neděle 16. července 2023

Kartička pro týden od 16. do 23.7. 2023

Milí přátelé,
protože jsem momentálně na dovolené a mám velmi omezený přístup k internetu, nebudu v dohledné době k dispozici a nebudu moci přidávat žádné příspěvky.

Vytáhla jsem pro vás alespoň jednu kartičku s poselstvím na tento týden, a to ze sady Šepot oceánu (Whispers of the Ocean) od Angely Hartfield.

Je to karta s názvem ODOLNOST. Říká nám, že v tomto období potřebujeme zůstat vytrvalí a spíše plynout s proudem než proti němu. Ať už se děje cokoliv, máme mít plnou důvěru ve své vnitřní vedení a svou trpělivost, které nás celým obdobím provedou. Nemáme si vynucovat, co chceme, kdy to chceme nebo v jaké podobě. Mít záměry a přání je důležité, ale stejně tak důležité je umět jim ponechat volnost a prostor k tomu, aby se mohly rozvinout a naplnit v té nejlepší možné podobě - která nemusí vždy odpovídat našim představám. Nesnažme se určovat, co a jak má přesně být. Ponechme sobě i svým záležitostem potřebnou svobodu. Máme-li problém se od nich odpoutat a přestat úzkostlivě dohlížet na jejich vývoj (čímž je omezujeme a často i zhoršujeme), zaměřme svou mysl na něco jiného, např. na nějakou tvořivou činnost. Bude-li naše mysl soustředěna na něco užitečného, pomůže to jak nám, tak i našim záležitostem, kvůli kterým jsme si dělali starosti. Toto je čas, kdy máme povolit své sevření, dovolit věcem, aby se děly, a sobě samým dovolit prostě jen být.

Bude-li třeba, abychom učinili nějaké kroky, dostaneme k tomu naprosto jasné vedení. Do té doby zůstávejme co nejvíce uvolnění, klidní a flexibilní. Podobně jako želvičky na kartě, i my máme schopnost nechat se unášet proudem života, s vědomím, že jsme vždy pod ochranou univerzální Lásky.

Mějte krásný týden! ❤️🌼🍀

- Magda 

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.