sobota 16. května 2020

Karetní výklad strážných andělů pro týden od 18. do 24.5. 2020

Milí přátelé,

nedávno započala retrográdní fáze Venuše, která mnohým z nás napomáhá vyvolávat z našeho nitra doposud nevyléčené citové rány a nedořešené záležitosti z naší minulosti. Přestože to může být dost nepříjemné a chaotické, ve skutečnosti se díky tomu uzavře spousta věcí, které nám tak přestanou zasahovat do života a napomohou k novému pořádku, který jsme si dlouho přáli. Je však důležité, abychom spolupracovali s touto energií a využili ji k jejímu účelu. Buďme ochotni přiznat si své omyly nebo pochybení, pokud jsme se nějakých dopustili, a učiňme kroky k jejich nápravě, jsou-li možné - a stejně tak buďme ochotni pustit se omylů a pochybění, kterých se dopustili druzí lidé na nás. Nemusíme s nimi být v kontaktu, pokud nechceme, ale je důležité v sobě tyto staré záležitosti uzavřít, smířit se s nimi a pohnout se dál. 
Mnohým se vybavují různé vzpomínky, staré pocity nebo myšlenky odsunuté hluboko do podvědomí. Někteří mají silné sny, které napomáhají tyto hluboko zatlačené záležitosti vypouštět ven. Nepřikládejme těmto snům příliš velký význam - jedná se spíše o hloubkový úklid, vymetání nepořádku z naší mysli. Jak dobře víme, odpadky zametené pod koberec nezmizí - začnou o sobě časem dávat vědět. Je třeba je vyhodit. Stejné je to i s našimi starými zraněními a emocemi. Je třeba je vypustit ven. Držet je v sobě, ať už vědomě nebo nevědomě, vede pouze k tomu, že v nás začnou růst a stejně se jednoho dne opět ozvou. Nyní je takový čas. Vše z naší minulosti, co se ozývá, je na čase propustit a uzavřít se svou minulostí mír, abychom se mohli pohnout kupředu.  

- Magda

Pro tento týden jsem použila sadu Tarot strážných andělů od Doreen Virtue a Radleigho Valentinea.

Jako vždy platí, že kromě vedení ve formě výkladů a všelijakých předpovědí má každý svou vlastní intuici, a toto individuální vedení má vždy přednost. Pokud tedy budete vnímat některé věci jinak, napadne vás k tomu ještě něco dalšího, nebo budete mít pocit, že konkrétní část výkladu se vás osobně netýká, je to v pořádku, poslechněte svou intuici 
 
* * *

Jako první nám vyšla krásná karta s názvem Otevřete své srdce, která je v tradičním tarotu kartou velké lásky a zamilovaných lidí. Stále se nám nyní opakují poselství o lásce, romantice a navazování hlubokých vztahů, a tak je toto období stále velmi příznivé pro všechny, kdo si přejí potkat někoho, s kým by svou lásku mohli sdílet, nebo prožít nový příliv lásky v současných vztazích. 
V obou případech je však důležité mít otevřená srdce. To znamená hlavně zahodit své staré křivdy, zranění a strach z toho, že se budou opakovat. Jsme-li rozhodnuti pro lásku pouze z části, protože si ze strachu necháváme volnou únikovou cestu, budeme si přitahovat spíše další pochybnosti a strach než pozitivní zkušenosti. Přejeme-li si lásku, musíme se pro ni rozhodnout na 100% a dát jí první místo. Žádné "Ano, ale.." Buď si přejeme prožívat lásku a otevřeme jí své srdce dokořán, nebo si ji nepřejeme a chceme si místo ní hýčkat své strachy - což je samozřejmě naše svobodná volba. Pokud si ale stále volíme strach a chováme se a rozhodujeme na jeho základě, nemůžeme se divit, že do našeho života přichází stále jen více strachu a podnětů k obavám. 
Otevřít své srdce vyžaduje odvahu a také ochotu vzdát se všeho, co nám to znemožňuje. Požádejme archanděla Michaela, aby nám pomohl osvobodit se od strachu a všech jeho následků a aby nám pomohl uzdravit sami sebe i vše v našem životě, co naším strachem utrpělo. V našem životě mohou nastat vskutku zázračné proměny, jsme-li opravdu ochotni jim dovolit, aby se staly. 

Druhá karta vzala spolu s sebou ještě další, obě se tedy doplňují. První z nich je Desítka Myšlenek a druhá Zhmotněte si své sny
Desítka Myšlenek vypovídá o koncích a tlustých čarách za věcmi, které nás dlouhodobě zraňovaly, vyčerpávaly a k ničemu nevedly. Jsou to konce, které činíme my sami, vědomě a pevně rozhodnutí - a které nám přinášejí velkou úlevu. Velmi často se to týká závislostí, ať už na návykových látkách, nezdravých návycích nebo také závislosti na vztazích (na partnerovi, na dětech, apod.) V kontextu nynějšího období se to týká hlavně ukončení nezdravých pout k naší minulosti, kvůli kterým jsme se nemohli hnout dál. Ať už se jedná o cokoli, nastal čas dořešení našich záležitostí, jejich uzavření, dokončení a smíření se s nimi.
Karta Zhmotněte si své sny nám říká, že jsme zcela připraveni tento krok učinit a že všechno máme ve svých rukou. Místo vymlouvání se na vliv své minulosti se stáváme těmi, kdo ji vědomě zpracují (ať již sami nebo s pomocí odborníka) a přestáváme být jejími oběťmi. To, co si ve svém životě přejeme, můžeme mít, budeme-li tomu věřit a budeme-li ochotni propustit to, co nám stojí v cestě (zejména naše omezující přesvědčení, lpění na křivdách, atd.) 
Společně nám tyto dvě karty říkají, že uzavřeme-li svou minulost, přestaneme v ní ztrácet svou energii, a tuto ušetřenou energii pak budeme moci využít k utváření svého nového života. 

Poslední kartou je Otevřete se úspěchu, která završuje celý výklad a potvrzuje nám, že máme dostatek síly i odvahy učinit všechny potřebné změny, abychom svůj život proměnili a pozitivně ovlivnili. Přejeme-li si změnit k lepšímu své vztahy, zdraví, materiální či finanční stav nebo další oblasti, začněme sami od sebe. Naše okolí i oblasti v našem životě se přirozeně mění tak, aby byly v souladu s námi, s naší energií a s našimi přesvědčeními. Tím, že vykonáme pozitivní změny sami na sobě, se začnou přirozeně pozitivně měnit také naše vztahy i všechny ostatní životní oblasti. 
Tato karta je o pohybu vpřed. Nechme vše, co bylo, minulosti, ponechme si pouze důležitá poznání a moudrost, kterou jsme díky svým zkušenostem získali, a využijme je jako palivo k pohybu kupředu. Naši andělé nás chrání a zajistí, abychom se vydali tím nejlepším možným směrem. 

* * *

SHRNUTÍ
Toto je týden velkého odhodlání a překonávání již dlouho trvajících problémů a překážek. Toto téma se nám v květnových výkladech objevuje opakovaně a energie tedy stále výjimečně přeje záležitostem lásky a smíření. Cítíme-li vedení k nějakým změnám - zejména k našim vlastním - následujme ho. Pokud zatím nevíme, co bychom měli udělat, nevadí; postačí, že se k těmto změnám rozhodneme a budeme ochotni je připustit. Naši andělé nám připomínají, že vše, co se děje, se odehrává v souladu s našimi přáními a naší svobodnou vůlí. Přestože nám dočasný chaos a nejistota mohou připadat nepříjemné, ve skutečnosti nám nakonec velmi pomohou. Buďme již teď vděčni za požehnání, která jsou na cestě k nám. Propusťme ze svého nitra vše, co nám působilo jen trápení. Odhodlejme se k novým krokům novým směrem. Požádejme své anděly, aby dohlédli na to, že tento náš nový směr bude ten nejlepší pro nás i pro všechny ostatní - a tak se i stane.
* * *
 

Chcete-li podpořit mou činnost finančním příspěvkem, s láskou a vděčností ho uvítám ♥

* * *
Číslo účtu: 2000715953/2010
IBAN: CZ9320100000002000715953
SWIFT/BIC: FIOBCZPPXXX

* * *

Srdečně děkuji za jakoukoli formu podpory, včetně přeposlání textu dalším lidem, kterým by mohl pomoci :-)

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.