sobota 19. října 2013

Očišťování energie těla


"K očistě se velmi úzce váže dostatek vody v těle. Voda je naprosto nezbytná pro zdravé fungování těla, jeho vnitřní pročišťování a mimo to také odplavování všech nežádoucích energií, které jste vstřebali nefyzicky. Někteří z vás vodou energeticky čistí například své kamínky a krystaly. Očistný efekt vody a její role v samotném životě na Zemi je nezpochybnitelný.
Prožíváte-li těžké období a potřebujete se očistit od různých tíživých energií, je o to důležitější, abyste měli dostatek čisté vody k průběžnému pití. Není příliš vhodné pít až tehdy, když se dostaví žízeň. Pocit žízně už vám dává najevo stav dehydratace. Žízeň by se vlastně vůbec neměla dostavovat. Když se budete starat o dostatečný příjem čisté vody pro své tělo, začnete se cítit o mnoho lépe, zdravěji, svěžeji, nebudete tolik unavení a smutní.

Vyhýbejte se agresivním potravinám, nápojům a přísadám, které tělu nedělají moc dobře. Týká se to i ochucovadel a různých návykových látek, s nimiž se vaše tělo musí vypořádávat, a tím více energie ztrácí. Když už sníte nějaký pokrm s výraznou chutí (tzn. jídlo výrazně sladké, slané, kyselé, kořeněné...), zapíjejte ho prosím dostatečným množstvím vody, a ne jen těsně po jídle, ale i další hodiny poté - usnadníte tak tělu jeho práci.
Co se týká závislostí v jakékoli formě, do jisté míry vám pomáhají potlačovat vaše pocity, které se jinak derou na povrch a s nimiž se nechcete dostat do kontaktu. Ale protože své pocity potřebujete vyléčit a očistit se od nich, je třeba přestat je těmito závislostmi potlačovat a zadržovat. Vyřazením návykových látek ze svého jídelníčku můžete započít důležitý očistný proces, ale je třeba, abyste se mu nebránili. Jestliže si přejete překonat své závislosti a odpor ke změně, zavolejte nás na pomoc a dovolte nám, abychom vám ukázali zdravé a prospěšné cesty, jak z toho všeho ven. Když se vaše tělo nebude muset potýkat s odbouráváním škodlivin a vynakládat energii na jejich "zneškodňování", ušetří tak mnoho sil na očištění od všeho zbylého, a vy se tak začnete opět cítit vitální a svěží.

Vaše tělo se bude detoxikovat a regenerovat mnohem lépe, když bude mít ke všem důležitým procesům dostatečně čisté vnitřní prostředí. Proto se prosím postarejte o to, abyste měli vodu všude s sebou, neochucenou, nesycenou, i kdyby jen v malé láhvi. Voda je jednou ze základních potřeb pro život a nedá se ničím nahradit. Pamatujte také na to, že čaje, káva, ovocné džusy a podobné nápoje odvádějí tekutiny z těla pryč, a i po nich je třeba se napít čisté vody. Nepodceňujte prosím tuto potřebu svého těla. Ujišťujeme vás, že vaše tělo se vám za vaši péči bohatě odmění... a stejně tak i duše, neboť vaše tělo je jejím domovem. "

* * *

(Poselství andělů, M.T.)

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.