sobota 25. srpna 2018

Karetní výklad pro závěr srpna 2018

Pro poslední srpnový týden jsem vybrala pro změnu sadu karet od Sandry Anne Taylor, Energy Oracle Cards. Z ní nám pro toto období vyšla karta s názvem SVĚT. Hlavní význam této karty spočívá v tom, že si máme uvědomit, že svět je velký a že je nám k dispozici mnohem více možností, než kolik jich vidíme kolem sebe. Vypovídá o tom, že nemáme svou pozornost zaměřovat výhradně na své nejbližší okolí, ale na celý svět, do větší šíře. Částečně je to také poselství o objektivitě - o naší schopnosti dívat se na dění v našem životě v širším kontextu a uvědomit si, že to, co se děje u nás, souvisí také s děním ve světě, a že také ne všechno, co si bereme osobně, musí být nutně osobní. Protože se nám blíží úplněk v citlivém znamení Ryb, může mnoho lidí (zejména těch vnímavějších) reagovat emocionálně a podrážděně, aniž by to nutně souviselo s námi. Berme tedy v potaz i světovou energii, budeme-li zasaženi energií někoho druhého. Obdobně naše vlastní osobní energie může být ovlivněna energií ve světě, a tak mějme sami se sebou i s druhými soucit a neberme si všechno hned osobně. 

My sami tvoříme kousek světa. Byť si můžeme připadat jako jedna kapka v celém oceánu, stále tvoříme část oceánu. Vším, co děláme, tím, jak žijeme, tím, co vyzařujeme a vysíláme, tím vším utváříme část světové energie. Můžeme si sice říkat, jak na tom nezáleží, protože podíl, který tvoříme v rámci celého světa je přece zanedbatelný, ale ve skutečnosti to tak není. Určitě známe minimálně jednu osobnost, která, přestože byla jediná, dokázala uskutečnit důležité věci a přinést světu velkou pomoc. A stejně tak můžeme světu pomoci i my, i kdybychom nebyli nijak proslulí a nevykonali žádné dechberoucí objevy nebo činy - na každém kousku dobra záleží! Přestaňme tedy podceňovat moc, kterou máme, jak ve světě, tak i ve vlastním životě, a začněme žít tak, aby to opravdu odpovídalo tomu, co si přejeme vidět u sebe i ve světě. Svádět vinu na ostatní nás nikam nedovede a nikomu tím nepomůžeme. Přestože je ve světě mnoho lidí, kteří šíří bolest a strach, stejně tak je v něm mnoho těch, kdo šíří lásku a dobro a kdo pomáhá světu v uzdravování. 

Tato karta nás všechny vyzývá k tomu, abychom nyní dali prioritu péči o náš svět a jeho léčení. To přitom zahrnuje i léčení nás samých, protože - jak je zmíněno výše - my sami jsme částí světa. Uzdravíme-li tuto svou část, nad kterou máme moc a za kterou zodpovídáme, velmi tím světu pomůžeme. I když nemůžeme změnit druhé lidi nebo jejich jednání, můžeme změnit sami sebe a své jednání. Tím zároveň budeme druhým inspirací, kterou se mohou (i když nemusí) rozhodnout následovat. 

Přispívejme do svého světa láskou a světlem, namísto další bolesti a strachu. Neznamená to být dokonale pozitivní a za každých okolností dokonale zářit štěstím, ale především být sami k sobě upřímní a žít v pravdě - to zahrnuje i schopnost přiznat si své vlastní bolesti a strachy, aby se mohly začít léčit. Jako lidé zkrátka BUDEME prožívat i tyto emoce - avšak jsme-li schopni je přijmout, procítit a nechat zase odplynout, zůstane naše vyzařování zcela čisté a krásné. Naši andělé i další průvodci světla nám v tom rádi pomohou, požádáme-li je o to a budeme-li ochotni jejich pomoc přijmout. Šířit a posilovat světlo ve světě je totiž i jejich úkolem. 

- Magda


* * *

Chcete-li podpořit mou činnost finančním příspěvkem, s láskou a vděčností ho uvítám ♥

* * *
Číslo účtu: 2000715953/2010
IBAN: CZ9320100000002000715953
SWIFT/BIC: FIOBCZPPXXX

* * *

Srdečně děkuji za jakoukoli formu podpory, včetně přeposlání textu dalším lidem, kterým by mohl pomoci :-)

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.