíváte, slibujeme vám, že všechno je a zůstane v pořádku - v novém pořádku, který bude založen na lásce a který se vám bude líbit mnohem víc. "

* * *

- Poselství andělů, Magda Techetová


Chcete-li podpořit mou činnost finančním příspěvkem, s láskou a vděčností ho uvítám ♥

* * *
Číslo účtu: 2000715953/2010
IBAN: CZ9320100000002000715953
SWIFT/BIC: FIOBCZPPXXX

* * *

Srdečně děkuji za jakoukoli formu podpory, včetně přeposlání textu dalším lidem, kterým by mohl pomoci :-)

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.