pondělí 5. srpna 2024

Karetní výklad strážných andělů pro týden od 5. do 11.8. 2024

Milí přátelé,

vstupujeme do nového týdne zahájeného novoluním ve znamení Lva, které podporuje naše záměry, sílu naší vůle, odvahu a sebeúctu. Zároveň nám také začíná retrográdní fáze Merkuru, která bývá spojena s různými potížemi v oblasti komunikace (mluvené, psané, elektronické, dopravní, aj.), ale zároveň představuje období vhodné pro přehodnocení, ohlédnutí se zpět, návrat k nedokončeným a neuzavřeným záležitostem či projektům (a jejich opětovné poposunutí vpřed), k propuštění potlačených a nevyjádřených emocí a rozhýbání toho, co již možná delší dobu stagnovalo. Můžeme potkávat osoby ze své minulosti, ať už to pro nás bude mít nějaký význam či nikoli.
Využijme tohoto období pro posílení svých záměrů, buďme ochotni věnovat čas sebepoznávání, upřímnosti a propouštění svých dosavadních bloků, a pak se rozhodněme jít kupředu směrem ke svým snům, přáním a cílům. Budeme-li ochotni propouštět ze svého srdce, mysli, těla či života vše, co nám v naplnění brání, nebude nám nic stát v cestě.

- Magda

* * *

Pro tento týden jsem použila tyto karetní sady: 

  • Tarot strážných andělů (Doreen Virtue a Radleigh Valentine)
  • Magická poselství víl (Doreen Virtue)
  • Orákulum poslů světla (Lightworker Oracle; Alana Fairchild)

Jako vždy platí, že kromě vedení ve formě výkladů a všelijakých předpovědí má každý svou vlastní intuici, a toto individuální vedení má vždy přednost. Pokud tedy budete vnímat některé věci jinak, napadne vás k tomu ještě něco dalšího, nebo budete mít pocit, že konkrétní část výkladu se vás osobně netýká, je to v pořádku, poslechněte svou intuici 

* * *


Z Tarotu strážných andělů nám pro tento vyšla Šestka Činu, krásná karta zvěstující úspěch a radost z dobře odvedené práce, ať už se to týká doslova naší kariéry a nebo práce ve smyslu seberozvoje, léčení, překonání minulosti, rozbourání vnitřních bloků, sebrání odvahy ke změnám nebo v jakémkoli podobném smyslu. Nebesa nám touto cestou dávají vědět, že naše snahy rozhodně mají (nebo budou mít) své výsledky, které nás potěší, a máme si dopřát čas na vychutnání si svého vítězství, na uznání - ať už se nám ho dostane od někoho jiného nebo si ho dáme my sami - a vděčnost za dary, kterých se nám dostává.
Tato karta nám také říká, abychom se nestavěli do pozice obětí či "poražených" a místo toho vystupovali sebevědomě a se zdravou hrdostí, tedy jako vítězové. V případě, že jsme se v nějaké situaci opravdu stali oběťmi, povzbuzuje nás tato karta k tomu, abychom v pozici obětí nesetrvávali. Možná nezměníme minulost, ale můžeme ovlivnit budoucnost. Sebelitování, obviňování a přehrávání si svých zranění z minulosti nám štěstí nepřinese. Soustřeďme se na to, abychom nad svým utrpením zvítězili, a tak se i stane.

Ze sady Magická poselství víl jsme dostali kartu Zvládnete to!, která podtrhuje poselství předchozí karty a říká nám, že úspěch je zaručen! Přestože naše záležitosti mohou potřebovat ke svému završení různý čas a nemusíme vidět výsledek hned, můžeme si být jisti, že se dočkáme. Není důležité kdy, ale že se tak stane. Nenechme se odradit čekáním, zdánlivým selháním nebo pochybnostmi (svými či jiných lidí). Je důležité, abychom byli vytrvalí, drželi se věrně svého záměru a dělali pro jeho naplnění vše, co je třeba, v souladu s vedením našeho srdce.

Z Orákula poslů světla nám vyšla karta Poselství v číslech. Jak asi většina z nás ví, dostáváme někdy nebeské vedení v podobě různých znamení. Mohou to být nápisy na billboardech či autech, které pro nás mají hlubší význam, "náhodně" zaslechnutá slova v něčím hovoru, text písně v rádiu nebo také opakující se číselné řady, které na sebe poutají naši pozornost. Každé číslo má svůj význam, stejně tak jejich kombinace.

Stručně lze shrnout významy čísel takto

1 - představuje nové začátky, iniciativu, sebedůvěru, převzetí vůdčí pozice, věrnost sobě samým i svým hodnotám
2 - vztahy a jejich léčení, vzájemná pomoc, partnerství
3 - studium, růst, postup na další úroveň, spolupráce, tým, kompromisní řešení, přítomnost a vedení nanebevzatých mistrů a učitelů
4 - andělská ochrana a pomoc, léčení, božský řád, soustředění, praktické kroky k uskutečňování záměrů
5 - změny, zrychlení děje, vyřešení situace, transformace, propouštění něčeho, odevzdání, umožnění věcem, aby se děly samy bez naší kontroly
6 - láska a romance, krása, hojnost a peníze, prosperita
7 - schopnost léčit, předávat duchovní moudrost, přijetí vlastní unikátnosti, vyvážení společenského života a zdravé samoty
8 - být příkladem pro lidi ve svém okolí, následovat slova činy, být někomu autoritou, povzbuzení síly v druhých lidech
9 - vysoce duchovní vibrace, požehnání, konec cyklu, završení záležitostí, Božská láska
0 - zesiluje poselství ostatních čísel, přímé znamení Universa, přítomnost Boha

Samozřejmě bychom našli i různé další významy, například z hlediska numerologie, andělských čísel, aj. Pokud nás tedy k danému číslu napadají i nějaké další možné zprávy, následujme je.

* * *

SHRNUTÍ
Tento týden nám bude poskytovat mnoho příležitostí k úspěchu, uznání, radosti z dobře vykonané práce, k rozhýbání ustrnulých záležitostí a budování zdravé sebedůvěry a sebeúcty. Čím více sami sobě věříme, tím větší stabilitu a jistotu budeme prožívat ve všech oblastech svého života. Pokud se nám právě nedaří, máme si být jisti, že toto období je pouze dočasné a že jednoho dne pomine - a že my sami k tomu můžeme velkou měrou přispět, budeme-li ochotni vzdát se své pozice oběti a vstoupit do mentality a postoje vítězů nad překážkami života. Každá lekce nás vždy obohatí a posílí a v dalších dnech našeho života nám dobře poslouží. Buďme tedy ochotni růst, rozvíjet se, sílit a kráčet kupředu plni sebedůvěry i důvěry v Nebesa a jejich vedení a ochranu. Buďme vytrvalí, trpěliví, odhodlaní a věrní sami sobě, svým hodnotám i svým záměrům... a brzy se dočkáme jejich naplnění.

* * *


Chcete-li podpořit mou činnost finančním příspěvkem, s láskou a vděčností ho uvítám ♥

* * *
Číslo účtu: 2000715953/2010
IBAN: CZ9320100000002000715953
SWIFT/BIC: FIOBCZPPXXX

* * *

Srdečně děkuji za jakoukoli formu podpory, včetně přeposlání textu dalším lidem, kterým by mohl pomoci :-)

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.