neděle 8. května 2022

Karetní výklad strážných andělů pro týden od 9. do 15.5. 2022

Milí přátelé,

máme tady druhý květnový týden, který s sebou nyní přináší také retrográdní fázi Merkuru. Ta začne 10. května a potrvá do 3. června 2022. Toto období je obvykle spojeno s nejrůznějšími komplikacemi v oblasti komunikace - jak mezilidské, ve které může docházet k nedorozuměním nebo mylným interpretacím, tak i v komunikaci elektronické či ve smyslu dopravy. Mohou nastat různá zpoždění a frustrující omezení. Nicméně není to pravidlem a záleží vždy především na nás, jak se k čemu postavíme a jak se s čím vyrovnáme. Při retrográdní fázi Merkuru bývá ideální období pro znovuotevření nedořešených záležitostí a projektů, k rekapitulaci a přehodnocování, ke kontemplaci a meditaci. Navrací nás zpět k věcem, které zůstaly nedokončené, právě proto, abychom je dokončili. Využijme tedy toto období konstruktivně a nenechme se přemoci jeho frustrující energií. Dělejme si dostatek času na péči o své zdraví, duševní i fyzické, a všechno budeme zvládat mnohem lépe ;)

- Magda

Pro tento týden jsem použila tyto karetní sady: 

  • Tarot strážných andělů (Doreen Virtue a Radleigh Valentine)
  • Orákulum poslů světla (Lightworker Oracle; Alana Fairchild)
  • Posvátná země (Sacred Earth Oracle; Leela J. Williams)

Jako vždy platí, že kromě vedení ve formě výkladů a všelijakých předpovědí má každý svou vlastní intuici, a toto individuální vedení má vždy přednost. Pokud tedy budete vnímat některé věci jinak, napadne vás k tomu ještě něco dalšího, nebo budete mít pocit, že konkrétní část výkladu se vás osobně netýká, je to v pořádku, poslechněte svou intuici 

* * *

Z Tarotu strážných andělů jsme pro tento týden dostali Desítku Činu, která vypovídá o pocitu přetížení a přemíře nejrůznějších povinností a starostí. Je možné, že se na nás valí spousta věcí, které musíme řešit, nicméně i přesto je možné zabránit zbytečnému stresu, a právě k jeho omezení jsme touto kartou vedeni. Pokud existuje něco, co nemusíme dělat nutně my sami nebo co není nutné dělat teď hned, neváhejme si tyto věci rozvrhnout na delší časové období nebo se o některé úkoly podělit s dalšími lidmi, kteří budou ochotni nám pomoci. Mnohdy máme pocit, že musíme všechno zvládat sami, ale ne vždy to tak opravdu je. Nebojme se říct si o pomoc a oporu, když ji potřebujeme. Vypusťme ze svého rozvrhu, plánů i ze své mysli a srdce vše, co tam nemusí být, nebo alespoň ne teď. A nezapomínejme si mezi své priority řadit také vše, co nás dělá šťastnými. Mnozí lidé mají ve zvyku dávat absolutní prioritu výhradně povinnostem a péči o sebe a své potřeby nechávat až úplně na konec. Snažme se udržovat zdravou rovnováhu mezi energií, kterou vydáváme a kterou přijímáme, neboť rozdáme-li se úplně do dna, nebudeme moci dále pokračovat, a dost možná také onemocníme - a za to nám sebevíc splněných úkolů nestojí.

Z Orákula poslů světla nám vyšla karta s názvem Druhý paprsek moudrosti. Tou nám dávají Nebesa vědět, že všechno, co budeme potřebovat, vždy dostaneme v pravý čas - včetně vedení, co a jak udělat dále. Nemáme si dělat starosti ohledně budoucnosti a nejistoty, kterou možná pociťujeme. Mějme plnou víru v moudrost Nebes i naši vlastní a zůstávejme otevření Božskému vedení.
Tato karta znamená i to, že se nám dostane možnosti znovu otevřít své srdce lásce a její moudrosti. Jsme-li naladění na lásku a dokážeme ji dávat i přijímat, pak se vždy dostaneme v pravý čas na to pravé místo. Zároveň je to také vedení k dořešení některých záležitostí srdce, ať již vztahových nebo jiných, které se našeho srdce dotkly a které v něm možná zůstaly. Dostane se nám všeho, co k tomu budeme potřebovat.
Další význam této karty spočívá v moudrosti rozpoznat, kdy říct Ano a kdy Ne. To souvisí s první kartou týkající se přetížení. Kývneme automaticky na každou žádost, kterou nám někdo sdělí? Pokud víme, že máme tendenci neustále všem vyhovovat a všem se zavděčovat, jsou pro nás obě dvě karty jasným vedením k tomu, abychom to změnili a naučili se říkat s láskou Ne - nebo naopak Ano, pokud máme tendenci stát sami sobě v cestě a váháme, zda jít za svými sny.

Ze sady Posvátná země jsme dostali kartu Důslednost. Ta má více významů, dejte tedy na svou intuici ohledně toho, který je pro vás. Touto kartou jsme vedeni, abychom vytrvali ve svém úsilí, ať už se jedná o jakýkoli cíl nebo snahu o změnu, a nepřestávali se snažit. Abychom následovali své záměry také konkrétními činy, jimiž je budeme aktivně naplňovat a uskutečňovat. Čím kvalitnější je naše práce, tím kvalitnější budou také její výsledky - v jakékoli oblasti. Máme se držet svých hodnot a jednat vždy v souladu s tím, co cítíme jako správné. Tato karta vypovídá také o rozvoji a udržování zdravých návyků - a naopak odvykání si od těch nezdravých. (Mezi nezdravé návyky patří kromě různých závislostí také návyk dělat si starosti, stěžovat si, zanedbávat se, dovolovat druhým překračovat naše hranice nebo nás zneužívat, a mnohé další). Důslednost se může týkat také vztahů - abychom důsledně ctili sami sebe i druhé lidi a dbali na kvalitní základ našich vztahů, kterým je zejména vzájemná důvěra, spolehlivost, úcta a samozřejmě láska.

* * *

SHRNUTÍ
Pro tento týden se nám dostává jasného vedení k tomu, abychom zpomalili, přestali se zbytečně stresovat a vypustili ze svého rozvrhu vše, co tam nyní nutně nemusí být. Abychom si dělali pravidelně čas na odpočinek, zábavu, uvolnění a potěšení v jakékoli formě. Toto období může být energeticky náročné a může nás stát hodně energie, a o to důležitější je dobře se o sebe starat a energii přijímat nazpět. Láska v našem nitru nás sama povede k tomu, co nám nejvíce pomůže, a tak zůstaňme naladěni na její vibrace. Soustřeďme se na to, co bychom si přáli a jaké máme záměry, a neváhejme je uskutečňovat. Ušetříme-li si energii a sílu tím, že se zbavíme přebytečné zátěže a že si necháme pomoci tam, kde to potřebujeme a kde je to možné, budeme ji moci využít na cestě za našimi sny.

* * *


Chcete-li podpořit mou činnost finančním příspěvkem, s láskou a vděčností ho uvítám ♥

* * *
Číslo účtu: 2000715953/2010
IBAN: CZ9320100000002000715953
SWIFT/BIC: FIOBCZPPXXX

* * *

Srdečně děkuji za jakoukoli formu podpory, včetně přeposlání textu dalším lidem, kterým by mohl pomoci :-)

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.