pondělí 18. července 2022

Karetní výklad strážných andělů pro týden od 18. do 24.7. 2022

Milí přátelé, 

máme za sebou poměrně intenzivní úplňkové dny, po kterých nám prospěje dopřát si dostatek odpočinku, kvalitní výživy pro tělo i duši a čas věnovaný sobě samým, během kterého si v sobě urovnáme vše, na co úplněk vrhl své silné, nekompromisní světlo. Možná jsme si uvědomili některé věci, které jsme si nechtěli přiznat nebo které jsme nechtěli vidět, možná vyplavalo na povrch něco nečekaného, nebo jsme byli postaveni před nějakou výzvu. Ať už jsme se potýkali s čímkoliv, nebo jsme naopak prožili toto období poměrně klidně, jsme nyní vedeni k introspekci, meditacím a vnitřní rovnováze. Podaří-li se nám nastolit ve svém nitru klid, mír, jasnost a pořádek, budeme mít ten nejlepší základ pro všechno ostatní, co nás ještě čeká - a nebo co už možná v našem životě probíhá. Místo abychom se snažili dostat vše pod kontrolu, "abychom" se cítili lépe, je třeba zvolit opačný postup - zapracovat na tom, abychom se cítili lépe uvnitř, a následně tak získali větší svobodu a nadhled, který nám umožní ovlivnit to, co ovlivnit můžeme, a ponechat volný průběh tomu, co momentálně ovlivnit nelze. Změna a odlehčení, k němuž dojde uvnitř nás, se pak přirozeně promítne i navenek. 

- Magda

Pro tento týden jsem použila tyto karetní sady: 

  • Tarot strážných andělů (Doreen Virtue a Radleigh Valentine)
  • Rady andělů na každý den (Doreen Virtue) 
  • Šepot lásky (Whispers of Love; Angela Hartfield)

Jako vždy platí, že kromě vedení ve formě výkladů a všelijakých předpovědí má každý svou vlastní intuici, a toto individuální vedení má vždy přednost. Pokud tedy budete vnímat některé věci jinak, napadne vás k tomu ještě něco dalšího, nebo budete mít pocit, že konkrétní část výkladu se vás osobně netýká, je to v pořádku, poslechněte svou intuici 


* * *


Z Tarotu strážných andělů jsme pro tento týden dostali kartu s názvem Zhodnocení a přemítání. Vypovídá o období, kdy nám prospěje introspekce a meditace, klidné přemýšlení o tom, jaký náš život je a kam se ubírá, zda se nám líbí naše směřování či naopak nikoli, a zda bychom rádi učinili nějaké změny. Je třeba, abychom k sobě byli upřímní v dobrém i zlém a nic si nenalhávali. Abychom se uměli ocenit za to, co se nám podařilo, a odpustit si, co se nám nepodařilo; abychom uměli projevit vděčnost za to dobré, čeho se nám v životě dostává, a neupadali do negativity a stížností, pokud nám něco chybí nebo se nám něco právě nelíbí. Touto kartou se nám dostává příslibu, že změny jsou možné, jen je třeba si přiznat, kde je potřebujeme, a být ochotni je připustit. Jakmile tuto svou ochotu projevíme a dáme Vesmíru zelenou, vše se přirozeně rozproudí tak, jak to bude pro nás nejlepší. Na nás je, abychom se přitom řídili svou intuicí a uměli říkat Ano či Ne v souladu s tím, jak to opravdu v danou chvíli cítíme. 

Ze sady Rady andělů na každý den nám vyšla karta Stálý pokrok. Ta nám říká, že i když můžeme mít pocit, že stagnujeme a přešlapujeme na místě, nebo že bez ohledu na to, jak moc se snažíme, se nikam neposunujeme, není to pravda. To, že nevidíme žádné změny navenek, neznamená, že neprobíhají pod povrchem. Přitom právě ty "vnitřní" změny, které probíhají zatím na nehmotné úrovni, jsou důležitým základem pro to, aby ty "vnější" přinesly skutečný a trvalý efekt. Nemá smysl na nic spěchat nebo vyvíjet tlak na to, aby se něco vyvíjelo tak, jak jsme si představovali. Všechno se děje přesně tak, jak má - a my si to potřebujeme připomenout. Vedeme si dobře! 
Tato karta doplňuje poselství té předchozí a radí nám, abychom se nyní zaměřili spíše na své nitro, udělali si jasno ve své mysli, vypouštěli ze svého srdce vše, co chce pryč, a naopak přijímali to, po čem upřímně touží. Jakmile budeme vnitřně nastaveni na nový pořádek, začne se uskutečňovat a zhmotňovat i vně. 

Z karet Šepot lásky dostáváme poselství Projevujte lásku. Tou jsme vedeni k tomu, abychom jednali láskyplně sami se sebou i s druhými lidmi. Nemusíme mít nutně všechny rádi, ale laskavý přístup si uchovat můžeme. Přestože jsme mohli být zklamáni, zrazeni nebo jinak zraněni ze strany druhých lidí, neměli bychom dovolit, aby naše srdce zkamenělo - ono za naši bolest nemůže. Naše srdce bylo stvořeno k tomu, aby dávalo a přijímalo lásku. Kdykoli si bráníme v jednom či obou z těchto aspektů, ubližujeme si. Možná máme dojem, že se tak chráníme před dalším zraněním, ale ve skutečnosti si tak jen udržujeme v sobě ta dosavadní a nevpouštíme k nim lék, který by je pomohl zahojit - lásku. Tato karta nás vede k vlastnímu uzdravení - tím, že se otevřeme lásce. To neznamená, že se musíme otevírat lidem kolem sebe, pokud se na to necítíme, ale lásce ano. Lásku potřebujeme. Láska je naší podstatou. Láska nezávisí na tom, kdo nebo co je v našem životě. Je to ryzí čistá energie vyvěrající z našeho nitra, která ke své existenci nepotřebuje žádný konkrétní "objekt". Láska je hluboko pod povrchem náš přirozený stav a my jsme nyní vedeni k tomu, abychom se do něj navrátili. Buďme laskaví ve svém myšlení, vnímání, vyjadřování i činech. Staňme se ztělesněním lásky a ona se k nám bude přirozeně navracet ve všech svých rozmanitých formách. Neváhejme činit změny, které nám v tomto procesu uzdravování a návratu k sobě samým pomohou.

* * *

SHRNUTÍ
V tomto týdnu jsme vedeni k tomu, abychom se obrátili do svého nitra, trávili dostatek času sami se sebou a ujasnili si, kam bychom si přáli dále směřovat. Zda jsme spokojení a přejeme si to tak udržet, a nebo jsme nespokojení a potřebovali bychom s tím něco udělat. Máme k sobě být upřímní a činit nové volby z pozice jasné mysli i čistého srdce; z pozice lásky, nikoli strachu. Jsme na dobré cestě a vedeme si dobře, i když nám to tak možná nepřipadá. Každý krůček kupředu se počítá, stejně jako naše upřímná snaha. Máme jednat a rozhodovat se v souladu s láskou a úctou k sobě i druhým. Tento láskyplný přístup v kombinaci s časem a péčí, které sami sobě věnujeme, nám pomohou uvědomit si důležité věci, nasbírat síly k možným potřebným změnám a k obnovení spojení s naší intuicí, která nás povede k dalším krokům, jakmile budeme připraveni. 

* * *


Chcete-li podpořit mou činnost finančním příspěvkem, s láskou a vděčností ho uvítám ♥

* * *
Číslo účtu: 2000715953/2010
IBAN: CZ9320100000002000715953
SWIFT/BIC: FIOBCZPPXXX

* * *

Srdečně děkuji za jakoukoli formu podpory, včetně přeposlání textu dalším lidem, kterým by mohl pomoci :-)

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.