neděle 25. září 2016

Karetní výklad Doreen Virtue pro týden od 26.9. do 2.10. 2016

Ahoj, tady je Doreen a toto je váš týdenní karetní výklad pro týden od 26.září do 2.října. Toto je opravdu roztočený týden. Zrovna jsme vypluli z retrográdní fáze Merkuru a teď se nám mění roční období. Navíc v pondělí, 26.září, spousta lidí ročně oslavuje přítomnost andělů a archandělů ve svém životě. Byla jsem tedy vedena k tomu, abych dnes pracovala se třemi archandělskými sadami karet - archanděla Gabriela, Michaela a Rafaela. Z každé sady vyberu jednu kartu a budou tedy tři, pro začátek, střed a konec týdne. Budeme mít také novoluní, což je z historického hlediska čas pro zhmotňování, kdy se odstraní bloky, plní se přání a kdy přijímáme. Je to tedy energeticky velmi silný týden. 

Gabriel, archanděl poslů, začíná týden velmi důležitou zprávou Autenticita. Tato karta vypovídá o bytí sami sebou, o tom být pravdiví a důvěřovat, že vaše pocity a sny jsou dostatečné. Nemusíte je překrucovat tak, aby byly společensky přijatelné, nebo si je v hlavě upravovat tak, aby byly prodejné nebo více praktické. Je to o tom věřit svému pravému, skutečnému já, které bylo Bohem už stvořeno jako dokonalé, že má veškerou sílu i vědění potřebné k této situaci. 
Pojďme se tedy společně pomodlit:

Drahý Bože, víme, že jsi stvořil každého z nás pro určitý účel a že jsi nám k jeho naplnění dal veškeré dary. Žádáme Tě, abys nám pomohl sebe samé jako takové přijmout, abychom se milovali stejně, jako nás miluješ Ty. Abychom mohli žít a zářit. 

Na počátku - zejména na počátku - tohoto týdne opravdu přijímejte, kým jste. A uvědomte si, že se nemáte za co omlouvat, pokud někomu nějaká vaše část připadá divná, jiná, nedostatečná nebo nehodna přijetí. Může se to stát, jste-li ve styku s lidmi, kteří kráčí po jiné cestě než vy, ale to neznamená, že je s vámi něco špatně. A pokud vás někdo sráží, není to osoba, kterou byste si v životě měli držet. Je však rozdíl mezi tím, když vás někdo skutečně ponižuje a verbálně zneužívá, a když se vám pouze snaží pomoci si uvědomit, že si nějakým způsobem ubližujete. Modlete se tedy za rozeznání těchto případů a pobývejte s lidmi, kteří vás podporují pro vaše nejvyšší dobro.

Pro střed týdne jsem vytáhla kartu archanděla Michaela, která byla slepená ještě s jednou, a tak tomuto poselství věřím. První z nich je Běžte beze strachu dál. Doplňuje první kartu v tom smyslu, že máte být sami sebou a zejména se držet svých snů. I když se vám zdají příliš velké nebo nedosažitelné, nebo nevíte, JAK to uskutečnit. Běžte si za tím a nebojte se! Archanděl Michael vás podporuje!
A pak tady máme skvělou kartu, která na to dokonale navazuje: Jste střeženi a chráněni. Jste v bezpečí, zatímco procházíte oblastí, kterou před vámi nikdo neprozkoumal. Bůh, Ježíš, archanděl Michael i vaši strážní andělé vás chrání, vedou a podporují vás všemi prostředky. Pokud potřebujete na své cestě nějaké finance, například měníte zaměstnání - to mi teď vychází velmi silně - pak je klíčem následování svého vnitřního vedení. Podpoří vás! Nenechají vás upadnout! Pokud vás Bůh vybral pro určitý úkol - a to víte, když se vám vrací opakovaně nějaké vedení - pak také Bůh zajistí, aby se naplnil! Není to o tom, že by vás Bůh hodil do vody a "plav", to ne. Všechno, co potřebujete, je vám dáno. Alespoň pokud následujete své vedení. Můžete se toho bát, ale děsivé to opravdu není, protože je o vás postaráno.

Nyní se dostáváme k archandělu Rafaelovi a jeho kartě pro konec týdne: Detoxikace. Ta souvisí hlavně s odpouštěním. Samozřejmě, fyzická detoxikace těla vám pomůže pozvednout vaši energii, sebevědomí a také udržet jasnou mysl. Sama vím, jak je důležité udržet svůj jídelníček co nejčistější, abych byla schopná slyšet hlasy Boha, Ježíše a andělů velmi jasně. Když to poruším, okamžitě to pocítím, stejně jako i ostatní lidé, kteří jsou citliví na chemikálie. A i vy se stáváte citlivější. Je to tedy poselství o fyzické detoxikaci.
Stejně tak je to však i poselství o detoxikaci energetické. Pátek, den novoluní, je časem přijímání, ale zároveň i propouštění toho, co by mohlo stát v cestě příchodu toho, co si přejete. Hluboko uvnitř už víte, zda je třeba nechat něco jít. Protože vnímáte hlasy Boha a svých andělů a opakovaně dostává vedení ke změně stravy, ke změně okruhu lidí, s nimiž se stýkáte, hudby, kterou posloucháte, atd. Věnujte těmto poselstvím pozornost, protože jsou skutečná. Je to opravdu cesta tam, kam se chcete dostat. Dokonce i tehdy, když vám to, co máte opustit, připadá zábavné, a bojíte se, že se bez toho budete nudit nebo budete napjatí, říkám vám jako někdo, kdo je střízlivý už mnoho, mnoho let, že nadšení z vnitřního míru je mnohem více naplňující než cokoli, co by nám mohla dát jakákoli látka. 

Jaký silný týden pro vás! Ukazují mi vizi vás, jak ze sebe odloupáváte vrsty toho, co nejste. Ukazují mi, jak projevujete svou skutečnou lásku a světlo. Jak se stáváte sami sebou - skoro jako Pinocchio - skutečnými kluky a skutečnými dívkami. Bůh nás stvořil v naší ryzí podobě a my se musíme zbavit všech odpadků, které jsme na sebe nabrali, zahodit všechny strachy, pochybnosti, nedostatečnou sebedůvěru i chemické látky, které vám brání být sami sebou.

Drahý Bože, pomoz prosím každému, kdo sleduje tento výklad, aby měl Tvou sílu, a pošli nám prosím více lásky a světla. Děkujeme i vám, andělé, obzvláště archandělovi Michaelovi, za to, že nás chráníte, že chráníte náš svět a povznášíte nás nad negativitu. A prosíme, ukažte nám, jak můžeme my sami být součástí tohoto požehnání velkého míru na Zemi.

Bude to úžasné a moc vám děkuji za to, že jste se ke mně dnes připojili. Posílám vám mnoho lásky, andělských požehnání a prosím, řekněte se mnou: Alooooooooooooooooha!

* * *

zdroj: https://youtu.be/Zg3zpPQk_xU
překlad: Magda Techetová

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.