neděle 19. ledna 2020

Karetní výklad strážných andělů pro týden od 20. do 26.1. 2020

Milí přátelé, 

protože teď nemám zrovna mnoho sil, vytáhla jsem pro vás místo obvyklých tří karet na další týden pouze jednu, a to ze sady Květové terapie od Roberta Reevese. Pro týden od 20. do 26.1. nám vyšla karta karafiátu s názvem DŮVĚŘUJTE

Vypovídá zejména o lidech, kteří nás obklopují a kterým můžeme důvěřovat. Tito lidé k nám byli sesláni coby pozemští andělé, kteří nám pomáhají, tak abychom mohli i my pomáhat dalším. 

Zdravé, důvěryhodné vztahy přispívají k našemu duševnímu i fyzickému zdraví. Pokud máme v některém vztahu pochybnosti, budeme je nyní uzdravovat - nebo, pokud je vztah příliš poškozený a nelze v něm důvěru opět vybudovat, zvážíme, zda v něm pokračovat. Pro každého z nás je důležité mít kolem sebe lidi, kterým můžeme věřit a o které se můžeme opřít, tak jako to platí i pro ně vůči nám. Žijeme-li s někým, kdo v nás neustále probouzí pochybnosti nebo zraňuje naši důvěru, má to negativní dopad na naše duševní i fyzické zdraví. 

V tomto ohledu jsme vyzýváni k tomu, abychom se o sebe dobře starali a rozhodli se dát své zdraví na první místo. To znamená učinit nové volby, které naše zdraví podpoří a které nám pomohou. Když se budeme cítit dobře my sami, budou také vzkvétat naše vztahy a budou k nám přicházet lidé odrážející tuto zdravou lásku a úctu. 

Tato karta je také poselstvím o tom, že je-li nějaká naše situace problematická, máme si udržet víru, že se uzdraví. Víra dokáže zázraky. I když nemáme v ruce nic, co by nám dalo důkaz, že je naše víra opodstatněná, přesto je dobré si ji udržet a s její pomocí vyřešit i zdánlivě neřešitelné.
Karafiát pomáhá zejména vztahům a pomáhá jim k upřímnosti, pravdivosti, věrnosti a k léčení starých vztahových zranění. Říká nám, že máme být upřímní k sobě i k druhým, ale současně si udržet víru, že všechno vždy je a bude v pořádku - protože tak tomu je

- Magda

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.