úterý 12. prosince 2017

Květinový výklad Roberta Reevese pro týden od 11. do 17.12. 2017

Ahoj, já jsem Robert Reeves a vítám vás u našeho týdenního duchovního vedení, kdy se spojujeme ve svých záměrech, modlíme se, sdílíme své naděje a sny, i problémy a těžkosti, s nimiž se potýkáme, a prosíme své anděly, aby nám poskytli skrze vykládací karty to nejlepší vedení ohledně toho, jak své problémy řešit a na co se zaměřit, abychom svůj týden měli co nejlepší. 
Podívejme se tedy, co nám vyjde v našich květinových kartách. Zavřete oči a požádejte své anděly o vedení a pomoc. Pokud jsou věci, které vás trápí, vězte, že andělé pro vás mají dokonalou odpověď v ten nejlepší čas. A! Dokonce nám tentokrát vypadly tři karty! Budeme tedy důvěřovat tomuto vedení a podíváme se na ně všechny. 

První z nich je karta Komunikujte se svými anděly. Ta nám dokonale sedí, protože říká, že jste nyní velmi úzce spojení se svými anděly. Říkají ale také, že někdy vám jejich poselství unikají. Často je to proto, že začnete pochybovat o tom, zda si toto vedení sami nevymýšlíte, zda se nějak nemýlíte a tak podobně. Dopřávejte si tedy čas na procvičování schopnosti naslouchat. Ze začátku si budete třeba všímat jen maličkostí, ale skrze ně se naučíte, že tomuto vedení můžete důvěřovat. Abyste posílili své napojení na intuici a dokázali lépe rozlišit, zda si to vymýšlíte sami nebo zda opravdu vnímáte vyšší vedení, vezměte si do ruky krystal či květinu, neboť čím vyšší vibrace budete kolem sebe mít, tím méně se do toho bude plést vaše ego, které má vibrace velmi nízké. 

Druhou kartou je Znamení z nebes. Ta vám říká, že vaši andělé i vaši zesnulí blízcí vám posílají zprávu, že všechno bude dobré. Hlavně nyní v období svátků na ně hodně vzpomínáte a oni chtějí, abyste přijali jejich podporu a povzbuzení, abyste se ze svého života mohli těšit. Vím, že prožívat svátky po ztrátě někoho blízkého je těžké, ale zároveň to může být svým způsobem nádherné a plné lásky. Vaši milovaní na druhém břehu vás z duchovního světa neustále povzbuzují, pomáhají vám a snaží se, abyste měli radost. Všímejte si tedy znamení jako jsou pírka, mince nebo i myšlenky na někoho, kdo odešel, protože to jsou znamení, že jsou vaši milovaní s vámi. 

A pak zde máme třetí kartu, a to je jedna z mých nejoblíbenějších - karta bílé růže s názvem Očištění. Říká, že tento čas je ideální k tomu, abychom propustili všechno, co nám už neslouží. S ohledem na svátky to znamená také oprostit se od předvánočního stresu např. z nakupování a spíše se zaměřit na radost z dávání, radost z blízkosti s našimi milovanými. Protože právě to je ten skutečný dar. Stres a starosti vám jen překáží a nic neřeší. Copak vám to, že jste se stresovali, někdy v něčem pomohlo? Vyřešíte něco tím, že se budete trápit? Za sebe říkám, že ne. Raději se nalaďte na energii bílé růže a dovolte jí, aby vás očistila a projasnila vaši energii, tak abyste snáze vnímali hlasy svých andělů ohledně toho, co byste mohli udělat dál. 

Přeji vám tedy, ať máte co nejkrásnější týden a ať se o sebe co nejlépe staráte, abyste si mohli tento čas v roce co nejvíce užít. Pusťte se starostí, uvolněte se a místo toho se nalaďte na své anděly a naslouchejte jim, protože vás povedou. 

Jako vždy vám přeji, ať se vám splní všechny vaše sny!

* * *

zdroj: https://www.facebook.com/robertreevesnaturopath/videos/1482434015126754/
překlad: Magda Techetová


Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.