neděle 7. srpna 2016

Karetní výklad Doreen Virtue pro týden od 8. do 14.8. 2016

Ahoj, tady je Doreen a toto je váš týdenní karetní výklad pro týden od 8. do 14.srpna. Tento týden bych chtěla pracovat s kartami Rady andělů na každý den. Toto je velmi výjimečný týden, protože začíná datem 8.8., a dvě čísla osm znamenají zdvojenou prosperitu, hojnost a také nekonečnost. Svým tvarem připomínají Möbiovu pásku, která symbolizuje stav bez začátku a konce. Už dávný filozof Pythagoras říkal svým žákům, aby nad číslem 8 meditovali. Pokud si přejete přitáhnout více hojnosti, je dobré se obklopit osmičkami. Třeba si je někam nakreslit, vytisknout si je apod. Budou vám připomínat, že tento Vesmír je nekonečný a neomezený. Není limitován pozemskou lidskou ekonomikou. Hojnost je neustálý nekonečný proud. A když do něho vstoupíte a uvědomíte si, že jediné omezení je ve vaší hlavě, stanete se sami prostředkem hojnosti - například, jak to my rádi děláme, budete moci přispívat své oblíbené charitativní organizaci, kupovat jídlo pro zvířata apod. Ve skutečnosti kdykoli si koupíte nějakou moji knihu, kurz, karty nebo něco jiného, část vašich peněz nakrmí zvířata v útulcích. K hojnosti patří i vědomí, že je dost co dávat a sdílet, a osmičky, jimiž začíná tento týden, nás varují před omezující vírou v nedostatek. Uvěřte v hojnost, a začnete ji zažívat. 
Za dva týdny budeme mít také úplněk, který nastane 17.srpna, ale ti, kdo jsou citliví na fáze Měsíce, mohou jeho vliv pocítit už kolem tohoto víkendu - například nespavost nebo naopak ospalost, velká emocionalita a zesílená citlivost... Energie tohoto týdne bude tedy opravdu silná. 
Také se modlíme za bezpečí pro všechny, a také za to, abychom, kdyby se nedejbože něco stalo, zůstali soustředěni v lásce a míru a nenechali se ze své cesty vytlačit negativitou, protože jsme sem přišli proto, abychom do světa vnesli více pozitivity a ne zase další starosti.

Pro pondělí a úterý nám vyšly dvě karty, což znamená další detailní informace k těmto dnům.... a jsou to.... Haha! To nevymyslíte! :D Je to dokonalý Zákon přitažlivosti! 
První kartou je Záplava hojnosti. Přesně o tom jsme mluvili - že jste zasypáváni požehnáními. A pokud to tak necítíte, pak je tu pro vás ještě druhá karta: Příležitost k odpuštění. Kdykoli lpíte na odporu vůči komukoli, vytváří to obrovský, obrovský blok ve vaší hojnosti. Ať už se zlobíte na jiné lidi, na sebe nebo třeba i na Boha. Hněv je drahý. Kdykoli se hněváte, zaplatíte za to. A nemyslím jen penězi, ale také zdravím, štěstím nebo vnitřním mírem. Můžete být aktivisté a dělat pro svět mnoho dobra a zároveň být v míru. Nemusíte se kvůli všemu naštvávat a nechat se vyhazovat ze svého středu. Tyto karty společně říkají, že hojnost ve vašem životě přímo souvisí s odpuštěním.
Udělejme to hned teď: 

"Drahý Bože, Vyšší Já, Svatý Duchu, milovaný Ježíši, který nám všem pomáháš k odpuštění, prosíme vás, abyste nám pomohli propustit jakoukoli tvrdost, zatvrzelost, potřebu se bránit nebo si kolem sebe budovat zdi. Všichni jsme byli v pozemském smyslu zraněni a někteří se stále bojí, že by mohli být znovu zraněni. Ale prosíme tě, Bože, pomoz nám pustit se jakéhokoli odporu, na kterém jsme dosud lpěli, jakýchkoli soudů a odsudků, pocitů viny, a pomoz nám odpustit sobě samým, i celým Nebesům, na které se můžeme hněvat kvůli pocitu, že na naše modlitby neodpovídají. Pomozte nám toto všechno propustit, abychom se mohli stát čistým kanálem pro ryzí lásku a světlo."

Je to velmi silné poselství pro tento týden, jasné jak facka. V pondělí a úterý tedy pouštějme, pouštějme, pouštějme. Velmi vám také pomůže dát si přestávku od zpráv nebo od lidí, kteří vás dráždí. Také může použít skvělou metodu odpouštění od mého drahého přítele Johna Randopha Price, kdy si sepíšete seznam všech lidí, na které jste nahněvaní, a jednomu po druhém řeknete: "Miluji tě. Odpouštím ti. Už v sobě nedržím žádné neodpuštění. Jsem volný/á a ty také." Řeknu vám, že je to opravdu účinné! Bez ohledu na to, kdo vás naštval, nebo co - lidi, zvířata, věci, místa atd. Moc se vám uleví. Jako byste shodili x kilogramů. Můžete se i třást. A pak se budete cítit o deset let mladší, neboť se vskutku omladíte.

Podívejme se na středu a čtvrtek - tady máme opět naprosto jasné poselství: Vnímejte pouze lásku. Je to poselství, že máte být svým Vyšším Já a dělat tu práci, kterou jste sem přišli dělat. Je snadné ukazovat na cizí ega, obviňovat je, rozebírat je a skoro je i křižovat, stejně jako své vlastní ego. Ale to nás v životě nikam nedostane. Dostaneme se dál, když se budeme soustřeďovat na lásku. To neznamená být naivní, ani předstírat, že je všechno v pořádku, protože v tomto světě rozhodně JSOU věci, které potřebují zlepšit. Znamená to nenechat se vtáhnout do dramat a negativity. Zvolit si vyšší cestu a tak jako andělé se dívat za ego a soustřeďovat se na Božské světlo uvnitř. Je to ten nejléčivější prostředek, jaký máme. Věřím tomu, že právě o tom učil Ježíš. Že máme milovat lidi v pekle (v pozemském smyslu) a zaměřovat na jejich Božský původ, a to jim pomůže toto Božské vyzvednout na povrch. Na co se zaměříte a co budete očekávat, to budete také dostávat. Je to tedy týden vyšší cesty. 

Na konec týdne tady máme kartu Nový partner. Pro naše nezadané přátele to může znamenat, že potkají novou lásku. Kromě romantického partnera či partnerky to však může znamenat i obchodního partnera, nového učitele, který vám předá důležité poselství, nebo léčitele, kamaráda, nebo kohokoli, koho v životě potřebujete. Co vyzařujete, to přitahujete. Metaforicky je to ale příchod nové vlny lásky a pozitivity. Možná jste právě propustili ze života nezdravý vztah a teď k vám přichází nový, zdravý a naplňující vztah. 

Jaký šťastný týden plný darů pro vás a pro svět! Zasloužíte si to, mí drazí! Pamatujte, že čím více si dovolíte přijímat, tím více budete moci sdílet. Dejte si tedy svolení přijímat. Nezapomínejte, že dávání a přijímání jsou si rovny a obojí je rovnocenně důležité. 

Posílám vám mnoho lásky, andělských požehnání, a prosím, řekněte se mnou: Alooooooooooooooooha!

* * *

zdroj: https://youtu.be/E7kqyE85H3g
překlad: Magda Techetová

 

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.