neděle 8. listopadu 2020

Karetní výklad strážných andělů pro týden od 9. do 15.11. 2020

Milí přátelé,

energie nám pozvolna povolují, přestože v určitých oblastech zůstávají stále poměrně silné. Máme za sebou jakousi „kulminaci“ energií, které přivedly velký chaos do světového, společenského i našeho osobního dění a které se nyní ustalují do nových pořádků. Právě vytvoření nového pořádku je smyslem chaotických období. Když něco nefunguje, vše se zamíchá a věci zaujmou nové pozice. Tato období nebývají příjemná, ale jsou důležitá – zvláště když se jedná o věci, které dlouhodobě odmítáme řešit nebo si je vůbec přiznat.
Období couvajícího měsíce je ideální pro propouštění všeho, co si ve svém životě nepřejeme. Mou oblíbenou modlitbou je: „Žádám o odstranění __________ z mého života, a to zdravým, bezpečným a pro všechny zúčastněné tím nejlepším způsobem.“ Tato energie ubývajícího měsíce přímo nahrává tématu tohoto týdne, který je celý o odbourávání a propouštění starých postojů, obdobně jako ten předchozí. Současně s ubýváním naší negativity začne v našem životě narůstat pozitivita, která otevře dveře dalším krásným energiím. Všechno to však spadá pod zákon naší svobodné vůle, a tak je třeba naše vlastní ochota tyto energie uvítat do našeho života – a vzdát se těch, které s nimi nejsou v souladu a které nám už nic dobrého nepřinášejí.
Máme zde pokračování období nových začátků, a tak do něj vykročme pozitivně!  

- Magda


Pro tento týden jsem použila sadu Tarot strážných andělů od Doreen Virtue a Radleighho Valentinea.

Jako vždy platí, že kromě vedení ve formě výkladů a všelijakých předpovědí má každý svou vlastní intuici, a toto individuální vedení má vždy přednost. Pokud tedy budete vnímat některé věci jinak, napadne vás k tomu ještě něco dalšího, nebo budete mít pocit, že konkrétní část výkladu se vás osobně netýká, je to v pořádku, poslechněte svou intuici 

* * *

První kartou pro tento týden je Šestka Činu. Je to karta vítězství, oslav a velkého úspěchu, často i na veřejnosti. Máme nyní spoustu důvodů k oslavám, a pokud o žádném zatím nevíme, brzy se nějaký objeví. Některé příklady vidíme i ve světě – třeba nově zvoleného amerického prezidenta po velmi dramatických a emotivních volbách, jehož vítězství nyní oslavují lidé i v jiných zemích, neboť představuje návrat k hodnotám přátelství, míru, vzájemné úcty a dohod. Je krásné vidět, kolik lidí si tyto hodnoty ve světě přeje a radují se za ně. K oslavám a radosti však nepotřebujeme konkrétní důvody – už to, že jsme naživu a že zvládáme i tak těžká období, jako například to, které je teď za námi, je velký úspěch a zaslouží si být uznán a oslavován. Dovolme si prožívat tuto radostnou energii a těšme se ze všeho dobrého, co v životě máme. Tato energie nám pomůže vytvářet jí ještě více – a stejně tak i dalších příležitostí k oslavám.

Druhou kartou je Šestka Citů, která symbolizuje naši minulost. Pokud se v tomto období potýkáme s nejrůznějšími vzpomínkami, dejme jim prostor! Chtějí nám něco předat a my máme tento dar přijmout. Pokud se nám vracejí vzpomínky nešťastné a trýznivé, je dobré vyhledat pomoc u odborníka, který nám pomůže je zpracovat tak, aby nám nadále nebránily v prožívání svého života. Pokud se nám vracejí vzpomínky šťastné, těšme se z nich, místo abychom litovali, že už jsou ony časy pryč. Jsou nám připomínkou toho, že v životě prožíváme i mnoho krásných věcí, ne jen bolestných. Neprodlévejme však v minulosti příliš dlouho. Vezměme si od ní dar, který nám přišla předat, např. ve formě pochopení některých souvislostí, zpětného uvědomění, nově nabyté moudrosti a poučení, připomínky krásných životních období. Pak se vraťme zpět do přítomnosti, obohaceni o nové náhledy.
Tato karta představuje také naše vnitřní dítě a potřebu hrát si a sdílet radost s blízkými lidmi, a tak si dopřejme čas na aktivity, které ono dítě uvnitř nás potěší a které nám připomenou další krásné chvíle.
Někdy tato karta zvěstuje setkání s osobou z minulosti nebo s nějakou minulou záležitostí, abychom se s ní vyrovnali a mohli se smířit s tím, co jak bylo. Nemusíme přitom obnovovat kontakt nebo se nořit do minulosti – jde jen o to, aby na nás minulé záležitosti přestaly mít negativní vliv a nevěznily nás ve starých poutech. Uvolněním těchto pout k minulosti se nám navrátí ohromné množství energie, o kterém jsme možná ani nevěděli, že ho ztrácíme.

Třetí karta s sebou vytáhla ještě čtvrtou, což znamená, že jejich poselství spolu velmi úzce souvisí.
Karta Čtyřka Citů vypovídá o naší nespokojenosti, pesimismu a skepsi, které nám zatemňují pohled a v jejichž důsledku vidíme vše mnohem horší, než to ve skutečnosti je. Zaměřujeme se více na to, co je špatně, než na to, co je dobře, a to, na co se zaměřujeme, v našich očích narůstá na síle. Je to pro nás tedy výzva, abychom změnili své zaměření a soustředili se na to, co je v našem životě dobrého, co se dobře rozvíjí a na čem můžeme pracovat – spíše než se trápit tím, co nefunguje a s čím momentálně nic nenaděláme. Je to velmi podobné poselství jako v minulém výkladu, kde jsme měli kartu Ledové královny, jež nám jasně říkala, že věci, s nimiž momentálně nemůžeme hnout, máme „dát k ledu“. Vzhledem k tomu, že nám toto doporučení přetrvává, pravděpodobně se nám to doposud příliš nepodařilo. Naši andělé jsou neustále pro nás a rádi nám pomohou změnit naše naladění i způsob vnímání, pokud je o to požádáme a pokud – a to je nejdůležitější – jsme ochotni se vzdát toho předchozího. Někdy k pozitivním změnám nedochází proto, že odmítáme propustit to, co jim stojí v cestě (zejména když se to týká našeho ega a jeho navyklých způsobů).

Čtvrtá karta je Eso Citů, které zvěstuje novou lásku a nové city. V podstatě nám tyto dvě karty říkají, že láska je tu pro nás (i v nás) a jen čeká, až bude moci začít proudit… ale brání jí v tom náš pesimistický úhel pohledu. Možná se lásce bráníme, protože máme špatné zkušenosti (viz. Šestka Citů a téma minulosti), možná ji odmítáme, protože nevěříme, že je možné ji svobodně a šťastně prožívat, nebo jsme přesvědčeni, že láska dostupná všem, jen ne nám. Ať už máme jakékoli negativní přesvědčení o lásce, nastal čas ho propustit a odhodlat se uvěřit v nové a šťastnější, které lásce otevře dveře k nám i od nás k jiným duším a ke světu. Přejeme-li si prožívat více lásky nebo obnovit svou schopnost milovat, musíme si to skutečně přát a být ochotni pro to udělat, co je třeba. Pokud si nedovedeme s touto změnou sami poradit, neváhejme si najít pomoc.  


* * *

SHRNUTÍ
Toto je týden krásné nové energie, které však potřebujeme udělat prostor. V jistých ohledech se tento výklad podobá tomu z minulého týdne – nadále nám tedy přetrvává vedení k oproštění se od minulosti, přehodnocení a změnám našeho naladění, zaměření se na pozitivní a konstruktivní aspekty a otevření se nové lásce.
Pokud nám vyvstává nějaké téma z minulosti, které se nám opakovaně vrací, dořešme ho už. Rozhodněme se mít za prioritu svůj vlastní vnitřní klid a mír a vzdejme se starých sporů, křivd a jiných záležitostí z minulosti, které nám ještě dnes odsávají energii. Tato energie se nám vrátí, budeme-li ochotni se pustit toho, co bylo, a soustředíme se na to, co je teď a co může být dále.
Jsme obklopeni spoustou lásky a nádherné nové energie, která jen čeká, až bude moci vstoupit. Je na nás, abychom jí otevřeli dveře – tím, že se sladíme s láskou a mírem, a současně se pustíme toho, co s těmito energiemi neladí.  

* * *


Chcete-li podpořit mou činnost finančním příspěvkem, s láskou a vděčností ho uvítám ♥

* * *
Číslo účtu: 2000715953/2010
IBAN: CZ9320100000002000715953
SWIFT/BIC: FIOBCZPPXXX

* * *

Srdečně děkuji za jakoukoli formu podpory, včetně přeposlání textu dalším lidem, kterým by mohl pomoci :-)

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.