úterý 16. dubna 2019

Květinový výklad Roberta Reevese pro týden od 15. do 21.4. 2019

Zdravím vás, mí přátelé, a děkuji vám, že jste se k nám připojili u duchovního vedení pro následující týden. Doufám, že se vám daří dobře a že ať už máte dnes v plánu cokoli, dopřejete si pár minut na vyslyšení svých andělů a toho, co vám chtějí prostřednictvím dnešního výkladu sdělit. Zatím tedy míchám karty Květové terapie, žádám anděly o to, aby nám všem předali poselství, z něhož budeme mít všichni užitek. 

A kartou pro tento týden je Trpělivost. Vy, kteří mé výklady už nějakou dobu sledujete, asi dobře víte, že tuto kartu opravdu nemám rád :D Říká nám, že je třeba ještě počkat nějaký čas, než přijde zázrak, který si přejeme. Říká nám, že věci JSOU v pohybu, že se mění, vyvíjejí, odehrávají a zlepšují - ale neděje se to tak rychle, jak bychom si přáli. A tak se zastavme, párkrát se zhluboka nadechněme a vydechněme, a uvědomme si, že všechno vždy bylo, je a bude v dokonalém Božském pořádku. I když bychom si přáli, aby se dělo už teď, máme důvěřovat tomu, že "ti  nahoře" vědí, proč ještě ten správný čas není, a že i když zatím nevidíme důvod, časem ho pochopíme a uvidíme výsledky, které zatím nejsou vidět. 
Takže tak jako vy, i já budu dělat všechno pro to, abych nechal věci vyvíjet se tak, jak je třeba. 

Samozřejmě tento týden máme i Velikonoce, takže pokud je slavíte, přeji vám, abyste hodili starosti stranou a opravdu si je užili, vychutnali si jejich radostnou energii a strávili čas se svými nejbližšími, kteří jsou pro nás důležití. 

Krásný týden vám všem, ať už se budete věnovat čemukoli, a přeji vám, ať se vám splní všechny vaše sny!

* * *

zdroj: https://www.facebook.com/robertreeves444/videos/387740168477919/
překlad. Magda Techetová


Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.