pondělí 4. července 2016

Květinový výklad Roberta Reevese pro týden od 4. do 10.7. 2016

Ahoj, já jsem Robert Reeves a toto je vaše týdenní duchovní vedení pro následující týden. Pojďme se tedy podívat, jaké vzrušující novinky pro nás naši andělé mají na tento čas. Cítím, že to bude dobrý týden. Máme za sebou poněkud těžší a vytížené týdny, ale tento se mi zdá jako lehčí. Uvidíme, zda nám to potvrdí i karta pro tento týden.

Je to karta Znamení z nebes. Obvykle to znamená vzkaz od našich milovaných zesnulých, kteří k nám přicházejí ze světa duší, aby nám daly vědět, že jsou v pořádku. Že vás milují a podporují a že bez ohledu na to, co se právě teď děje, jsou na vás hrdí a posílají vám z druhého břehu léčivou energii. 
Pro tento týden to však také znamená všímat si znamení, která jsou všude kolem nás. Nejen tedy znamení od našich milovaných, ale také od našich andělů. Dávají nám skrze ně vědět, že jdeme správným směrem a že všechno se vyřeší. Co jsou ta znamení, o kterých mluvím? Můžeme je dostávat mnoha různými způsoby. Někdy to může být pouhý pocit, který z něčeho máte. Vnímám to ale spíš tak, že v tomto týdnu budeme dostávat znamení ve svém okolí. Zejména peříčka, která najdete někdy i na nevysvětlitelných místech. Všímejte si také motýlů, kteří jsou vždy znamením, že naši andělé i naši milovaní zesnulí jsou s námi. Možná také najdete nějakou minci. Číslo letopočtu na minci pro vás může mít také nějaký význam. Nebo andělská čísla - opakující se číselné řady, které vídáte. Třeba 444 znamená, že nás andělé obklopují :) 
Čím více si všímáme znamení, tím více si uvědomujeme, jak jsme celou dobu podporováni. Všechno bude v pořádku, protože máme spoustu lásky a vedení, které nám pomáhají dělat každý krok a posouvat se dál na naší cestě. Tento týden si tedy prosím všímejte všech těch úžasných znamení, která vám nebesa posílají, abyste věděli, že jste milováni, Božským způsobem podporováni a chráněni, a že jdete správným směrem. 

Přeji vám ať máte krásný týden a ať se vám splní všechny vaše sny!

* * *

zdroj: http://robertreeves.com.au/july-4-10-16/
překlad: Magda Techetová

 

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.