neděle 25. října 2015

Karetní výklad Doreen Virtue pro týden od 26.10. do 1.11. 2015

Ahoj, tady je Doreen a toto je váš týdenní karetní výklad pro týden od 26. října do 1.listopadu. Opravdu nevím jak je to možné, ale střídáme měsíce rychle jako lusknutím prstu. Tento týden, v úterý, budeme mít úplněk a bude v mém znamení, tedy v Býku, což je velmi zemité znamení, a protože úplněk je časem pro uvolňování a propouštění věcí z našeho života, budete se možná cítit silně vedeni k propuštění některých pozemských návyků jako třeba že dostanete nutkání detoxikovat své tělo nebo uklidit dům, vybrat nepotřebné věci a někomu je věnovat. Zkrátka dojde k pozemskému odblokovávání. 
Chtěla bych dnes pracovat s kartami, které jsme tady už dlouho neměli, a to s Andělskými tarotovými kartami. Karty tedy zamíchám a požádám Boha, aby nám seslal poselství skrze tyto karty, abychom získali vhled do tohoto týdne ohledně toho, co můžeme očekávat a jaké vedení dostáváme všichni kolektivně. Rovněž mám záměr, aby každý, kdo sleduje tento výklad, obdržel zároveň své individuální vedení od vlastních andělů skrze své vlastní napojení na Zdroj (Boha). Tady nám jedna vylétla, ale dám ji zpátky. Pokud má být ve výkladu, objeví se znovu.

Pro pondělí a úterý (smích)... To je přesně ta karta, která vylétla a kterou jsem vrátila zpátky, přísahám! Sedmička Ohně. Stůjte si za tím, čemu věříte, i za svými rozhodnutími. Vybírejte si moudře své bitvy. Tato karta poměrně dobře vystihuje úplněk ve znamení Berana, jehož energie je poměrně bojovná. Nemluvím teď o lidech v tomto znamení, ale o úplňku. A i když tento úplněk bude v jiném znamení, ze začátku týdne se možná budete cítit trochu bojovně. Také ti, kdo jsou citliví na úplněk, budou možná popudliví a podráždění. Ze začátku týdne se tedy některé tyto věci mohou objevit. Řeknu vám k tomu několik věcí. Zaprvé, neberte si to osobně. Vybírejte si bitvy. Nenechte se zatáhnout do všeho. Nenechte se vtáhnout do dramat, která vás nezajímají. Pokud vám na něčem záleží, pak si samozřejmě stůjte za svou pozicí, zůstaňte v kontaktu se svou pravdou a svými skutečnými názory a zajistěte, aby byly ctěny. Avšak pokud někdo pouze rozhazuje bomby hněvu a čeká, kdo se chytí na jeho hru, nepřistupujte na to. Život je příliš krátký na to, abychom se zaplétali do vysávajících dramat. Nemusíme se jich účastnit. Je to velmi zajímavé. Zkrátka máme držet hlavu vzhůru. Není to negativní karta, pouze nám říká, že si máme dát pozor, abychom se nenechali strhnout nabručenými lidmi, včetně sebe samých. Budeme už vědět, o co jde, a nenecháme se tím stáhnout dolů. Je to jen dočasné. 

Na středu a čtvrtek tady vyvstávají nějaké starosti. Opět je to tedy o tom držet hlavu vzhůru a nenechat věci, aby nás znepokojovaly. Devítka Myšlenek říká, že naše starosti nejsou opodstatněné, nejsou skutečné ani podložené. Mohou nám však přitáhnout to, čeho se bojíme - je to sebenaplňující proroctví. Držme tedy hlavu vzhůru. Poté, co jsme během úterý něco uvolnili, stále můžeme mít jakýsi pozůstatek. Někteří lidé, kteří o úplňku nemohou spát, považují jakékoli změny za těžké, právě proto, že jsou nevyspaní. Ale je to jen dočasné, mí drazí. Slibuji vám, že velmi, velmi brzy zase navrátíme zpátky k jemným energiím. Jen ze začátku týdne tady máme trochu zamračeno a máme pár starostí.

Podívejte se na konec týdne - Eso Vody - zamilování se do samotného života! Je to jako u malých dětí. Chvilku jsme naštvaní, máme drobné záchvaty vzteku, čekáme to nejhorší (i to, že nám spadne nebe na hlavu) - ale to se nestane! Protože ke konci týdne se nám uleví a vrátíme se zpět do vysokých vibrací lásky a otevřeme svou srdeční čakru. Všechno je vždy v Božském dokonalém pořádku, a to se nám tento víkend potvrdí.

Vydržte tedy tento týden! Zdá se, že to možná bude taková emocionální horská dráha, ale vy si to nemusíte dělat horší, než to je, myšlením na katastrofy. Dá se to dokonce i užít, když se od toho odpoutáte, uvědomíte si, o co jde, a budete posílat lásku dané situaci, sobě samým, nahněvaným lidem, ale nepouštějte se s nimi do žádných hádek - raději si od nich držte odstup. Postavte se k tomu, jako by to byl film. Mějte všechny rádi, buďte zodpovědní, jistě, buďte soucitní... ale nenechte se do ničeho zatáhnout. 

Posílám vám mnoho lásky, modliteb i úcty, a prosím, řekněte se mnou: Alooooooooooooooha!

* * *

zdroj: https://www.youtube.com/watch?v=xrVNbcbpcdI
překlad: Magda Techetová

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.