pondělí 28. srpna 2017

Květinový výklad Roberta Reevese pro týden od 28.8. do 3.1. 2017

Ahoj, přátelé, já jsem Robert Reeves a vítám vás u našeho týdenního duchovního vedení. Jako vždy dnes použiji své květinové karty, abychom jejich prostřednictvím obdrželi vedení od našich andělů. Pamatujte, že toto poselství nám má pomoci se na něco zaměřit - a třeba to změnit, vyléčit, odejít od toho nebo o tom jen začít přemýšlet jinak než doposud. Na práci s kartami se mi moc líbí, že nám dávají vodítko, co bychom mohli udělat dál. Je to jako když máme mapu, na které jsou místa, kam se chceme dostat (i ta, kam se dostat nechceme :D) a na této mapě je vidět cesta, která je tou nejrychlejší a nejlepší k námi vybranému místu. Obdobně tato týdenní poselství by vám měla pomoci s tím, na co se zaměřit, tak abyste dosáhli svých cílů a naplnili si své sny. 
Rád také své karty nabíjím energií. Jeden ze způsobů, jakým to dělám, je ten, že je zavřu do krabičky a nechám ji ležet na přímém slunečním světle, takže jeho teplo prostoupí každou jedinou kartu. Dostávám pak skrze ně ještě více inspirace, poselství, lepší odpovědi na naše otázky, apod. Obdobně může působit i měsíční světlo, i když ne teplem. Také má energii. Je to jako nechat karty odpočinout a dopřát jim takový "pobyt v lázních" :) Je to pak jiné, než když celou dobu jen leží zavřené ve skříni. To je tedy další z vtipných věcí, které rád dělám :P
Pojďme se tedy podívat, co nám vyjde pro tento týden. Zeptáme se andělů, co by nám poradili, aby pro nás tento týden byl co nejpříjemnější a nejsnazší, a co nám pomůže cítit se uzdravení, v míru a zcela zajištěni ve všech směrech. Pamatujte, že vaši andělé jsou vždy s vámi, na každém kroku vaší cesty. Neexistuje jediná vteřina, kdy byste byli bez nebeské podpory. I když na to někdy zapomínáme, že ano?

Pro tento týden nám tedy vyšla karta chryzantémy s názvem Rodinná harmonie. Vypovídá o tom, že se vaše vztahy s některými vašimi příbuznými nebo také s vašimi přáteli ocitly v nerovnováze. Někdy žijeme nebo pobýváme s lidmi, kteří nemusejí být "náš šálek kávy". Možná jste s nimi příbuzní nebo máte něco společného, ale ve všem ostatním se rozcházíte. Nemusíte s nimi pořád být. Ale tato karta říká, že když už vám přišli do života, tak pro to existuje důvod. To, že jste součástí právě této rodiny, vám může dát cenné lekce pro život, růst, a ano, někdy nám to přináší i bolest. Avšak také díky tomu objevujeme způsoby, jakými se můžeme léčit a jakými můžeme překonávat těžkosti. Tato karta říká, že tyto rodinné či jiné vztahy se v tomto čase začnou uzdravovat. Bude to mezi vámi snazší a jednodušší. Bude v nich více harmonie a rovnováhy. Nebude to o tom, že jeden z vás dělá všechno a ten druhý nic. Nebo že jeden komanduje všechny ostatní. Bude to mezi vámi vyrovnanější. A o tom to je - my všichni jsme si rovni. Totéž platí pro lidi, které následujete a kteří vytvářejí videa nebo příspěvky, v nichž tvrdí, že oni znají všechny odpovědi. Nejsou nijak lepší než vy - všichni jsme si rovni! Takové lidi raději nesledujte. Protože všechny odpovědi nemá nikdo z nás a my všichni se stále učíme. Já jsem stejný jako vy a vy jste stejní jako já. My všichni jsme na cestě učení a růstu společně! 

Vy jste také mojí rodinou. Jste mou duchovní rodinou, duchovní komunitou. Jsem za to moc rád! Můžete mi napsat do komentářů, odkud pocházíte, zajímalo by mě to :) Toto je úžasný čas, kdy fyzická vzdálenost nemusí lidi rozdělovat. A tak můžeme společně růst a navzájem se inspirovat, i když jsme se nikdy nepotkali. I když doufám, že se tak stane!

Moc vám přeji, aby se vaše rodinné vztahy zlepšily, upevnily, stmelily, uzdravily, vyrovnaly a naplnily. Posílám vám mnoho požehnání, moc se na vás těším zase příští týden a přeji vám, ať se vám splní všechny vaše sny!

* * *

zdroj:https://www.facebook.com/robertreevesnaturopath/videos/1392353987468091/
překlad: Magda Techetová

 

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.