sobota 19. října 2013

Květinový výklad Roberta Reevese pro týden od 14. do 20.10. 2013

Ahoj, tady je Robert Reeves a toto je zpráva pro vás na tento týden. Jsem teď v zahradách na Tulipánových vrších, kde je mnoho nádherných květin, čerstvého vzduchu a hlavně tulipánů. Podíváme se tedy, jaká karta nám vyjde pro tento týden.

Máme tady kartu s názvem Jednota. Je na ní ibišek. Tato květina nám dává poselství o tom, že my všichni jsme božským způsobem propojeni. Pamatujte na to, že vaše vlastní energie ovlivňuje také energii všech lidí kolem vás. Pokud jste se cítili nějak špatně, je možné, že to mohlo ovlivnit i lidi, kterými se obklopujete, a nebo že jste se vy sami nechali ovlivnit jejich energií.
Vy však tuto skutečnost můžete využít jako výhodu. Je to taková vaše skrytá zbraň. Když pozvednete svou vlastní energii, tím, že se zaměříte na štěstí a radost, můžete tím pozvednout také všechny okolo vás. Máte-li tedy kolem sebe milované blízké či milované členy rodiny, kteří teď možná procházejí těžkostmi, pak co pro ně můžete udělat, je být jim inspirací. Buďte tou radostí, kterou potřebují ve světě uvidět, a potom se jejich den více rozjasní.

Doufám, že jste si vychutnali pohled na tyto nádherné Boží květiny a brzy se zase ozvu.

* * *

zdroj: http://www.youtube.com/watch?v=l3u09rMqNBM
překlad: Magda Techetová

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.