neděle 25. října 2015

Květinový výklad Roberta Reevese pro týden od 26.10. do 1.11. 2015

Ahoj, já jsem Robert Reeves a vítám vás u duchovního vedení pro tento týden. Zeptám se svých karet Květové terapie a andělů, co chtějí, abychom věděli pro následující týden, a jak z tohoto sdělení můžeme získat co největší užitek. 

A kartou pro tento týden je Čas se rozhodnout, karta vistárie. Tato karta často říká, že se nacházíme na rozcestí a můžeme se vydat jedním směrem nebo druhým. Vypovídá o tom, že jsme se zasekli, protože nevíme, kterou z cest si vybrat. Snažíme se učinit rozhodnutí, ale nechceme se rozhodnout špatně. Tím si však bráníme v JAKÉMKOLI pokroku. Upadáme do myšlení typu: "Než se rozhodnout špatně, tak se radši nerozhodnu vůbec nijak." A pak zůstáváme zaseknutí na jednom místě a nikam se nehneme. Pomyslete na to teď jako na plynoucí potůček nebo tekoucí řeku. Potřebujeme, aby v ní voda tekla. Kdyby na nějakém místě ustrnula, stala by se stojatou vodou a její energie by byla úplně jiná. Poselstvím andělů pro nás je tento týden tedy udržet se v pohybu, pokračovat dál. Neupadejte do toho strachu ze "špatného rozhodnutí". Protože, jak i mně andělé ukázali, nikdy nepropásneme žádné příležitosti. Ty příležitosti nás maximálně pouze potkají později na naší cestě. Dovolte mi to říct ještě jinak. Možná se nám dostalo příležitosti, možnosti zkusit něco nového, učinit skok víry, udělat něco jinak, ale kvůli strachu tomuto vedení nenasloucháme a zvolíme si "bezpečnou" možnost. Když se na to podíváme zpětně, říkáme si: "Ach ne, měl/a jsem si zvolit tamtu možnost!" Ale naši andělé nám říkají, že se nemáme bát, protože jsme nic nepropásli a daná příležitost se nám naskytne později znovu, budeme-li pokračovat dál a následovat své vedení. Takže místo abyste jen přešlapovali na místě a přemýšleli, jestli se náhodou nerozhodujete špatně, prostě se posaďte, utište svou mysl, zhluboka se nadechněte... a rozhodněte se. Vaši andělé chtějí, abyste se hnuli kupředu. Jsou tady pro vás, aby vám pomohli učinit další krok, aby vás podpořili ve všem, co nyní víte, že máte udělat. 

Tento týden tedy učiňme skok víry, mějme tu odvahu a sílu naslouchat svému vedení, zkusit něco jiného nebo nového, a učiňme rozhodnutí, tak abychom se hnuli kupředu. Užijte si úžasnou energii tohoto týdne, vychutnejte si každý okamžik, a přeji vám, ať se vám splní všechny vaše sny!

* * *

zdroj: http://robertreeves.com.au/videos/
překlad: Magda Techetová

 

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.