pondělí 15. června 2020

Karetní výklad strážných andělů pro týden od 15. do 21.6. 2020

Milí přátelé,

máme tady týden, který bude plný silných energií. 18. června nastává retrográdní fáze Merkuru, která nebývá právě oblíbeným obdobím, neboť během ní nastává spousta nedorozumění a problémů v komunikaci všeho druhu. Tato fáze, která potrvá do 12. července, by však měla být pozitivnější, neboť nám pomůže obnovit svou zdravou hrdost, posílí naši schopnost zdravě posuzovat věci a činit dobrá rozhodnutí. Stále ještě probíhá retrográdní fáze Venuše, která vystavuje naše city, touhy i naše vztahy velkým zkouškám a přispívá také ke karmickým vyrovnáním mezi lidmi. Tento týden bude také zakončen oslavami letního slunovratu, což je obecně velmi silné období a také novoluním ve znamení Raka a částečným zatměním Slunce. Novoluní, které o víkendu nastane, vynese na povrch problematiku osobní svobody a sebevyjádření, což může být pro někoho pozitivní, protože se konečně odhodlá postavit sám za sebe, avšak pro jiné to může být právě výzva k tomu, aby se trochu upozadili a přestali se prosazovat na úkor jiných (nebo i svého vlastního dobra). Je třeba zachovat si trpělivost, přizpůsobivost a schopnost ustoupit, když je to moudré; odolat pokoušení jednat impulzivně, zejména pokud jsme pod vlivem intenzivních emocí, je dobré raději nedělat nic a počkat, než nám hlava zchládne. 
Naši andělé vědí, že nám nyní tyto energie "zavařují", a proto nás vyzývají k tomu, abychom si nacházeli co nejčastěji chvíle na zklidnění a "zchlazení", zejména pokud jde o myšlenky a emoce, které nyní mohou být jako urvané z řetězu a silně impulzivní. Doporučují nám, abychom odložili jakákoli velká rozhodnutí, jsme-li pod vlivem těchto silných myšlenek a emocí. Nic nám neuteče. V tomto období je lepší raději posečkat, než se nám udělá jasno, spíše než abychom pak sklízeli následky impulzivních a nerozumných rozhodnutí. 
Zároveň nám připomínají, že jsme neustále pod ochranou a že pokud požádáme o jejich pomoc, rádi nás povedou tím nejlepším možným způsobem. Jsou tu pro nás, aby nám pomáhali, protože skrze naše vlastní dobro přispíváme k vytváření dobra ve světě, a to je součástí poslání každého z nás.  

- Magda

Pro tento týden jsem použila sadu Tarot strážných andělů od Doreen Virtue a Radleigho Valentinea.

Jako vždy platí, že kromě vedení ve formě výkladů a všelijakých předpovědí má každý svou vlastní intuici, a toto individuální vedení má vždy přednost. Pokud tedy budete vnímat některé věci jinak, napadne vás k tomu ještě něco dalšího, nebo budete mít pocit, že konkrétní část výkladu se vás osobně netýká, je to v pořádku, poslechněte svou intuici 
 
* * *


První kartou pro tento týden je Čtyřka Činu, která nám zvěstuje příležitosti k oslavám. Mohou to být narozeniny, svatba, úspěšné složení zkoušky nebo cokoli jiného. Obecně je to však pro nás vedení k tomu, abychom oslavovali každý den. Bez ohledu na to, jaké naše dny jsou, stále jsou pro nás darem. Dělejme si čas na věci, které nám přinášejí radost. Věnujme svůj čas lidem, s nimiž se cítíme "doma" a se kterými se můžeme společně radovat. Naplňme se vřelostí a spokojeností, a tyto energie předávejme dál. Pomůžeme si tak projít nynějším těžším obdobím s lehkostí, zdravým nadhledem a vědomi si také světlých stránek života. 

Druhá karta s sebou vzala ještě další, doplňující kartu. Jsou to Dvojka a Trojka Hojnosti. Je zajímavé, že spolu vyšly právě tyto, protože v rámci tarotu na sebe navazují. 
Dvojka Hojnosti vypovídá o potřebě flexibility, ochotě plynout s proudem bez ohledu na to, jak je zvířený nebo kudy proudí. Značí lehkost, s níž můžeme překonat své překážky, tak jako voda v potoce obteče každý kámen. Vyzývá nás také k hravosti a k péči o své vnitřní dítě. Máme-li sklon brát věci přehnaně vážně a neumíme-li se z ničeho radovat, je to právě naše vnitřní dítě, které v našem nitru pláče a bojí se a které potřebuje naši péči. Nehledejme tedy útěchu či řešení okolo sebe, ale sami v sobě. Dopřejme si péči, kterou potřebujeme, a spousta věcí se začne měnit k lepšímu sama od sebe. 
Trojka Hojnosti je o tvoření, kreativitě a seberozvoji. Vyzývá nás, abychom v tomto intenzivním období soustředili svou mysl na nějakou kreativní činnost (ať už psychickou či manuální), aby neměla prostor vymýšlet dramata a zveličovat je. Také nám pomůže meditace, která naši mysl dovede zkrotit. Emoce vyvolané našimi myšlenkami se tak také zklidní a umírní. Emoce, které už vznikly a s nimiž se možná potýkáme, je rovněž dobré soustředit do nějaké tvořivé činnosti - vypsat je do deníku, vymalovat se z nich barvami, vyzpívat je v písni, nebo cokoli jiného, do čeho své emoce vložíme a propustíme je tak ze své energie. Když tyto své myšlenkové a emoční energie soustředíme do něčeho konstruktivního, předejdeme tak tomu, aby nečekaně vytryskly v době, kdy to nejméně chceme. 
Tato karta také představuje duchovní růst, zvládnutí lekcí a postup na vyšší úroveň. Vezměme si tedy ze současné situace vše, co se z ní můžeme naučit, a ona splní svůj účel - a dost možná se nám přestane vracet do života. 

Poslední karta pro tento týden je Šestka Myšlenek, která nám říká, že sice zatím nevíme, kam směřujeme (což je nám nepříjemné, protože naše mysl chce vždy vědět, na čem je a co jak bude), ale že to nejhorší je za námi a že se nám uleví. Úleva je hlavní poselství této karty. Přestože můžeme mít stále ve věcech zmatek a spousta otázek zůstává nezodpovězená, můžeme si být jisti tím, že se budeme mít už jen líp. Budeme si moci brzy vydechnout. 
Tato karta také představuje cestování, ať už v klasickém fyzickém smyslu, a nebo v tom duchovním - ve smyslu naší duchovní cesty a růstu, kterým na ní procházíme. V obou případech nám říká, že se posouváme dál a že i když zatím všemu nerozumíme, časem se nám vše vyjasní.

* * *

SHRNUTÍ 
V tomto týdnu můžeme pocítit velmi silné energie, ale dokážeme je velice dobře zvládnout, když své myšlenky a emoce v tomto období nebudeme brát vážně a nebudeme na jejich základě jednat. Soustřeďme se nyní zejména na klid a mír, věnujme se meditaci a kreativní tvorbě a nedovolme svým myšlenkám a emocím ovládat naše jednání. Pokud to není nutné, vyhněme se v tomto období velkým rozhodnutím, a je-li třeba se v něčem rozhodovat, učiňme tak teprve poté, co se uvnitř zklidníme a trošku "vychládneme". Všechna ta tíha, kterou nyní pociťujeme, zase brzy odplyne. Mnozí z nás došli k novým prozřením a uvědoměním, uviděli některé věci v jiné perspektivě a mohou být proto zmatení a nerozhodní. To nevadí. Všechno má svůj čas a není kam spěchat. Přijměme svůj nynější zmatek a nejistotu a dovolme, ať se věci vyvíjejí dál bez potřeby do nich zasahovat a řídit je. Nejsme-li vyloženě vedeni k nějakému zásahu, bude lepší, když vše necháme plynout. Nakonec se vše vyřeší k tomu nejlepšímu dobru pro nás i všechny ostatní. Jak se říká: Když nic není jisté, všechno je možné.

* * *


Chcete-li podpořit mou činnost finančním příspěvkem, s láskou a vděčností ho uvítám ♥

* * *
Číslo účtu: 2000715953/2010
IBAN: CZ9320100000002000715953
SWIFT/BIC: FIOBCZPPXXX

* * *

Srdečně děkuji za jakoukoli formu podpory, včetně přeposlání textu dalším lidem, kterým by mohl pomoci :-)

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.