neděle 8. září 2019

Karetní výklad strážných andělů pro týden od 9. do 15.9. 2019

Milí přátelé,

pro tento zářijový týden nám andělé vzkazují, že máme hlavně odpočívat a čerpat síly. Sama příroda nás k tomu vybízí chladnějšími a deštivými dny. Slouží nám k tomu, abychom se na chvíli uvolnili, pustili a pořádně si odpočali - a to jak fyzicky, tak i duševně. 
Obdobně nám připomíná, že tak jako může být v jednu chvíli nesnesitelné horko a vzápětí chladný čerstvý vzduch, může i v našem životě nastat pozitivní změna zničehonic, nečekaně, způsobem, o jakém by se nám nesnilo. Zázraky se dějí a máme mít víru, že i tato nečekaná a nepředstavitelná řešení jsou stejně možná jako ta, která se snažíme vymyslet sami - a která když nenacházíme, stáváme se zoufalými a máme pocit bezmoci. 
Příroda je moudrá a hojivá a pomáhá nám nyní změnit vše, co nás trápilo, a zahojit naše srdce. Čím více se na ni naladíme, tím snáze pochopíme její moudrost. Přivítejme tedy přicházející podzim s otevřenou náručí, protože nám připomíná, že i změna může být krásná a plná barev.

- Magda 

Pro výklad na tento týden jsem vybrala tyto sady:
  • Tarot strážných andělů (Doreen Virtue & Radleigh Valentine)
  • Rady andělů na každý den (Doreen Virtue)
  • Karty skryté moudrosti (Colette Baron-Reid)

Jako vždy platí, že kromě vedení ve formě výkladů a všelijakých předpovědí má každý svou vlastní intuici, a toto individuální vedení má vždy přednost. Pokud tedy budete vnímat některé věci jinak , napadne vás k tomu ještě něco dalšího, nebo budete mít pocit, že konkrétní část výkladu se vás osobně netýká, je to v pořádku, poslechněte svou intuici 

* * *

Z Tarotu strážných andělů nám vyšel Pomocník Hojnosti, což může představovat buď osobu nebo situaci. 
Pokud se jedná o osobu, představuje někoho, kdo je laskavý, milý a velmi ochotný, s velkým srdcem, bystrou myslí a nekonečnou trpělivostí, na koho se vždy můžeme spolehnout. Je to někdo, kdo je nám velkou oporou a stabilním pozitivním pilířem v našem životě. Někdo takový nám tedy může být v tomto týdnu nápomocný, avšak i my můžeme být touto kartou vedeni k tomu, abychom v sobě ztělesnili tyto vlastnosti a poskytli oporu někomu druhému.
Pokud jde o situaci, vybízí nás tato karta, abychom dohnali své dluhy vůči sobě samým nebo některým svým povinnostem či našim snům. Kterou oblast ve svém životě zanedbáváme a upozaďujeme? Je to naše zdraví a péče o naše tělo? Jsou to naše pracovní povinnosti nebo naopak naše rodina a blízcí lidé? Nebo zanedbáváme své sny a stavíme je na poslední místo až za všechno ostatní? Touto kartou nás naši andělé vedou k nastolení zdravé rovnováhy a postarali se o ty oblasti svého života, které jsme zanedbávali. Pokud jsme něco odkládali, nastal čas to dokončit. Jestliže máme před sebou hodně věcí, které máme udělat, máme si vše nejprve sepsat, zorganizovat, a pak se do toho pustit. Naši andělé nám s tímto úkolem rádi pomohou, zejména pokud jde o utřídění priorit. Ne všechno, co se zdá neodkladné a urgentní, takové opravdu je.

Z karet Rady andělů na každý den nám vyšla karta s názvem Srdeční čakra. To je energetické centrum, které se nachází v oblasti našeho srdce. Souvisí s našimi pocity a zdravím, které je jimi z velké části ovlivňováno. Tato karta nám připomíná, jak je důležité pečovat nejen o své fyzické, ale i své duševní zdraví. Pokud jsme utrpěli nějaká citová zranění, ať už čerstvá či dávnější, vedou nás naši andělé neodkladně k jejich léčení. 
Abychom mohli prožívat, dávat a přijímat lásku, musí být naše srdce otevřené. Buďme tedy ochotni nechat si ho očistit od starých nánosů bolesti a strachu, a i když možná nevíme, jak to udělat, naši andělé nám rádi pomohou najít ten nejlepší způsob, požádáme-li je o pomoc a budeme-li ochotni se svého strachu a bolesti vzdát. Někdy se nám nedaří hnout se z místa a změnit své životy právě proto, že lpíme na svém starém způsobu vnímání a prožívání věcí. Nechceme se pustit svých starých křivd, nechceme se pustit svého strachu nebo snahy mít všechno pod kontrolou, a udržujeme si ve své energii věci, od kterých se přitom chceme osvobodit. Abychom se od nich osvobodili, musíme být v první řadě ochotní podstoupit tuto proměnu, která nemusí být snadná, zvlášť pokud jsme si tyto způsoby hluboce osvojili a učinili je součástí své identity. 
Afirmujme si: "Jsem ochotný/á se změnit. Jsem ochotný/á se pustit všeho, co mi ubližuje a co mi brání být šťastný/á. Jsem ochotný/á podstoupit proměnu, která mi pomůže ke štěstí a lásce."

Z Karet skryté moudrosti nám vyšla Ledová královna, která nás vyzývá k ústupu do ústraní a k využití momentálního útlumu k odpočinku a čerpání sil. Kromě toho také vypovídá o tom, že pokud si s některou záležitostí nevíme rady a připadá nám, jako by se s ní nedalo nijak hnout, pak ji máme nechat být a ona se sama hne kupředu, až nastane ten pravý čas. 
Tato karta nám připomíná, že vše má svůj čas a nemáme se snažit vše urychlit. Je pochopitelné, že jsme neklidní, když není všechno tak, jak bychom chtěli, ale někdy nám zkrátka nezbyde nic jiného než danou situaci nechat být. Pokud jsme vyzkoušeli všechno, ale nic nemělo efekt, znamená to, že existuje nějaké jiné řešení, které nemáme vymýšlet my. Dokud se však danou situací zabýváme a snažíme se ji ovládat, nemá ke svému vlastnímu uzdravení či vyřešení prostor. 
Soustřeďme se nyní na sebe a na péči, kterou si potřebujeme věnovat, a odevzdejme problematické situace do rukou svým andělům. Oni se o ně postarají a kdykoli bude třeba, abychom něco udělali my sami, dostaneme k tomu jasné vedení. Mezitím se můžeme uvolnit, odpočinout si a mít důvěru v Božský řád věcí, který se o vše vždy postará, a to tím nejlepším způsobem pro nás i pro všechny ostatní.

* * *

SHRNUTÍ
Toto je týden odpočinku a důkladné péče o své zdraví, zejména citové. Dopřejme si lásku a laskavost, kterou jsme si možná nedávali, protože jsme byli soustředěni na všechny a všechno ostatní. Někteří z nás si možná sáhli na dno a vyčerpali téměř všechnu svou energii. Naše vyčerpání se pak přirozeně odráží také na našem zdravotním stavu.
Čím lépe se staráme sami o sebe, tím lépe se daří i oblastem našeho života. Naše okolí nám totiž prostřednictvím našeho okolí zrcadlí naše nitro. Naše vztahy, kariéra, zdraví i všechny další oblasti v životě vycházejí z nás samých - obdobně jako z kmene stromu vyrůstají větve. Aby se dařilo jednotlivým větvím, musí být v pořádku kmen a jeho kořeny. Když se tedy zastavíme a postaráme se dobře sami o sebe, přirozeně se zlepší také všechno, co jsme ve svém životě řešili. 
Buďme co nejvíce v kontaktu s přírodou a nalaďme se na její cykly. Přestože jsme se od ní oddělili, stále zůstáváme její součástí, ať chceme nebo ne, a její cykly nás ovlivňují. Když se s nimi sladíme, pomohou nám uzdravit naše zranění a doplní nám naši energii.
14. září nastane úplněk ve znamení Ryb, který nás rovněž povede do hloubek našeho nitra a jeho léčení, a tak je toto období ideální k meditacím, kontemplacím, ke zdravé samotě, reflexi a léčení našeho podvědomí. Světlo úplňku nám posvítí i tam, kam se nám zrovna nechtělo dívat, ale je to důležité k našemu osvobození a k tomu, aby z naší cesty zmizely všelijaké bloky. Přijměme tedy toto období jako příležitost a dar, neboť právě tím opravdu je.  

* * *


Chcete-li podpořit mou činnost finančním příspěvkem, s láskou a vděčností ho uvítám ♥

* * *
Číslo účtu: 2000715953/2010
IBAN: CZ9320100000002000715953
SWIFT/BIC: FIOBCZPPXXX

* * *

Srdečně děkuji za jakoukoli formu podpory, včetně přeposlání textu dalším lidem, kterým by mohl pomoci :-)

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.