neděle 16. února 2020

Karetní výklad strážných andělů pro týden od 17. do 23.2. 2020

Milí přátelé, 

uplynulý poúplňkový týden s některými z nás pořádně zamával, a to nejen kvůli extrémnímu větru, který zasáhl naše území. Úplněk ve znamení Lva, který nastal minulou neděli, probudil v nás nebo i v našich blízkých neobvyklé emoce, myšlenky či nutkání. Znamení Lva je zosobněním síly, hrdosti a nezávislosti, ale v nezdravé míře i bezohlednosti, sebestřednosti a povýšenosti. S těmito vlastnostmi, ať v dobrém nebo horším smyslu, jsme se tedy mohli ve zvýšené míře setkávat a potýkat. 
V tomto týdnu couvajícího měsíce se pozvolna blížíme k novoluní ve znamení Ryb, které, i když je většinou v duchu kontemplace, cesty do vlastního nitra a do hloubek naší duše, přinese do našich životů krásnou svěží energii, která nás opět povzbudí a stejně tak pomůže i našim vztahům, které oživí něčím novým nebo jim napomůže k "rekonstrukci", pokud byly nějakým způsobem poškozeny. Musíme však být ochotni tuto energii přijmout, nelpět na svých křivdách, umět přiznat vlastní omyly a pustit se minulosti, abychom se mohli pohnout dál a umožnili tak sobě i svým vztahům projít obnovou a regenerací.
Obecně by se nyní měla energie uklidňovat a harmonizovat (v tomto směru jsme začali pracovat již v minulém týdnu) a pomáhat nám tak začlenit nová poznání, uvědomění či změny do svého života, aby se staly jeho novou prospěšnou součástí.
 
- Magda

Pro tento týden jsem použila tyto sady:
  • Tarot strážných andělů (Doreen Virtue a Radleigh Valentine)
  • Moudrost orákula (Wisdom of the Oracle; Colette Baron-Reid)
  • Šepot lásky (Whispers of Love; Angela Hartfield)

Jako vždy platí, že kromě vedení ve formě výkladů a všelijakých předpovědí má každý svou vlastní intuici, a toto individuální vedení má vždy přednost. Pokud tedy budete vnímat některé věci jinak, napadne vás k tomu ještě něco dalšího, nebo budete mít pocit, že konkrétní část výkladu se vás osobně netýká, je to v pořádku, poslechněte svou intuici 
 
* * *

Z Tarotu strážných andělů nám vyšla Trojka Činu, což je vždy šťastné znamení vypovídající o pozitvních vyhlídkách do budoucna. Bez ohledu na to, jak se nyní cítíme nebo jak se nám naše situace zdá být, do budoucna si můžeme být jisti, že vše bude v pořádku a vše se vyvine šťastným směrem. Je to vhodné období pro dlouhodobé plánování. 
Touto kartou nám naši andělé připomínají, jak je důležité být optimističtí a udržet si pozitivní náhled na věci (nejen do budoucnosti). Právě způsob, jakým se na věci díváme, určuje, jak se cítíme - a tím pádem i to, jak jednáme (pokud tedy nejsme na takové úrovni, kdy jsme schopni vědomě pozorovat své jednání a zavčasu ho zastavit, víme-li, že nesouvisí s realitou, ale pouze s naším nitrem). Určitě každý z nás zažil situaci, kdy se vlastně nic špatného nedělo, ale uvnitř naší hlavy se odehrávaly dramata a hororové scénáře, kvůli kterým jsme pak mohli jednat přehnaně, nepřiměřeně a něco tím také zbytečně pokazili. Jsme-li příliš vážní a upadáme-li do negativity, sami si začínáme negativitu ve svém životě vytvářet. Prožíváme-li opravdu něco zlého, pak nám vlastní negativita ještě zbytečně přidává na tíze a bolesti. Mnohdy vede až k fyzickým onemocněním, a za to nám jistě nic z toho, co řešíme, nestojí.
Optimismus a pozitivní postoj k věcem nám napomáhá uzdravovat nešťastné situace a naopak ještě posilovat ty šťastné. Nic tím tedy neztratíme - můžeme jen získat.

Z karet Moudrosti orákula nám vyšla karta Nový život. Krásné znamení nové energie, která nyní přichází do našich životů a která probouzí i život v nás samých. Na kartě je vyobrazena žena, která se vyloupla ze skořápky a protahuje se po dlouhém spánku. I my se nyní můžeme konečně protáhnout a přivítat nové světlo po dlouhém temném období. Tak jako se pomalu blíží jaro v přírodě, nastává i uvnitř nás. 
Čeká nás období nových nápadů, pozitivních změn a duševního osvěžení. Do vztahů přivane čerstvý vítr a pomůže jim probrat se ze stereotypu nebo dlouhodobé nespokojenosti. Ochota začít nově myslet a vnímat nám může také pomoci k prosperitě a tvořivosti.

Z karet Šepot lásky je tady poselství Buďte ochotni svou lásku projevit. Radí nám, abychom svým blízkým dávali najevo, co pro nás znamenají. Přestože máme možná pocit, že je to přece jasné, sami dobře víme, jak naše srdce pohladí, když nám někdo projeví svou lásku, ať už slovy, dárečkem, fyzickým kontaktem nebo nějakým jiným způsobem. 
Tato karta nám připomíná, že abychom mohli přijímat lásku, musíme ji také umět dávat. Její vyjadřování je formou takového dávání. Využijme tedy příležitostí, které se nám nabídnou, abychom někoho ocenili, potěšili nebo mu vyjádřili, jak moc je pro nás důležitý. 
Kromě druhých lidí jsou to také zvířátka a příroda, kterým svou lásku vyjadřujeme. Kdykoli obdivujeme jejich krásu, vyzařujeme lásku, a ta se nám pak vrací nazpět v nejrůznějších formách. Stejně tak péče o životní prostředí a ohleduplné stravování je jednou z forem, kterými projevujeme svou lásku a úctu. 
Hlavním poselstvím této karty je MILOVAT

* * * 

SHRNUTÍ
V tomto týdnu nás čeká příjemné duševní osvěžení. Negativní vlivy slábnou, energie se harmonizují a současně k nám přichází jiskra energie nové. Je však na nás, zda si dovolíme této příležitosti využít. Pokud se někdo bude chtít dál trápit, lpět na své negativitě nebo starých křivdách, samotná nová energie mu nepomůže. Musíme spolupracovat a být ochotni měnit sami sebe tak, abychom se s touto novou energií sladili. To znamená také zahodit zbytečná břemena, starou tíhu, sklon neustále oživovat starou bolest, nezdravé návyky, apod. 
Je také zajímavé, že jsou karty pro tento týden laděné do modrých a fialových odstínů. Modrá barva souvisí s komunikací (a tedy i vyjadřováním našich pocitů - včetně lásky), tmavě modrá s jasnozřivostí, psychikou a vnímáním, a fialová barva s duchovním růstem, detoxikací, harmonií (sjednocuje modrou a červenou v jedné barvě) a také s napojením na Vyšší Moc. Vizuálně nám tedy krásně doplňují celkové poselství výkladu. Pro podporu těchto našich záměrů se můžeme těmito barvami obklopit, nosit je na oblečení, zapálit si svíce v dané barvě nebo nosit kameny těchto barev. Toto je však velmi individuální, a tak ať se každý zařídí podle svého vlastního cítění. 
Máme se začít otevírat a tuto otevřenost projevovat také ve formě láskyplnosti a laskavých slov. Máme vyjadřovat svou lásku a plně ji prožívat, bez ohledu na to, zda ji cítíme k někomu konkrétnímu. Jde hlavně o prožívání a vyjadřování lásky jako takové. Když prožíváme a vyjadřujeme lásku, naše bytost se uzdravuje a přitahuje k sobě ještě více lásky. Nemějme tedy strach a otevřeme se. Požádejme své anděly o ochranu, je-li to třeba. Následujme kroky, k nimž nás vede naše srdce, a vyživujme ho láskou, která se v nás probouzí.

 * * *


Chcete-li podpořit mou činnost finančním příspěvkem, s láskou a vděčností ho uvítám ♥

* * *
Číslo účtu: 2000715953/2010
IBAN: CZ9320100000002000715953
SWIFT/BIC: FIOBCZPPXXX

* * *

Srdečně děkuji za jakoukoli formu podpory, včetně přeposlání textu dalším lidem, kterým by mohl pomoci :-)

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.