neděle 26. ledna 2020

Karetní výklad strážných andělů pro týden od 27.1. do 2.2. 2020

Milí přátelé,

po intenzivním období novoluní, které máme nyní za sebou, nastává čas, kdy se budeme uzdravovat, zklidňovat a sbírat síly. Abychom tak učinili, je třeba dát na první místo lásku k sobě samým a ke svému životu, a této prioritě pak přizpůsobit vše ostatní. Rozhodnout se pro lásku znamená, že se budeme dobře starat o svou duši i tělo - a to znamená i to, že si nenecháme ubližovat, ať už jinými lidmi, prostředím nebo třeba vlastními myšlenkami a návyky. Prokazujeme-li své duši i tělu, že nám mohou věřit, že se o ně postaráme a že je ochráníme, promítne se tato jejich důvěra v naší sebedůvěře a v našem vyzařování, které bude vysílat energii zdraví, spokojenosti, laskavosti a hojnosti - a tytéž energie bude přitahovat zpět k nám. 
Neděle 2.2. 2020 v sobě obsahuje hned čtyři dvojky, které jsou pro nás poselstvím o víře a její síle. Dvojky nám říkají, že máme věřit a že všechno dopadne tím nejlepším možným způsobem pro nás i pro všechny ostatní. Pokud se tedy v průběhu nynějších dní potýkáme s nějakými problémy, můžeme si být jisti, že všechno dopadne dobře. Můžeme se uvolnit.
 
- Magda

Pro tento týden jsem použila tyto sady:
  • Tarot strážných andělů (Doreen Virtue a Radleigh Valentine)
  • Šepot lásky (Whispers of Love; Angela Hartfield)
  • Šepot oceánu (Whispers of the Ocean; Angela Hartfield)

Jako vždy platí, že kromě vedení ve formě výkladů a všelijakých předpovědí má každý svou vlastní intuici, a toto individuální vedení má vždy přednost. Pokud tedy budete vnímat některé věci jinak, napadne vás k tomu ještě něco dalšího, nebo budete mít pocit, že konkrétní část výkladu se vás osobně netýká, je to v pořádku, poslechněte svou intuici 
 
* * *

Z Tarotu strážných andělů nám pro tento týden vyšla nádherná karta Dvojka Citů. Vypovídá o lásce, o spřízněných duších, o hlubokém, láskyplném a důvěryhodném vztahu, ale i o usmíření, opětovném spojení a odpuštění. Tato karta nám říká, že se nemáme vzdávat, ať už se jedná o nalezení spřízněné duše nebo o uzdravení našeho současného vztahu (a to nejen milostného, ale i přátelského nebo jiného, který je pro nás důležitý). Máme vytrvat, udržet si víru a mezitím naplnit sami sebe láskou, která bude uzdravovat nás - a skrze nás i náš vztah.
Tato karta je vždy příslibem krásné lásky sdílené dvěma lidmi, ať už v jakékoli formě. 

Ze sady Šepot lásky nám vyšla karta s názvem Jediné, co je skutečné, je láska. Ta nám vychází vždy, když ztrácíme lásku ze zřetele. Může to být kvůli problémům, strachu, hněvu či jiným emocím, špatným zkušenostem nebo z jakéhokoli jiného důvodu. Možná vidíme věci velmi špatně, i když tak špatné zdaleka nejsou, a to jen proto, že jsme zapomněli na lásku a vidíme jen strach a temnotu. Touto kartou jsme vedeni zpět k lásce. Podívejme se na svou situaci očima lásky. Co by udělala láska? Co bychom udělali, kdybychom byli láskou? To jsou otázky, které si máme položit, a potom podle nich také jednat. V zajetí ega, které má strach samo o sebe a své přežití, často vidíme věci zbytečně dramaticky a myslíme, vnímáme i jednáme přehnaně. Utišme se tedy, dopřejme si čas o samotě na zklidnění svých myšlenek i rozbouřených emocí, nalezněme rovnováhu, a teprve až nalezneme klid uvnitř sebe samých, můžeme se jasně podívat také na situace, kterým čelíme. Naplňme se láskou a dívejme se na všechno i na všechny očima lásky. Změníme-li svůj pohled, změní se také všechno, na co se díváme.

Ze sady Šepot oceánu je tady karta s názvem Život je lepší pospolu. Opět je to připomínka toho, abychom dávali přednost lásce před svým ublíženým a ukřivděným egem, které chce být v právu, které chce být litováno, uznáno a které musí mít pravdu. Přestože je důležité umět se postavit sami za sebe a svá přání, někdy je pro nás i naše vztahy lepší upřednostnit lásku před potřebou prosadit si svoje. Naše intuice nám vždy pomůže rozlišit, kdy se máme opravdu postavit sami za sebe a kdy je to naopak pouhý rozmar, který by jen zbytečně poškodil drahocenný vztah s druhým člověkem. Tyto situace jsou každá velmi unikátní, a tak ve své vlastní situaci následujme své vlastní osobní vedení. Vždy však mějme na paměti, jak velkou cenu mají naše pouta s druhými a své volby čiňme vždy na základě lásky. 
Kromě toho je tato karta také pobídkou k tomu, abychom trávili svůj čas s lidmi, které milujeme. Může to být milovaný partner či partnerka, přátelé, kolegové nebo třeba zvířecí mazlíčci či příroda. Tak či tak, touto kartou jsme vyzýváni k tomu, abychom v tomto týdnu pečovali o svá drahocenná pouta s druhými lidmi, trávili spolu čas a vyživili tak svou i jejich duši krásnými společnými zážitky. A pokud potřebujeme s něčím pomoci, neváhejme si o pomoc říct.

* * *

SHRNUTÍ
Tento týden je ve jménu lásky. Lásky k sobě, lásky k druhým i k našemu světu. Přestože si v některých situacích můžeme připadat bezmocní, stále máme moc sami nad sebou, nad tím, co v sobě přechováváme, čemu se rozhodujeme věnovat svou pozornost, čemu budeme věřit a jak se k čemu postavíme. Ve vztazích může i jeden člověk ovlivnit dynamiku celého vztahu k lepšímu, naplní-li se láskou a mírem a jedná pak v souladu s vedením svého srdce. 
Dáme-li přednost lásce před vším ostatním, povede nás ona sama a všechno, čeho se dotkne, se zázračně promění a uzdraví. Láska koná v našich životech zázraky i tam, kde bychom je nejméně čekali. Musíme však tyto proměny dovolit. Musíme se lásce otevřít, pozvat ji do svého srdce a nechat ji, aby z něho vyplavila všechno, co láskou není. Když nás pak láska vyplní, začneme ji vyzařovat a ona začne pronikat do všech oblastí v našem životě a uzdravovat je. 
Nechť je tedy láska naší prioritou, a to nejen v tomto týdnu. Je to ta nejvyšší síla, jaká existuje, a jednáme-li s její pomocí, všechno se vždy rozvine tím nejlepším možným způsobem.

* * *


Chcete-li podpořit mou činnost finančním příspěvkem, s láskou a vděčností ho uvítám ♥

* * *
Číslo účtu: 2000715953/2010
IBAN: CZ9320100000002000715953
SWIFT/BIC: FIOBCZPPXXX

* * *

Srdečně děkuji za jakoukoli formu podpory, včetně přeposlání textu dalším lidem, kterým by mohl pomoci :-)

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.