neděle 4. května 2014

Květinový výklad Roberta Reevese pro týden od 5. do 11.5. 2014

Ahoj, já jsem Robert Reeves a přináším vám týdenní duchovní vedení. Tady v Sydney máme pěknou zimu, a tak doufám, že ať jste kdekoli, jste pěkně v teple. Andělé mi před pár dny dali velmi silné vedení k tomu, abych se opět spojil s krystaly. Já krystaly přímo miluji (to můžete poznat sami podle toho, který tady mám od svých přátel) a dostal jsem silné vedení, abych s nimi znovu začal komunikovat. Když vás zaujme nějaký krystal, je úplně jedno, o jaký se jedná. Je to krystal, s nímž máte pracovat. Nabádám vás k tomu, abyste zkusili totéž, ať už máte tromlované kameny nebo krystaly rozestavěné po svém domě. Očistěte je, starejte se o ně a pošlete jim právě teď svou lásku. Andělé říkají, že důvodem, proč chtějí, abychom navázali spojení s královstvím krystalů, je ten, že krystaly nám pomáhají zvyšovat naše vibrace. Během všech těch změn, pozitivních změn, kterými procházíme už od začátku tohoto roku, nám krystaly pomáhají udržovat naše naladění vysoko. Když například hovoříme s lidmi, možná nejsou duchovně naladěni, nejsou soustředěni na lásku a světlo, nebo mají myšlení nedostatku a snahu s vámi soutěžit. Přitom jeden ze způsobů, jak můžeme vzájemně dobře existovat, je nesoutěžit mezi sebou. Ale někteří lidé se v této staré energii stále nacházejí. A tak pokud se stýkáte s takovýmito lidmi, andělé vám doporučují mít u sebe krystaly, neboť vám pomáhají udržovat vaši energii čistou a jasnou. Tím vám také pomáhají k tomu, abyste se mohli s anděly mnohem snáze spojit. Dobře? Tak tedy tento týden pracujte s krystaly. Vůbec nezáleží na jejich velikosti, jestli to budou takové obrovské, jaké mám já tady, a nebo drobné kamínky. Energii mají stejnou. Toto sdělení jsem obdržel už hodně dlouho zpátky - že nezáleží na velikosti kamínku, protože každý kamínek má energii. I kdybyste měli i ten nejmenší kousíček ametystu nebo jiného krystalu, tento kousíček je současně duchovně i energeticky propojen s každým jiným krystalem. A tak tento malý kamínek je spojený se všemi ostatními kamínky na Zemi. Když budete pracovat s krystaly, můžete se spojit s anděly, kteří je obklopují.

Na výklad si tedy vezmu karty Květové terapie a vytáhnu pro nás tentokrát pouze jednu kartu. I když je to pouze jedna, může nám poskytnout velmi cenné vedení. Karty napřed zamíchám... a tato nám tu vyskakuje, tak ji vyberu.

To je velmi zajímavé. Je to karta petrklíče s názvem Tlak vrstevníků a říká nám: Nenechte se druhými lidmi tlačit do rozhodnutí. Ve svém srdci víte sami nejlépe, co je pro vás to nejlepší. Když tato karta vyjde, často to znamená, že se vám druzí lidé snaží vymluvit nějaký dobrý nápad, chtějí vám vymluvit nějaký úžasný vhled, který jste obdrželi. Jste vyzýváni k tomu, abyste důvěřovali svému vlastnímu vnitřnímu vedení.
Andělé chtějí také něco říct vám, kteří máte děti. Všímejte si teď citového rozpoložení svých dětí. Pokud se zdají být ustarané nebo podrážděné, může to být proto, že se jejich přátelské vztahy ve škole nebo mimo ni začínají měnit a pozvedávat, což u nich může vzbuzovat stejný pocit tlaku. Neberte to prosím jako nic negativního. Andělé mi ukazují, že jim to pomáhá oprostit se od negativních lidí a vyčerpávajících přátelství, které neslouží jejich dobru.
A pro vás dospělé to znamená, že pokud cítíte ve svém nitru odstup od určitých lidí, dovolte si ho udržet. Vím, že to může být do jisté míry i bolestivé a citově těžké odpoutat se od některých lidí, ale to všechno je součást vaší vyslyšené modlitby. Pokud jste žádali o vyšší spiritualitu a jasnost, andělé vám na vaši modlitbu odpovídají tím, že vám pomáhají zbavit se překážek na vaší cestě.

Tento týden si udržujte vysokou hladinu energie. Pracujte s krystaly a nalaďte se znovu na jejich krásnou energii. A také věřte, že vedení, které vy sami dostáváte, potřebujete následovat svými činy. Zaměřte se tedy na svou vlastní moudrost a věřte jí. 

Doufám, že jste s tímto vedením souzněli a těším se na vás další týden, až vám přinesu další léčivá poselství od vašich andělů. Pěkně se o sebe starejte a pamatujte na to, že všechny vaše sny se skutečně mohou splnit.

* * *

zdroj: http://youtu.be/7Bj6azk4SQY
překlad: Magda Techetová

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.