pondělí 23. června 2014

Květinový výklad Roberta Reevese pro týden od 23. do 29.6. 2014

Ahoj, já jsem Robert Reeves a toto je vaše duchovní vedení pro následující týden. V tomto videu bych se s vámi chtěl podělit o několik věcí.
První věcí, kterou andělé chtějí, abyste věděli, je ta, že si máte dopřát chvíli pro sebe a pomyslet na věci, které vám přinášejí radost a štěstí. Ať už je to cokoli, dělejte to, a to bez posuzování. Nesouvisí to s nikým jiným. Ale zcela to souvisí s vámi a vaším duchovním růstem. Protože jakmile se začneme více starat sami o sebe, dopřejeme si čas na znovunabytí sil a cítíme se osvěženi, právě tehdy pocítíme více energie a také více času, které můžeme využít k pomáhání druhým. Takže, teď se nad tím zamyslete. Co rádi děláte? Co vám přináší to největší štěstí? ... Už víte?
A teď ještě důležitější otázka: Kdy jste si naposledy dovolili se tomu věnovat? Asi to už bude nějaká doba, viďte? Ale to nevadí, to je v pořádku. Teď si představte, co kdyby pro vás nebyl problémem čas, peníze, doprava, měli byste postaráno i o hlídání dětí, bylo by dobré počasí, atd. ... ať už je to cokoli, co byste v takovém případě dělali? Co byste dělali, kdyby všechny tyto věci byly ve vašem dokonale vyrovnané? Protože právě tahle odpověď, právě to, co vám teď vytanulo na mysli, je velmi důležitým klíčem k vašemu životnímu poslání. Je to okénko, které vám připomíná, k čemu jste tady vedeni, co máte v tomto životě vykonávat.
Doufám, že to pro vás bylo zajímavé, protože jsem zjistil, že velká většina lidí, s nimiž se setkávám, nevěnují dost času věcem, které rádi dělají. Tento život není jen o non-stop práci, ale i o zábavě, o projevování lásky a spojování se s druhými lidmi. O těchto věcech je celý život. A přitom ho skoro celý trávíme prací a aktivitami, které rádi nemáme a z čehož v konečném důsledku nikdo nemá užitek. A tak se zamyslete: Pokud máte rodinu, své milované blízké, a strávili byste celý týden těžkou prací, byli byste o víkendu tak vyčerpaní, že byste na ně ani neměli čas, protože jste vynaložili příliš mnoho sil... a z toho by nikdo nic dobrého neměl.
Takže bych chtěl, abychom si teď společně něco malého slíbili: najdeme si něco, co děláme rádi, a budeme se tomu věnovat, a to absolutně bez jakýchkoli pocitů viny. Jasné? Nebudeme se cítit nijak provinile, nebudeme mít špatný pocit, budeme to prostě dělat, protože si to užíváme, a díky tomu pak také budeme moci druhým pomáhat o mnoho více. Dobře?
Tak. To bylo to, co s vámi chtěli andělé pro tento týden sdílet.

Pojďme se tedy podívat na to, co říkají karty. Ano, to je další věc, o které s vámi chtěli andělé mluvit. Jak jsem řekl, máme tady tentokrát velmi informativní video :) Chtěli, abych vám připomněl, jak očišťovat energii vašich vykládacích karet. Vykládací karty jsou velmi citlivým nástrojem. Absorbují energii, podobně jako to dělají třeba krystaly. Takže když s nimi pracujete, začnou vstřebávat energii vašich otázek, vaší současné situace, nebo také jiných lidí, kterým je vykládáte. A tak prosím nezapomínejte své karetní sady pravidelně očišťovat. Jeden ze způsobů, jak to udělat, je například ten, že vezmete karty do dlaně své přijímající ruky - tedy do té, kterou nepíšete (pro praváky levá, pro leváky pravá - pozn. překl.) a pak si představit u své dominantní ruky, jak z ní vychází čisté bílé světlo a vysílá ho do karet. (Robert své karty při očišťování dominantní rukou náznakem "oprašuje", jako by z nich odstraňoval prach. - pozn. překl.) Pociťujte, jak se v nich rozpouštějí a odplavují se z nich všechny nečisté a temné energie, a jak se z nich uvolňují všechny staré vibrace, všechny staré zprávy, které jimi prošly, a jak znovu září jako nové. Nádhera.

Nyní tedy vyberu kartu pro tento týden a podíváme se, jaké další poselství pro nás andělé mají. Nejprve je zamíchám a poprosím o jednu kartu pro tento týden. Myslím, že je to tato karta, co se pořád snaží utéct :) Hmm, zajímavé, hihi! Miluji, jak se věci vždy dějí, jako by to andělé plánovali... Máme tady kartu žluté růže a má název Vyvažte práci, odpočinek a hru. No, co jsem vám říkal? :D Je pro nás důležité dopřát si čas na to, abychom si věci v tomto životě užívali. Když jenom pracujeme a nemáme to vyváženo hrou, pak to nemá smysl. Důvod, proč procházíme touto cestou a proč se nutíme tak tvrdě pracovat, je ten, abychom mohli svým milovaným blízkým dopřát pěkný životní styl. Ale když se na práci zaměříme až příliš a začneme zanedbávat lásku, pak je to nevyvážené. Takže toto nám opět pro tento týden připomíná, že se máme zaměřit na své sny, na věci, které nás dělají šťastnými, protože to má velmi zásadní vliv na každou jednotlivou osobu v našem životě.

Toto je tedy týden, kdy se máme opravdu zaměřit na to, co milujeme, a najít způsob, jak se tomu věnovat KAŽDÝ DEN. Ano??

Doufám, že jste si duchovní vedení pro tento týden užili :) Posílám vám mnoho a mnoho andělských požehnání, spoustu lásky, a tak jako vždy vám přeji, ať se vám splní všechny vaše sny!

* * *

zdroj: http://youtu.be/LaZ6b4X8hjE
překlad: Magda Techetová

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.