úterý 20. června 2023

Karetní výklad strážných andělů pro týden od 19. do 25.6. 2023

Milí přátelé,

nadešel nám týden letního slunovratu a nejdelších dní v roce. Tradičně je to čas, kdy oslavujeme úrodu a hojnost, kterou nám poskytuje naše Země, a totéž bychom mohli praktikovat i na vše ostatní, za co jsme v životě vděční. Budeme-li se zaměřovat na to dobré, čím nás život obdařil, místo toho, co nám chybí nebo co nám působí utrpení, budeme se cítit mnohem lépe a budeme také přitahovat o to více důvodů k vděčnosti a radosti. Pokud řešíme nějaký problém, pomůže nám soustředit se na jeho řešení, místo abychom neustále rozebírali samotný problém a svou soustředěnou pozorností a vynakládanou energií ho ještě posilovali. Jedním z poselství slunovratu je skutečnost, že to, na co se zaměřujeme a co svou energií vyživujeme, to roste - ať už se jedná o něco, co si přejeme, a nebo naopak. Nechme tedy ve své mysli i srdci narůstat pouze to, co je pro nás žádoucí, a zbytek nechme být pro naše vlastní dobro a vnitřní mír.

- Magda

Pro tento týden jsem použila tyto karetní sady: 

  • Tarot strážných andělů (Doreen Virtue a Radleigh Valentine)
  • Vykládací karty archanděla Michaela (Doreen Virtue)
  • Poselství bohyní (Doreen Virtue)

Jako vždy platí, že kromě vedení ve formě výkladů a všelijakých předpovědí má každý svou vlastní intuici, a toto individuální vedení má vždy přednost. Pokud tedy budete vnímat některé věci jinak, napadne vás k tomu ještě něco dalšího, nebo budete mít pocit, že konkrétní část výkladu se vás osobně netýká, je to v pořádku, poslechněte svou intuici 

* * *

Z Tarotu strážných andělů nám pro tento týden vyšla nádherná karta Úspěšné dokončení. Ta nám říká, že se nám podařilo (a nebo brzy podaří) dojít do šťastného konce. Vypovídá o splněných přáních, o dosažených cílech, o úspěšně dokončených projektech, ale i o konečném překonání některých našich problémů nebo návyků. Je to vždy pozitivní a šťastné znamení, které nám zvěstuje důvody k oslavě a radosti - velmi příhodné k slavnosti slunovratu.
Také nám připomíná, kolik jsme toho dokázali, a že bychom se za všechnu tu tvrdou práci měli umět ocenit. Dopřejme si své vlastní uznání za všechno, co máme za sebou, za vše, co se nám podařilo, i za to, co jsme museli ustát; za to, co jsme se přitom naučili, v čem všem jsme se zlepšili a co důležitého jsme si odnesli dál do života.
Touto kartou nám Nebesa vzkazují, že si vedeme dobře, že v tom máme pokračovat a že si máme také dopřát náležitou odměnu... s vědomím, že si ji plně zasloužíme.

Z Karet archanděla Michaela nám vyšla všeříkající karta Smysl pro humor. Ta nám říká, že nemáme všechno brát tak vážně a dramaticky, jak nám to možná připadá, jsme-li pod tlakem vlastních nahromaděných emocí nebo i náročného počasí, které se na nás všech podepisuje, ať již ve větší nebo menší míře. Pomůže nám, když si ke své duševní i fyzické zátěži, jíž jsme nyní vystaveni, nebudeme přidávat ještě další, zbytečná břemena. Vybírejme si, čemu budeme věnovat svou pozornost a čemu nikoli. Některé věci je lepší prostě nechat zase odplout a už se k nim nevracet. Zeptejme se sami sebe, zda na tom, co teď tak dramaticky řešíme ve své mysli, bude záležet za pár let. Pokud víme, že ne, pak do dané záležitosti neinvestujme další energii. Také je na místě si položit otázku, zda nám náš postoj, naše myšlenky o dané záležitosti a emoce s nimi spojené, pomáhají, a nebo nám pouze škodí. Mnohdy sami sebe okrádáme o kvanta energie jen tím, jak o něčem zaníceně přemýšlíme. Jestliže opravdu potřebujeme něco naléhavě řešit, pak se soustřeďme jen na to nejdůležitější a pokusme se nastolit ve svém nitru klid a mír, abychom se rozhodovali opravdu adekvátně a objektivně. Jinak nám hrozí impulzivní jednání, které nám problémy ještě přidají, místo aby nám pomohlo vyřešit ty stávající.
Pokud máme problém v sobě zdravý nadhled najít, požádejme archanděla Michaela o pomoc. Lehčí mysl bude mít také lehčí přístup k řešením, jež se nám nabízejí.

Ze sady Poselství bohyní jsme dostali krásnou kartu Nekonečná hojnost, která nám říká, že všeho je dostatek a že vše potřebné vždy v pravý čas dostaneme. Pokud jsme měli v poslední době obavy kvůli nějakému nedostatku - ať už se jedná o materiální a finanční záležitosti, zdravotní, citové, vztahové, kariérní nebo jakékoli jiné - pak nám Nebesa připomínají, že o nás je a vždy bude postaráno. Zkušenosti s nedostatkem nám často zrcadlí nedostatek vnitřní - například můžeme mít někde uvnitř pocit nedostatečné vlastní hodnoty, a pak si přitahujeme do života osoby či situace, které nám naši domnělou nízkou hodnotu zrcadlí a utvrzují nás v našem přesvědčení. Pokud se nám v životě opakují stejné nebo velmi podobné zkušenosti, pak se téměř vždy jedná o nějaké poselství, které nám má pomoci k důležitým sebepoznáním a sebeuvědoměním. Neberme tedy negativní zkušenosti jako důkaz, že je negativní i realita. Jakmile totiž dojdeme k uvědomění, na které nás opakovaně prožívané zkušenosti upozorňovaly, přestanou se tyto zkušenosti opakovat, protože splní svůj účel a odplynou. Jsme-li tedy ochotni uvěřit, že věci mohou být i dobré (a že se mohou dít i nám a že si je zasloužíme), pak se nám toto pozitivní přesvědčení začne zrcadlit úplně stejně jako původně ta negativní. Musíme však počítat s tím, že bude nějakou dobu trvat, než se pozitivní víře naučíme. Negativní zkušenosti totiž mnohdy bereme jako samozřejmost a normu, zatímco ty pozitivní bereme jako zázrak nebo dokonce omyl. Nejsme zvyklí na to, že se nám daří, že máme dostatek, že jsme milováni a požehnáni. Ale právě to se potřebujeme naučit - aby se nám hojnost (v jakékoli podobě) stala samozřejmostí a normou. Na negativních stránkách už jsme si sílu naší víry natrénovali - tak teď to pojďme aplikovat na těch pozitivních.

* * *

SHRNUTÍ
V tomto týdnu se máme uvolnit a zahodit zbytečná břemena, kterými jsme se sami zatížili, nebo která jsme přejali od jiných lidí. Dovolme si uvolnit přebytečný tlak a dopřejme si výživný odpočinek, příjemné posezení s přáteli, příjemnou koupel nebo cokoli jiného, co nás potěší. Dobře se starejme o své duševní i fyzické zdraví a mějme ho jako prioritu. Neřešme věci, které řešit nemusíme, a nepřibírejme si zbytečnou tíhu.
Zároveň je důležité, abychom dopřáli sami sobě uznání za vykonanou práci na sobě i na svém životě, a oslavili tyto své úspěchy.
Udržujme si ve své mysli i srdci lehkost a zdravý nadhled. Tento přístup nám pomůže k lepšímu zdraví a zároveň nás snáze navede k řešením, jež hledáme.
Máme pamatovat na to, že je o nás i naše potřeby vždy postaráno, a pokud právě prožíváme nedostatek, s největší pravděpodobností si přirozený proud hojnosti blokujeme sami svým přesvědčením. Je-li tomu tak, pak se v tomto týdnu zaměřme právě na svá přesvědčení; na to, čemu doopravdy věříme, a jaké výsledky nám toto přesvědčení přitahuje do života. Chceme-li změnit k lepšímu to, co k nám z okolí přichází, začněme měnit co, co nosíme uvnitř sebe. Uvěříme-li doopravdy a upřímně, že je možné být šťastní, zdraví, milovaní, zajištění a spokojení, pak se nám toto přesvědčení zhmotní v realitě stejně samozřejmě, jako to negativní, kterému jsme věřili dříve.

* * *


Chcete-li podpořit mou činnost finančním příspěvkem, s láskou a vděčností ho uvítám ♥

* * *
Číslo účtu: 2000715953/2010
IBAN: CZ9320100000002000715953
SWIFT/BIC: FIOBCZPPXXX

* * *

Srdečně děkuji za jakoukoli formu podpory, včetně přeposlání textu dalším lidem, kterým by mohl pomoci :-)

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.