neděle 6. prosince 2020

Karetní výklad strážných andělů pro týden od 7. do 13.12. 2020

Milí přátelé,

po regenerativním období nám opět přichází čas většího vytížení a větší aktivity. Přestože se jedná o aktivitu, která nás může těšit a do které se pouštíme s chutí, může toho na nás být až příliš. Abychom předešli takovému přetížení, je třeba se o sebe dobře starat a dělat si pravidelně čas sami na sebe. Toto poselství dostáváme téměř každý týden - je totiž velmi důležité a někdy právě nedostatek péče o sebe nebo nedostatek pozornosti, kterou bychom potřebovali (a kterou místo toho věnujeme všem ostatním a našim vnějším záležitostem) bývá příčinou mnohých dalších zbytečných problémů. Přestože můžeme být opravdu zaneprázdnění, věnujme si pravidelně alespoň chvíli pro vnímání vlastního dechu, pro ocenění své vlastní snahy a vytrvalosti, pro vyjádření lásky a úcty svému tělu a duši. (Osvědčilo se mi například nastavit si v mobilu upomínku :) Nemusí to trvat nijak dlouho, a přece to může být velmi osvěžující. Naše duše a tělo potřebují vidět a cítit, že na ně myslíme a že je máme rádi. Tak budeme vše potřebné zvládat mnohem lépe a s větší chutí.
Přeji všem krásnou druhou adventní neděli a co nejpříjemnější nový týden!  

- Magda


Pro tento týden jsem použila sadu Tarot strážných andělů od Doreen Virtue a Radleighho Valentinea.

Jako vždy platí, že kromě vedení ve formě výkladů a všelijakých předpovědí má každý svou vlastní intuici, a toto individuální vedení má vždy přednost. Pokud tedy budete vnímat některé věci jinak, napadne vás k tomu ještě něco dalšího, nebo budete mít pocit, že konkrétní část výkladu se vás osobně netýká, je to v pořádku, poslechněte svou intuici 

* * *

První kartou pro tento týden je Devítka Hojnosti, která nás vybízí k tomu, abychom byli spokojení a uměli se těšit z toho, co máme, přestože možná nemáme vše, co bychom si přáli. Je to také karta příjemné samoty, tedy času, který trávíme sami se sebou a který si upřímně užíváme. Vede nás ke zklidnění, nalezení stability a spokojenosti v sobě samých a k projevování a prožívání vděčnosti. Věnujme se v tomto týdnu aktivitám, při kterých se budeme moci uvolnit, těšit se z příjemně prožitých chvílí a kdy se alespoň na chvíli odpoutáme od každodenního stresu.

Druhou kartou pro tento týden je Desítka Činu, která vypovídá o možném přetížení, ať již v návalu úkolů a povinností, zdravotních problémů, silných emocí nebo stresu, který může mít konkrétní příčinu  v našem osobním životě, nebo také v našem okolí, ze kterého tento stres vnímáme, protože jsme empatičtí. V každém případě nám touto kartou andělé radí, abychom si co nejčastěji dopřávali prostor a čas na "vypouštění páry", například tím, že se ze svých emocí vypíšeme či vypovídáme dobrému příteli, že si pročistíme hlavu cvičením či procházkou v přírodě, a také abychom se nebáli požádat o pomoc v případě, že by nám s některými záležitostmi mohl pomoci někdo druhý. Každý má občas chvíle, kdy je toho na něj moc, a požádat o oporu je zcela přirozené. Dovolíme-li druhým, aby nám pomohli, tak jako my rádi pomáháme jim, posílíme tak naše vzájemná pouta laskavosti.
Také nám touto kartou andělé připomínají, že nemusíme zvládat všechno a že je v pořádku i to, když je na nás něčeho moc. Jsme lidé, ne stroje, a máme k sobě chovat úctu a lásku bez ohledu na to, zda se nám momentálně daří či nikoli. Právě naše láska a podpora, kterou si dáváme sami nebo kterou přijímáme od druhých, nám pomáhá postavit se co nejdříve opět na nohy a pokračovat dále s obnovenou silou a také s vědomím, že jsme obklopeni milujícími lidmi.

Třetí kartou je Osmička Činu, která vždy zvěstuje velmi aktivní a rychlé období. Může se stát, že nám tento týden uteče jako lusknutím prstu. Možná nebudeme vědět, co dřív. Na rozdíl od předchozí karty nám však tato karta říká, že toto aktivní vytížení nemusí být nijak nepříjemné. Osmička Činu většinou znamená aktivitu, která je pozitivní a ze které máme dobrý pocit. To, že nám vyšla Desítka i Osmička v jednom výkladu, je v jistém smyslu poselství o tom, že to, jak budeme nynější období vnímat a prožívat, záleží na našem postoji vůči aktuálnímu vytížení. Je toho hodně, co musíme udělat, ale pokud se k tomu postavíme s optimismem, můžeme si to nakonec i užít (nebo to pro nás alespoň nebude takové břemeno jako v případě, že bychom se litovali a utápěli se v pesimismu). Také je to znamení, že i když se v tomto týdnu můžeme cítit velmi zatížení, uplyne to rychle a bude to zase brzy za námi. Přitom je nám připomínáno (první kartou), že se nemáme nechat vším tím děním strhnout, ale zachovávat si svůj vnitřní klid a mír - tím, že budeme pravidelně myslet na své zdraví, na dobro, které v životě máme, a že si budeme dělat čas na obnovu svých vlastních sil a své vnitřní vyrovnanosti (i kdyby to mělo být jen pět minut denně).

* * *

SHRNUTÍ
V tomto týdnu můžeme být poměrně vytížení, nemusí to však být tolik vyčerpávající, budeme-li se pravidelně věnovat péči o své potřeby, duševní i fyzické, a budeme-li obnovovat kontakt se svým vlastním vnitřním klidem, na který můžeme ve všem tom shonu zapomínat. Je to celé o udržování rovnováhy mezi vydáváním a přijímáním energie. Když se zanedbáváme a energii pouze vydáváme, velmi brzy můžeme dosáhnout na pokraj svých sil. Pravidelnou péčí a přijímáním energie můžeme předejít mnohým problémům a snáze tak zvládneme všechno potřebné.
Udržme si optimistický přístup a zůstávejme naladěni na vděčnost a spokojenost. Všechno bude dobré.

* * *


Chcete-li podpořit mou činnost finančním příspěvkem, s láskou a vděčností ho uvítám ♥

* * *
Číslo účtu: 2000715953/2010
IBAN: CZ9320100000002000715953
SWIFT/BIC: FIOBCZPPXXX

* * *

Srdečně děkuji za jakoukoli formu podpory, včetně přeposlání textu dalším lidem, kterým by mohl pomoci :-)

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.